Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Η φαιδρότητα πρέπει να σταματήσει εδώ και να τελειώνουμε με τους κακομούτσουνους!

Η φαιδρότητα πρέπει να σταματήσει εδώ και να τελειώνουμε με τους κακομούτσουνους!


M ΕΙΝΑΙ απίστευτοι… προσβάλλουν τη νοημοσύνη μας μέχρι εκεί που δεν πάει… μας περνάνε ξεκάθαρα πια για ηλίθιους και αγνοούν τη λαϊκή δύναμη και τη λαϊκή εντολή … γι’ αυτό άλλωστε και καθυστερούν τις εκλογές, πιστεύοντας ότι σύντομα όλα αυτά τα παράδοξα, τα παράλογα, τα ευτράπελα και τα αντισυνταγματικά που συμβαίνουν θα ξεχαστούν!

J Μας τριβέλισαν για μέρες ολόκληρες το μυαλό με τον βουλευτή που έβγαλε ένα εκατομμύριο ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό στην Ελβετία, και τελικά ήταν ένα εκατομμύριο δολάρια που έβγαλε ο εφοπλιστής Κούβελος, σύζυγος της Ντόρας Μπακογιάννη στην Αγγλία για αγορά ενός πλοίου!
Ø Ας πούμε αλήθειες! Είναι δυνατόν ποτέ η Ντόρα Μπακογιάννη να είχε την ανάγκη να βγάλει ένα εκατομμύριο ευρώ! Ας μην ξεχνάμε την περιουσία του πατέρα Μητσοτάκη... Και τώρα μας λένε για τον εφοπλιστή Κούβελο, που είναι ένα από τα μεγάλα ονόματα στο χώρο της ελληνικής ναυτιλίας!
S Θα το θέσω διαφορετικά: είναι δυνατόν, έστω κι αν η χώρα χρεοκοπούσε και επίσημα … που έτσι κι αλλιώς είναι ήδη χρεοκοπημένη… η οικογένεια Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και Ντόρας Μητσοτάκη – Μπακογιάννη – Κούβελου να πεινάσουν;
@ Κάποιοι σ’ αυτή τη χώρα φαίνεται πως έχουν όρεξη να κοροϊδεύουν τον κοσμάκη! Πρόκειται πλέον για αστειότητες… εκτός κι αν προσπαθούν να κρύψουν κάτι άλλο, πιο μεγάλο, πιο βρόμικο, πιο σκανδαλώδες!
I Αποδεικνύεται ξεκάθαρα πια, ότι υπάρχει μέγα έλλειμμα Δημοκρατίας σ’ αυτή τη χώρα! Το ζήτημα δεν είναι μόνο το εκατομμύριο του Κούβελου, αλλά πολλά περισσότερα εκατομμύρια βουλευτών… πρώην και νυν … που αποκτήθηκε νόμιμα, ημιπαράνομα ή εντελώς παράνομα, είτε είναι των συζύγων, είτε των πεθερών τους, είτε από άλλες δραστηριότητες…
L Βλέπε Μαντέλης από SIEMENS, βλέπε Τσοχατζόπουλος από διάφορες μίζες όπλων και υποβρυχίων και ποιος ξέρει τι άλλο … και ο κατάλογος δεν έχει τελειωμό! Όλοι ακούμε και διαβάζουμε στις εφημερίδες χρόνια τώρα για το χρήμα που ρέει άφθονο εντός της Βουλής… αλλά ποτέ δεν έχει αποδειχθεί τίποτα!
@ Και ξέρετε γιατί; Επειδή εμείς, ως λαός – ψηφοφόροι – φορολογούμενοι δεν το έχουμε επιτρέψει! Γιατί είχαμε να καλύψουμε μια θέση στο δημόσιο που πιστεύαμε ότι μας οφείλονταν από την γέννησή μας, γιατί είχαμε τις πελατειακές σχέσεις με τον τοπικό βουλευτή, γιατί ο βουλευτής πίστευε ότι ήταν ο de facto και ο a priori σωτήρας του Έθνους κι εμείς του δίναμε το δικαίωμα να το πιστεύει!
¯ Το μυστικό τώρα είναι ότι, μπορεί να προσπαθούν να κρύψουν τους υπόλοιπους βουλευτές που έβγαλαν όσα έβγαλαν… αν μάθουμε τελικά ποτέ την αλήθεια έτσι όπως εξελίχθηκε το ζήτημα … σκόπιμα ίσως; … αναρωτιέμαι… τέτοια ξεφτίλα πια είναι απερίγραπτη… και μετά λέμε γιατί να εμπιστευτούν οι Γερμανοί και οι Τροϊκανοί τους Έλληνες πολιτικούς…
u … σας πήρανε χαμπάρι μέσα σε δυο χρόνια λεβέντες για το πόσο έχετε γελοιοποιήσει το πολιτικό σύστημα που σας έχει αναθρέψει και καλοθρέψει τόσα και τόσα χρόνια, που σας έχει πλουτίσει, που σας έχει κάνει ανθρώπους… αλλά δυστυχώς παραμένετε καραγκιόζηδες (όχι με κεφαλαίο «Κ» γιατί εκείνος τουλάχιστον ο Καραγκιόζης έχει τιμή και σθένος… εσείς όχι!)
D Δυστυχώς, για άλλη μια φορά, οι πολιτικοί μας και το σύστημα που οι ίδιοι έπλασαν και τους υπηρετεί… αποδείχθηκαν φαιδροί και κατώτεροι των περιστάσεων! Ακόμα κι αν τα εκατομμύρια στους λογαριασμούς των βουλευτών είναι νόμιμα, πώς έγιναν άραγε όταν οι περισσότεροι ξεκινούσαν χωρίς δεύτερο παντελόνι;
M Όταν φοιτητάρια ακόμα αναμειγνύονταν με τις φοιτητικές κομματικές οργανώσεις και πάλευαν να ανεβούν στα κομματικά αξιώματα και μετά στα κρατικά αξιώματα και πάει λέγοντας… χωρίς σχεδόν ποτέ να έχουν δουλέψει οι περισσότεροι απ’ αυτούς, έφτασαν να έχουν εκατομμύρια ευρώ στους λογαριασμούς τους… νόμιμα ή ημιπαράνομα;
Ø Μπορεί κάθε λαός να έχει την κυβέρνηση που του αξίζει… όμως φτάνει πια μ’ αυτή τη δράκα ανθρώπων που λυμαίνεται τον τόπο και στέλνει τη χώρα στην εξαθλίωση. Ο ελληνικός λαός είναι υπεύθυνος πια για τη συνέχεια, γι’ αυτό το μαύρο χάλι, γι’ αυτή την ξεφτίλα και πρέπει να δώσει ένα τέλος!
L Η φαιδρότητα πρέπει να σταματήσει εδώ και να τελειώνουμε με τους κακομούτσουνους! Γιατί όλοι αυτοί οι κακομούτσουνοι, ξέρουν μόνο να ψηφίσουν νόμους και νομοθετήματα, για το πώς θα κάνουν όλους εμάς φτωχότερους και τους εαυτούς τους πλουσιότερους!
{ ΑΝ ΤΟΛΜΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΟΜΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ, ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ, ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΩΝ ΣΕ ΔΥΟ ΜΟΝΟ ΘΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ! ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ; Κι ας αφήσουν κατά μέρος …τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα!!!
@ ΚΟΙΤΑΞΤΕ πώς λειτουργεί αλλού το πολιτικό σύστημα. Στην προχθεσινή ψηφοφορία στο Γερμανικό Κοινοβούλιο για τη βοήθεια υπέρ της Ελλάδας, 20 βουλευτές της Μέρκελ, καταψήφισαν την πρότασή της. Και δεν άνοιξε ούτε μύτη… Εννοώντας, ότι δεν υπήρξε καμιά απειλή διαγραφής ούτε καμιά διαγραφή!
J Οι 20 Γερμανοί βουλευτές, καταψήφισαν και κανένας δεν διαγράφηκε, προς έκπληξη όλων μας… αφού στην Ελλάδα, είχαν ήδη απειληθεί ξεκάθαρα οι βουλευτές που ΔΕΝ θα ψήφιζαν το Μνημόνιο… (περιπτώσεις ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.) … ή και το αντίθετο στην περίπτωση του ΛΑΟΣ, όπου οι δύο που το ψήφισαν διεγράφησαν!
S Αν αυτή η ξεφτίλα στο ελληνικό πολιτικό σύστημα δεν είναι για γέλια, τότε τι είναι; Και το σπουδαιότερο; Από την άλλη κιόλας ημέρα, οι ίδιοι αρχηγοί που τους διέγραψαν, τους ζητάνε να επανέλθουν… αφού δηλώσουν μεταμέλεια, αφού υπογράψουν ότι … έκαναν λάθος… επί της ουσίας να υπογράψουν … δήλωση εθνικοφροσύνης και από εδώ και πέρα να ψηφίζουν τους εφαρμοστικούς νόμους!
I Ωραίους πολιτικούς αρχηγούς έχουμε, ωραίο πολιτικό σύστημα έχουμε! Και μετά, η Άννα Διαμαντοπούλου, όχι μόνο απορεί πώς είναι δυνατόν οι μαθητές να τους μουντζώνουν όλους, αλλά απειλεί και με τιμωρίες ακόμα, όσους εκφράζουν την άποψή τους!

Ø ΗΡΘΕ κι εκείνος ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, ο οποίος είπε πάλι την ατάκα του, ότι ο ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλο! Μεγάλη κουβέντα…
@ Και τι είπε ο άλλος, αυτός ο Μάρτιν Σούλτς; Ότι «όλοι βρισκόμαστε στο ίδιο πλοίο». Μόνο που δεν μας εξήγησε κανένας σε πια θέση βρισκόμαστε μέσα στο ίδιο πλοίο! Οι Έλληνες στον πάτο και οι άλλοι στο ηλιόλουστο κατάστρωμα. Και ότι κάποιοι θα μπουν πρώτοι στις βάρκες… Τιτανικός!!!

M ΠΩΣ το είπε χθες η Λούκα Κατσέλη; Ότι σύμφωνα με το δεύτερο Μνημόνιο, σε περίπτωση μη πληρωμής οφειλών, μπορεί να γίνει άμεσα κατάσχεση του χρυσού της Ελλάδας; Δεν ήξερα ότι είχαμε ακόμα χρυσό… Τι είπε η Κατσέλη στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου στον ΣΚΑΪ χθες το πρωί:
Ø «Είναι η πρώτη φορά τώρα, που ουσιαστικά η Ελλάδα, ως μόνη χώρα σε όλη την Ευρώπη, παραιτείται της ασυλίας της από κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων, τόσο του Ελληνικού Δημοσίου όσο και της Τράπεζας της Ελλάδος. Υπάρχει ειδική ρήτρα σ’ αυτό το Μνημόνιο, ώστε σε περίπτωση μη πληρωμής οφειλών, μπορεί να γίνει άμεσα κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων και του Ελληνικού Δημοσίου και της Τράπεζας Ελλάδος, δηλαδή τον χρυσό που έχουμε στις διάφορες κεντρικές τράπεζες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ