Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Ανθρώπινη αλυσίδα στο Νοσοκομείο Δράμας!!!

ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 
12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΩΡΑ 10.00 το πρωί

Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΔΡΑΜΑΣ
Η κατάσταση στο χώρο της υγείας κάθε μέρα γίνεται χειρότερη. Η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας έχει καταρεύσει με κύριο υπεύθυνο τον ΕΟΠΥΥ, τα φάρμακα για τους ασφαλισμένους έγιναν δυσεύρετα και δεν υπάρχουν στο νομό μας συμβεβλημένοι γιατροί εκτός από ελάχιστες ειδικότητες.

  Το νοσοκομείο του νομού υποβαθμίζεται συστηματικά και καθημερινά, η μονάδα εντατικής θεραπείας δεν λειτουργεί, έγιναν συγχωνεύσεις κλινικών και καταργήθηκε η ουρολογική κλινική.
  Με τα νέα μέτρα και την καινούργια μείωση για τις δαπάνες στην υγεία ύψους 1δισ. 300 εκ. ευρώ η δημόσια δωρεάν υγεία κινδυνεύει με κατάρευση.
  Μετά την ευρεία σύσκεψη των φορέων και την έκδοση ψηφίσματος συνεχίζουμε τη δράση μας και καλούμε όλους τους φορείς του νομού, τις εργατικές ενώσεις, το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ, το ΕΚΔ, τους επιστημονικούς συλλόγους, τους δήμους και την περιφέρεια, τους βουλευτές του νομού, τις συλλογικότητες των πολιτών και όλους τους πολίτες του νομού , την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:00 σε μια ανθρώπινη αλυσίδα γύρω από το νοσοκομείο της Δράμας, μια κίνηση που θα στείλει το μήνυμα πως η δημόσια δωρεάν υγεία για όλους είναι αγαθό αδιαπραγμάτευτο, δεν είναι εμπόρευμα και δεν αγοράζεται.
   Συμπολίτες και συμπολίτισσες
Όλοι την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 10:00 στην είσοδο του νοσοκομείου Δράμας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ