Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Εξελίξεις για τους βατραχανθρόπους με τα ρατσιστικά συνθήματα


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ THE INSIDER

Στο Λιμενικό Σώμα ανήκουν τελικά οι 36 συνολικά βατραχάνθρωποι που, κατά τη διάρκεια της παρέλασης για την επέτειο της εθνικής εορτής της 25ης Μαρτίου στο Σύνταγμα, φώναζαν ρυθμικά απαράδεκτα συνθήματα κατά Τούρκων και Αλβανών.

Επρεπε να περάσουν πολλές ώρες για να διαπιστώσουν οι ανώτατοι αξιωματικοί του Λ.Σ., που από νωρίς το πρωί έβλεπαν και ξανάβλεπαν το βίντεο της ντροπής, ότι οι «Ελληναράδες» βατραχάνθρωποι ήταν δικοί τους και ανήκαν στη Μονάδα Υποβρύχιων Αποστολών, που εδρεύει στον Αγιο Κοσμά.

Μέχρι αργά το μεσημέρι οι υπεύθυνοι αξιωματικοί της ΜΥΑ, αλλά και ο επικεφαλής της ομάδας, που φώναζαν τα υβριστικά συνθήματα αμέσως μόλις απομακρύνθηκε από την εξέδρα των επισήμων, διαβεβαίωναν τόσο τον αρχηγό του Λ.Σ., αντιναύαρχο Θανάση Μπούσιο, αλλά και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ότι ουδεμία σχέση είχαν με το Λιμενικό, αλλά με το Πολεμικό Ναυτικό και ειδικά με την Ομάδα Υποβρύχιων Καταστροφών.

Και ενώ παρ' ολίγον να ξεσπάσει ενδοκυβερνητικός πόλεμος, καθώς οι υπεύθυνοι του υπουργείου Εθνικής Αμυνας και του ΥΠΡΟΠΟ δεν δέχονταν ότι οι βατραχάνθρωποι που φώναζαν τα ρατσιστικά συνθήματα ήταν δικοί τους, η ενδελεχής και συνεχιζόμενη εξέταση του βίντεο, αλλά και οι πληροφορίες εκ των έσω, απέδειξαν ότι οι 36 «λεβέντες» βατραχάνθρωποι ανήκαν στη Μονάδα Υποβρύχιων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος, κάτι που, όπως ήταν αναμενόμενο, «έβγαλε από τα ρούχα του» τόσο τον αρχηγό του Λιμενικού όσο και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, που είναι αρμόδιος για το Λ.Σ., Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Με εντολή του αρχηγού, αντιναύαρχου Θανάση Μπούσιου, τέθηκε σε άμεση διαθεσιμότητα ο επικεφαλής αξιωματικός της ρατσιστικής ομάδας των ένστολων, ανθυποπλοίαρχος Λ.Σ. Κ. Χαραλαμπόπουλος, που σημειωτέον είναι και «βάτραχος», ενώ διατάχθηκε και κατεπείγουσα ένορκη διοικητική εξέταση για να αναζητηθούν οι ευθύνες των 36 βατραχανθρώπων, ενώ δεν αποκλείεται και η παραπομπή τους στη Στρατιωτική Δικαιοσύνη.

3 σχόλια:

  1. Κατω τα χερια σας απο τον Στρατο.Δεν σας ανηκει.Ανηκει στον Ελληνικο λαο. Και εσεις ησαστε Υπαλληλοι του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγγελική Κολλιερ28 Μαρτίου 2010 στις 10:51 μ.μ.

    Τα παλληκάρια αυτά και τον Χαραλαμποπουλο να τα αφησετε ήσυχα, οι Χρυσοχοηδηδες παντός ειδους.. Απεδειξαν οτι ειναι αξιοι απόγονοι των προγόνων τους. Δεν εχουν εκπαιδευτεί για να τιμούν την ελληνική σημαια και την Ελλάδα? Απέδειξαν λοιπόν οτι ειναι γνήσιοι ΕΛΛΗΝΕΣ,αντίθετα από σας κυριε Μπουσιε που ειστε η ντροπή του Λ.Σ .. Πως θελατε να αντιδράσουν στον ξεπούλημα της Χωρας? Αντέδρασαν και ειπαν αυτό που επρεπε να πουν, Ντροπή, ο Ελληνας πρεσβης να ζητά συγγνωμη από τους Αλβανούς που μας εκαψαν τις σημαιες μας. Μαθετε να τιμάτε την πατριδα που σας γεννησε κυριοι. Και δεν αναφέρομαι σε σας κυριε Χρυσοχοιδη.. Ειναι γνωστό, οτι δεν ειστε Ελληνας. Αναφέρομαι στον αντιναυαρχο κ. Μπουσιο που εθεσε σε διαθεσιμότητα τους ΛΕΒΕΝΤΕΣ . Εσεις τους αποκαλείτε ειρωνικά ΄΄παλληκαράδες΄΄ ομως μάθετε οτι ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ . Θα ερθει η ωρα σας κυριοι . Θα καταδικαστειτε για εσχατη προδοσια από τον λαο και δεν θα υπάρξει έλεος. Και παρακαλω, μην βιαστειτε να με χαρακτηρισετε ως φασιστρια, γιατι δεν ισχύει τιποτα από ολα αυτά. Με το κομμα σας ημουν κυριοι, αλλα τωρα ντρεπομαι που ημουν με το κομμα σας. Γιατι το κομμα σας ξεπουλά την Ελλάδα και αυτό θα ερθει η ωρα που θα το πληρωσετε από ολους εμάς που σας δώσαμε εμπιστοσύνη και μας ντροπιάσατε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΥΠΙΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ.ΚΑΙ ΕΘΙΞΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝΕ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΕΙΣΤΕ ΣΙΧΑΜΕΡΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟ ΚΑΖΑΝΙ ΕΧΕΙ ΒΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ.ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝΕ ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ