Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Σοκ από τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια!


Η είδηση της δολοφονίας του Σωκράτη Γκιόλια είναι πλέον γνωστή σε όλη τη χώρα. Όποιος κι αν ήταν ο άνθρωπος Σωκράτης Γκιόλιας, δεν παύει να ήταν μια δημοσιογραφική φωνή που είχε άποψη και θάρρος για όσα έλεγε και έγραφε. Τον ακούγαμε από το ραδιόφωνο του 9,89.
Είναι μια στυγερή δολοφονία ενός δημοσιογράφου. Άγνωστο για ποιους λόγους έγινε, δημοσιογραφικούς ή όχι, η ελληνική δημοσιογραφία έχασε μια θαρραλέα φωνή.
Το όνομά του συνδέθηκε με το δημοσιογραφικό blog "Τρωκτικό", αν και ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε κάτι τέτοιο μάλλον.
Η δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια, έρχεται σε μια δύσκολη εποχή για τη χώρα. Μια δύσκολη εποχή για όλους. Και αν αποδειχθεί ότι η δολοφονία του έχει άμεση σχέση με τη δουλειά του, με τις όποιες αποκαλύψεις του, τότε τα πράγματα σίγουρα είναι ακόμα πιο δύσκολα. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει και λειτουργεί μια ανεξέλεγκτη μαφία, ένα στυγερό παρακράτος, άγνωστο ποιοι το έχουν στήσει, το οποίο πέρασε πια στην άλλη πλευρά, στη ζώνη του λυκόφωτος, στη ζώνη των δολοφονιών δημοσιογράφων. Ίσως κι εκείνοι οι άγνωστοι που απειλούσαν ότι σύντομα θα σκοτώσουν κάποιον δημοσιογράφο, κάποιο ηχηρό όνομα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ