Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

Νέο ανέκδοτο με τον Μεγαλέξανδρο... αλβανικό αυτή τη φορά!!!


● ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ανέκδοτο; Όχι εκείνο με το Τοτό, αλλά το άλλο, το καινούριο, που λέει ότι ο Μέγας Αλέξανδρος είναι, τώρα πια, Αλβανός! Ούτε Έλληνας, ούτε «Μακεδόνας – Σκοπιανός»! Αυτό ισχυρίστηκε προχθές 0 Αλβανός συγγραφέας Nijazi Muhamedi, κατά την παρουσίαση του βιβλίου του «Albanian Macedonia».

● Ο Muhamedi ισχυρίστηκε ότι ήθελε να διορθώσει παρανοήσεις σχετικά με την ιστορία της Αλβανίας και να καταπολεμήσει τις προσπάθειες να κλαπεί η ιστορία της Αλβανίας!!! Είπε επίσης ότι το βιβλίο του ήταν η άμεση αντίδραση σε μια σκοπιανή Εγκυκλοπαίδεια, η οποία εκδόθηκε στις αρχές του έτους και στη συνέχεια αποσύρθηκε μετά την κατακραυγή των Αλβανών από χωρία που η Εγκυκλοπαίδεια τους ανέφερε ως εποίκους στη Μακεδονία και, με τον υποτιμητικό όρο, «Shiptari».

● Γεγονός είναι ότι η κατάσταση ξεφεύγει στα Βαλκάνια. Θα μπορούσαμε να πιστέψουμε ότι οι ανακατατάξεις σ’ αυτόν τον πολύπαθο γεωγραφικό χώρο είχαν σταματήσει με τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, αλλά είχαν δίκιο όσοι υποστήριζαν τότε, ότι, μόλις είχε ξεκινήσει η νέα περιπέτεια αλλαγών στα Βαλκάνια.

● Ήδη, μετά τα Σκόπια, άρχισαν να ξυπνούν και οι διάφορες αλυτρωτικές τάσεις τόσο ορισμένων Βουλγάρων που ονειρεύονται τη μεγάλη Βουλγαρία καταλαμβάνοντας τη μισή ελληνική Μακεδονία, αλλά και από την πλευρά της Αλβανίας ονειρεύονται την Τσαμουριά, η οποία ζητάει εδάφη της ελληνικής Ηπείρου!!!

● Ο καθένας με τον πόνο του! Έχουν ήδη μοιράσει την Ελλάδα σε τμήματα. Μάλιστα, οι Τσάμηδες, μιλούν ακόμα και για «εγκλωβισμένους» στη Δυτική Θράκη!!! Να δούμε τι θα προλάβει να πάρει ο καθένας. Φυσικά, το μεγάλο μερίδιο διεκδικεί πάντα η Τουρκία. Την Κύπρο, τη Δυτική Θράκη, το Αιγαίο ολόκληρο, ε, κάτι λίγο από την υπόλοιπη Ελλάδα, έτσι, να τους θυμίζει την Οθωμανική αυτοκρατορία τους! Άλλωστε, ο Νταβούτογλου, νοσταλγός της είναι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ