Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Η Σέχτα Επαναστατών πίσω από τη δολοφονία του Σ.Γκιόλια?

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ?
ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!
Τα πράγματα αλλάζουν με τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια από την "Σέχτα Επαναστατών", αν είναι έτσι όπως τα λέει η Αστυνομία.
Οι δωσίλογοι του έθνους ξαναχτύπησαν και σίγουρα θα ξαναχτυπήσουν!

Εδώ υπάρχει ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα. Εδώ βάλλονται άμεσα η Δημοκρατία και οι θεσμοί της και όχι μόνο. Μιλάμε πλέον, ανοιχτά, για παρακράτος! Για ένα παρακράτος πιο "σύγχρονο" στον τρόπο που σκοτώνει, πιο άγριο από πριν, ακόμα κι απ' αυτή τη δολοφονία Λαμπράκη, για ένα παρακράτος με πλοκάμια παντού, για ένα παρακράτος, ανελέητο, σκληρό, αδυσώπητο με άγνωστες ακόμα προθέσεις.
Μπορεί τα μέλη της "Σέχτας Επαναστατών" να δείχνουν ίσως ότι απλά τους ενδιαφέρει να σκοτώνουν, ότι απλά τους ενδιαφέρει να τρομοκρατούν, αλλά σίγουρα αποζητούν κάτι παραπάνω από την απλή τρομοκρατική - εγκληματική ενέργεια.
Εδώ μιλάμε για ένα παρακράτος που δεν αρκείται στα γκαζάκια, αλλά επιδιώκει ακόμα και την ανατροπή, πιθανόν, του πολιτεύματος, της ίδιας της Δημοκρατίας και των θεσμών της και ακόμα παραπέρα.
Σκοπός της "Σέχτας Επαναστατών" είναι η εγκαθίδρυση μια αστυνομοκρατίας πλάι στη δική τους τρομοκρατία. Βρόμικα και τα δύο. Και το ένα χειρότερο απ' το άλλο! Η αγανάκτηση του κόσμου να ζητάει όλο και περισσότερη αστυνόμευση. Είναι μια άλλη μορφή βίας, η οποία επιδιώκει πολιτεύματα απολυταρχικά και αστυνομοκρατούμενα.
Οι οργανώσεις του είδους με τις εγκληματικές πρακτικές τους, δρουν παρακρατικά, προβοκατόρικα με σκοπό την αποσταθεροποίηση της δημοκρατίας.
Κανένας δεν μπορεί να σιωπήσει σ' αυτές τις περιπτώσεις. Η καταδίκη τους πρέπει να είναι ολοκληρωτική και πανεθνική, γιατί επιδιώκει να σιωπήσουν φωνές δημοσιογραφικές και όχι μόνον!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ