Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Το παιχνίδι ήταν στημένο κι από πριν ξεπουλημένο…


M ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ στήσιμο απάτης που έχει γίνει ποτέ για χώρα, έγινε για την Ελλάδα. Την οδήγησαν ως πρόβατο στη σφαγή… Και το χειρότερο όλων δεν είναι ότι έστησαν ένα τρομερό παιχνίδι σε βάρος της χώρας, αλλά ότι συμμετείχαν σ’ αυτό Έλληνες πολιτικοί, που σήμερα ακόμα βρίσκονται στην εξουσία…

L … πρόκειται, ίσως, για την χειρότερη απάτη που στήθηκε ποτέ σε βάρος μιας χώρας και ενός λαού, για το χειρότερο παιχνίδι ξεπουλήματος και διάλυσης μιας χώρας, της Ελλάδας! Όχι μόνο στην Ιστορία της ίδιας της χώρας, αλλά στην Ιστορία των Εθνών του πλανήτη!
N Κάποιοι, κάπου, κάποτε… πήραν απόφαση να διαμελίσουν στην κυριολεξία την Ελλάδα. Για πολλούς λόγους… κυρίως, φυσικά, οικονομικούς και κατά δεύτερον ιστορικούς! Γίνεται πλέον ξεκάθαρο, ότι στόχος ήταν ο διαμελισμός της χώρας και η εξαθλίωση των Ελλήνων.
Ø Προφανώς, όλα αυτά, ίσως επειδή έφτασε η ώρα για τον έλεγχο του Αιγίου και της Μεσογείου φυσικά, των κοιτασμάτων πετρελαίου και του ορυκτού πλούτου. Έτσι κι αλλιώς, χρόνια τώρα, έχουν καταφέρει και ελέγχουν το μεγαλύτερο μέρος της Αφρικής…
D … στήνοντας εμφυλίους πολέμους, ελέγχοντας τεράστιες εκτάσεις γης μέσω πολυεθνικών εταιρειών. Τελευταία τους προσπάθεια, ο έλεγχος των χωρών της Βορείου Αφρικής και μέρους της Μέσης Ανατολής… μέσω της περίφημης «Αραβικής Άνοιξης»… στήνοντας δήθεν εξεγέρσεις λαών…
@ … κατάφεραν να στήσουν στην Αίγυπτο, στην Τυνησία, στη Λιβύη στρατιωτικά συμβούλια και υποσχόμενες δημοκρατίες και ψευδείς ελπίδες για δικαιώματα στους λαούς της περιοχής… αλλά είναι το πιο καλοστημένο παιχνίδι ελέγχου της Βόρειας Αφρικής που έγινε ποτέ…
u .. έτσι κι αλλιώς, χρόνια τώρα κατάφεραν να καθυποτάξουν τον περήφανο λαό της Παλαιστίνης, το Ισραήλ είναι η χώρα – χωροφύλακας της περιοχής, και ο έλεγχος στη Μέση Ανατολή με πορεία προς την Άπω Ανατολή, ελέγχεται μια χαρά μέσω Κουβέιτ, Αραβικών Εμιράτων, Αφγανιστάν και Ιράκ. Τελικός στόχος φυσικά το Ιράν και μετά τα σύνορα της Κίνας…
I Όποιος δεν μπορεί να διαβάσει τους χάρτες, όποιος πιστεύει στις πλαστές εξεγέρσεις των λαών της «Αραβικής Άνοιξης» και δεν βλέπει το μεγάλο παιχνίδι που παίζεται για τα επόμενα 500 χρόνια είναι απλά νυχτωμένος!
v Το παιχνίδι είναι στημένο κι από πριν ξεπουλημένο… Η ατίθαση Τουρκία που δεν ελέγχεται, θα έχει την ίδια μοίρα με την Ελλάδα… διάλυση εις τα εξ ων συνετέθη! Στη μεγάλη σκακιέρα, πολεμάς ανάλογα με τα κομμάτια που έχεις!
L Αλλού στέλνεις τους ίππους και τους πύργους κι αλλού τους τρελούς αξιωματικούς σου κι αλλού ελέγχεις με τα πιόνια σου! Με τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας ελέγχουν μέρος των Βαλκανίων… με τη διάλυση της Ελλάδας θα ταρακουνιέται ολόκληρο το ευρωπαϊκό οικοδόμημα και όχι μόνο…
N Το πρόβλημα βρίσκεται στη μοιρασιά… ποιος θα πάρει τι, ποιος θα ελέγξει τα πετρέλαια και ποιος τον Ήλιο, πώς θα γίνει η μοιρασιά στο φυσικό αέριο… και πώς θα καταληστεύσουν τον ορυκτό πλούτο!
M Το παιχνίδι είναι στημένο κι από πριν ξεπουλημένο. Πριν από δέκα χρόνια, κανένας δεν θα μπορούσε να φανταστεί το σημερινό παρόν της Ελλάδας. Όταν κάποιος τολμούσε να μιλήσει γι’ αυτά, γινόταν γραφικός! Σήμερα που η κατάρρευση της χώρας είναι το μοναδικό της μέλλον, όλα γίνονται πλέον ξεκάθαρα.
K Όπως λοιπόν αποκαλύπτεται από την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», που συνεργάζεται με την ιστοσελίδα των μεγάλων αποκαλύψεων WikiLeaks, το ιδιωτικό αμερικανικό δίκτυο πληροφοριών Stratfor, που λέγεται και «σκιώδης CIA», γνώρισε δέκα μήνες πριν, ότι η Ελλάδα επρόκειτο να εισέλθει στο Δ.Ν.Τ.
N Το δίκτυο Stratfor, γνώριζε ήδη από τον Ιούνιο του 2009, ότι η Ελλάδα επρόκειτο να προσφύγει για οικονομική βοήθεια στο Δ.Ν.Τ. Και όχι απλά γνώριζε ότι η Ελλάδα επρόκειτο να απευθυνθεί στο Δ.Ν.Τ., αλλά είχε πληροφορίες ακόμα και για την πιθανή οικονομική κατάρρευση χώρας της ευρωζώνης!!!
Ø Ποιοι ακριβώς, όμως, γνώριζαν εκείνη την εποχή για το μέλλον της χώρας; Προφανώς, ο ένας ήταν ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος μόλις ανέλαβε την εξουσία, έσπευσε να στραφεί στο Δ.Ν.Τ. Αλλά προφανώς γνώριζε και ο τότε πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο οποίος φάνηκε να παραδίδει την εξουσία… οικιοθελώς…
@ … αν μάλιστα συνδυάσουμε τα γεγονότα με τις απειλές που δεχόταν για τη ζωή του, τους διάφορους εκβιασμούς προς την κυβέρνησή του και άλλα διάφορα. Το παζλ αρχίζει και ξετυλίγεται… και κανένας απ’ όλους αυτούς, δεν μπόρεσε να βρει τρόπο, να πει αλήθειες στον ελληνικό λαό!
D Έκτοτε, πέρασαν δύο ολόκληρα χρόνια και ο ελληνικός λαός δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Τον Μάρτιο μπαίνουμε στον τρίτο χρόνο επιτήρησης από το Δ.Ν.Τ. Μέχρι πού θα πάει; Μετά το Δ.Ν.Τ. ήρθε η Τρόικα, το διευθυντήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και η Γερμανία αναλαμβάνει τα ηνία υποδούλωσης της Ελλάδας…
S Ο Γιώργος Παπανδρέου αποχώρησε από την κυβέρνηση, αφού σιγούρεψε ότι η χώρα ελέγχεται πια από το Δ.Ν.Τ. Τα παιχνίδια του αποκαλύφθηκαν, όμως πριν φύγει έπρεπε να στήσει την υπαλληλική κυβέρνηση με τον ελεγχόμενο τραπεζιτικό υπάλληλο Παπαδήμο!
I Το κόλπο δούλεψε άψογα… η ανάγκη για μια κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας… οδήγησε στην υπαλληλική κυβέρνηση Παπαδήμου… παιχνίδι κι αυτό στημένο και από εκεί στην πλήρη εφαρμογή του δεύτερου Μνημονίου και της συνέχειας του δεύτερου μέρους του παιχνιδιού… της πλήρους εξόντωσης του λαού!
L Προφανώς όμως το χαρτί δεν τους βγαίνει και κάπου εδώ προκύπτει το πρόβλημα. Η δημοσιοποίηση του στημένου παιχνιδιού, μπορεί να μην έρχεται στον κατάλληλο χρόνο, αναδεικνύει όμως την αποτυχία τους με τα Μνημόνια 1 και 2. Πράγμα που σημαίνει ότι η κατάρρευση είναι πλέον μπροστά και ο έλεγχος του παιχνιδιού χάνεται!
S Το χάσιμο του παιχνιδιού, σημαίνει ότι δεν θα μπορέσουν να εφαρμόσουν όλα όσα είχαν στο μυαλό του, ότι μπορεί ο διαμελισμός να μην ακολουθήσει και το χειρότερο απ’ όλα, ο ελληνικός λαός να ξεσηκωθεί… γι’ αυτό άλλωστε εκπαιδεύουν στρατιώτες για … αντάρτικο πόλεων, γι’ αυτό ίσως καλούν τους έφεδρους λοκατζήδες και γι’ αυτό στήνουν ομάδες εθνοφυλακής!

@ ΧΤΥΠΑΕΙ το τηλέφωνο και ακούς μια φωνή, να ζητάει τα πλήρη στοιχεία σου. Ονοματεπώνυμο, όνομα πατρός και ΑΦΜ. Αμέσως καταλαβαίνεις ότι είναι κάποιος που σου ζητάει να πληρώσεις την οφειλή για την τράπεζα, την οποία άργησες να καταβάλεις. Σου σπάει το νεύρα, σε εκνευρίζει, σε τρελαίνει. Αν είσαι υπομονετικός μπαίνεις σε διάλογο, αν όχι το κλείνεις (και είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις…)
L Ποιοι είναι όλοι αυτοί που συχνά – πυκνά σε τρελαίνουν; Είναι από την χειρότερη τάξη εργαζομένων που θα μπορούσε ποτέ να γεννήσει… η οικονομική ανέχεια, η μνημονιακή πολιτική και η κατάρρευση του εργασιακού συστήματος.
Ø Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εργάζονται είναι από τις χειρότερες της σύγχρονης σκλαβιάς. Είναι ενοικιαζόμενοι υπάλληλοι των 40 ευρώ μηνιαίως. Όπως λέει ένας απ’ αυτούς στο δεύτερο απεργιακό φύλλο των εργαζομένων της «Ελευθεροτυπίας»… «… είμαστε ενοικιαζόμενοι. Εγκατεστημένοι στην εταιρεία – υπεργολάβο… (…) … τον έναν μήνα νοικιασμένοι στη μία εταιρεία, τον επόμενο στην άλλη, με μηνιαίες ή διμηνιαίες συμβάσεις, πάντα στο κυνήγι του στόχου απόδοσης και με το φόβο της απόλυσης να κρέμεται πάνω από το κεφάλι μας…»
{ «Στα κάτεργα αυτά, όταν φτάσουν στο όριο της νομιμότητας, όταν πρέπει να σε κάνουν αορίστου, μας λύνουν την σύμβαση και μας μεταφέρουν στη διπλανή εταιρεία – φάντασμα, έτσι ώστε να παραμείνουμε ενοικιαζόμενοι, δίμηνοι, εργαζόμενοι – λάστιχο μέχρι τέλους. Όταν η μητρική δεν μας χρειάζεται πια, ο εργολάβος μάς μετακινεί αλλού ή δεν μας ανανεώνει την σύμβαση. Έτσι, το προσωπικό της μητρικής απλά εξαφανίζεται! Ούτε απολύσεις ούτε εσωτερικές αντιδράσεις και δυσαρέσκεια εργαζομένων».
I Τα σύγχρονα σκλαβοπάζαρα που στήθηκαν στην Ελλάδα… και είναι από τα … καλύτερα…  γιατί υπάρχουν ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!! Με την ανοχή βουλευτών που ψήφιζαν νόμους στο Ελληνική Κοινοβούλιο της Ελληνικής Δημοκρατίας!!!

M ΠΟΛΛΑ ακούγονται και λέγονται από στόμα σε στόμα, ότι τις ημέρες αυτές, η Νέα Δημοκρατία πρόκειται να στείλει τα τελικά ονόματα των υποψηφίων βουλευτών της για τη Δράμα… πράγμα που μάλλον είναι απίθανο, αφού ακόμα δεν έχει κλείσει κατ’ αρχάς η τελική ημερομηνία των εκλογών…
J … και το πιθανότερο είναι ότι η ημερομηνία των εκλογών μάλλον θ’ αργήσει να ανακοινωθεί, αν σκεφτεί κανείς ότι, στο ΠΑΣΟΚ, ετοιμάζονται να εκλέξουν αρχηγό για τα μέσα Μαρτίου… οπότε μάλλον έχουμε χρόνο.
F Αυτό που μάλλον θ’ ακολουθήσει η Ν.Δ., είναι ότι δεν θα ανακοινώσει ονόματα από τώρα και θ’ αφήσει τους … υποψηφίους να  δουλέψουν μέχρι και την τελευταία στιγμή, 25 ημέρες πριν από τις εκλογές, ώστε όλοι να φέρονται ως υποψήφιοι… διαφορετικά θα χάσει το παιχνίδι και είναι λογικό!
Ø Τα ονόματα που παίζουν πάντως προς το παρόν είναι: Χρήστος Παπαθεοδώρου, Μαργαρίτης Θωμάς, Δημήτρης Κυριαζίδης, Άννα-Μαρία Νταϊλάκη, Αργύρης Πατακάκης, Σταύρος Παπαδόπουλος, Σταύρος Δαϊλάκης και Νικολέτα Τσέπελη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ