Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Παράλογη χώρα!

ΤΟ ΟΤΙ ζούμε πλέον σε μια χώρα του παραλόγου, δεν χρειάζεται να σας το πω εγώ για να το καταλάβετε. Το ότι η χώρα αυτή κατάντησε να βουλιάζει μέσα στη βία, τον ρατσισμό, τις εκατοντάδες κοινωνικές παθογένειες, τη φτώχια, τη μιζέρια και την εξαθλίωση, το βλέπετε και μόνοι σας.

M Ο παραλογισμός έχει ξεπεράσει πλέον κάθε όριο. Και φυσικά το σύνολο των γεγονότων συμβαίνει στην Αθήνα, αφού εκεί είναι μαζεμένο το 50% του πληθυσμού της χώρας και το σύνολο σχεδόν των λαθρομεταναστών, που μας έχουν γραπωθεί στο σβέρκο. Και η κυβέρνηση δεν μπορεί πλέον να λύσει προβλήματα. Ούτε καν να καταπολεμήσει την εγκληματικότητα.
M Πέρα από την αστυνομική βία, που είναι πλέον μια δωρεάν προσφορά από την ΕΛ.ΑΣ. προς τον Έλληνα πολίτη, έτσι, για να μάθει να μην σηκώνει κεφάλι και διαδηλώνει, έχουμε και την τρομερή εγκληματικότητα. Αυτοί που ζουν στην Αθήνα, βιώνουν καταστάσεις που ευτυχώς, εμείς εδώ στην επαρχία, δεν έχουμε δει κι ας ελπίσουμε ότι δεν θα δούμε.
M Είναι παραλογισμός, το να βγαίνει από το σπίτι του ο άνθρωπος, να πάρει το αυτοκίνητο για να πάει την ετοιμόγεννη γυναίκα του στην κλινική να γεννήσει και να τον σκοτώνουν αλλοδαποί για να του κλέψουν μερικά ευρώ ή μια φωτογραφική μηχανή ή κάτι άλλο! Αυτός είναι παραλογισμός! Το να μην μπορείς να κυκλοφορήσεις έξω από το σπίτι σου, επειδή δεν ξέρεις αν σ’ αρπάξουν κάποιοι εγκληματίες, είναι παραλογισμός.
M Αλλά παραλογισμός είναι και το αντίθετο. Όταν αυτή η χώρα, βουλιάζει καθημερινά, στον ρατσισμό και την ξενοφοβία. Τα αντίποινα δεν είναι καθόλου καλή πρακτική. Δεν είναι η λύση στα προβλήματα της εγκληματικότητας από τους λαθρομετανάστες. Δεν μπορεί να βγαίνουν παγανιά στις γειτονιές οι ακροδεξιοί και να χτυπάνε και να σκοτώσουν όποιον αλλοδαπό βρουν μπροστά τους. Και από την άλλη αλλοδαποί να χτυπούν Έλληνα επειδή φορούσε καπέλο με την ελληνική σημαία!
M Αν δεν μπορούν να βάλουν τάξη σ’ αυτό το χάος, θα πρέπει να οδηγηθούν σε παραίτηση. Η κυβέρνηση αυτή απέτυχε παταγωδώς σε όλους τους τομείς: εγκληματικότητα, οικονομία, μνημόνιο, δανεισμός, επιχειρηματικότητα, λουκέτα σε καταστήματα, δολοφονίες στη μέση του δρόμου, βία, ρατσισμός, ξενοφοβία, λαθρομετανάστες και οι ακροδεξιοί και οι λαθρομετανάστες να κάνουν κουμάντο στους δρόμους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ