Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Στην σημερινή Ελληνική Δημοκρατία...

Στην σημερινή Ελληνική Δημοκρατία, πρέπει να σιτίζεσαι από συγκεκριμένη ταΐστρα αυλοκολάκων, ειδάλλως σε τρώνε οι γύπες των τειχών της αυλής!

M ΚΙ ΟΜΩΣ, αυτό το Κράτος, αυτή η συγκεκριμένη σημερινή Πολιτεία, αρέσκεται να μην είσαι νόμιμος, αρέσκεται να σε προτρέπει να κινείσαι ημιπαράνομα, αρέσκεται να οδηγεί τους πολίτες και τις επιχειρήσεις να θέλουν να κλέψουν το κράτος, αρέσκεται στο να δίνει σφαλιάρες σ’ αυτούς που είναι νόμιμους… γιατί απλά έτσι τους αρέσει!

L Και δυστυχώς, το Κράτος, την Πολιτεία, τις δημόσιες υπηρεσίες, τα κέντρα που λαμβάνουν αποφάσεις, τις αποτελούν άνθρωποι που έχουν εμπάθειες, που είναι πολιτικοί με πελατειακές σχέσεις, άνθρωποι που δεν μπορούν να κατανοήσουν πώς ακριβώς λειτουργεί η δημοκρατία και μια έννομη πολιτεία!
I Η σημερινή δημοκρατία που επικρατεί στην Ελλάδα, είναι πολλές φορές επιλεκτική, δεν έχει συγκεκριμένο τρόπο λειτουργίας, ειδικεύει τα … μεγάλα ψάρια να τρώνε τα μικρά, λειτουργεί με … ωτακουστές, με ψιθυριστές, με «αγαπούλες» … με δωράκια και άλλα τινά! Αυτή είναι σήμερα η Ελληνική Δημοκρατία.
D Πρέπει να σιτίζεσαι από συγκεκριμένη ταΐστρα ειδάλλως δεν τρως. Πρέπει να είσαι αυλοκόλακας ειδάλλως σε τρώνε … οι γύπες των τειχών της αυλής! Βάλτε με το νου σας ποιοι είναι οι αυλοκόλακες, ποιοι είναι οι γύπες και ποια τα τείχη της αυλής!

M ΤΟ ΕΓΧΩΡΙΟ σόου για την ευτυχία της χώρας όπου να ’ναι τελειώνει. Δεν κράτησε πολύ και δεν πρόκειται να κρατήσει εδώ που τα λέμε. Μπορεί όλοι αυτοί οι μεγαλόσχημοι, από τον Παπαδήμο μέχρι τον Βενιζέλο, τον Παπανδρέου και τον Σαμαρά να βγαίνουν με τις μάσκες της αισιοδοξίας, όμως η υποβάθμιση συνεχίζει να παραμονεύει καθημερινά.
Ø Τίποτα δεν έχει τελειώσει, φυσικά και ούτε το δεύτερο Μνημόνιο των 130 δισ. ευρώ πρόκειται να σώσει την Ελλάδα, καθώς τα χρήματα αυτά… πρόκειται να επιστρέψουν στις πηγές από τις οποίες εκπορεύονται, ούτως ή άλλως.
@ Ο οίκος αξιολόγησης Moodys υποβάθμισε την ικανότητα της Ελλάδας να δανείζεται σε εγχώριο και ξένο νόμισμα. Πράγμα που σημαίνει ότι οι όποιες μελλοντικές δανειοδοτήσεις από την Ελλάδα, θα είναι ακόμα πιο δύσκολες απ’ όσο είναι σήμερα! Που σημαίνει ότι οι άγριοι εκβιασμοί και η άγρια έως… κυριολεκτικά θανατηφόρα επιδρομή στο εισόδημα του ελληνικού λαού θα είναι ακόμα πιο άγρια από σήμερα…

J Ελπίζω ότι θυμάστε ακόμα να μετράτε τις ημέρες κύριοι… μέχρι την 25η Μαρτίου… Μόνο 19 έμειναν…

u Στο τέλος θα παρακαλάμε να μας αφήσουν να χρεοκοπήσουμε… γιατί δεν θα γίνεται διαφορετικά… αλλά δεν θα το κάνουν, όχι γιατί μας λυπούνται επειδή μας περιμένει ένα μαύρο μέλλον όπως έλεγε και ο Βενιζέλος εντός της Βουλής… αλλά γιατί θέλουν πρώτα να μας ξεζουμίσουν, να μας στύψουν.
N Ο κόσμος, ο απλός κόσμος, είναι αγανακτισμένος. Δεν λέω για τους αγανακτισμένους των πλατειών, αλλά για εκείνους τους ανθρώπους που βρίσκονται ακόμα στα σπίτια τους…  για όλους εκείνους που δεν βγαίνουν ποτέ στις πλατείες ή στις διαδηλώσεις του Εργατικού Κέντρου και του ΠΑΜΕ…
L Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν τις δουλίτσες τους… ακόμα τουλάχιστον…  που είναι συνταξιούχοι, οικογενειάρχες, που λιγόστεψαν τις ποσότητες από τα καθημερινά τους ψώνια, που λιγόστεψαν το τυρί και το κασέρι που αγόραζαν από το σούπερ μάρκετ, που λιγόστεψαν το γάλα, τα φρούτα ακόμα και το ψωμί…
q … άνθρωποι που αγοράζουν πέντε πορτοκάλια και τρέχουν στα κοινωνικά παζάρια για φθηνές πατάτες… αυτοί οι άνθρωποι κύριοι της νομής της εξουσίας, είναι οι πραγματικοί αγανακτισμένοι! Αυτούς πρέπει να φοβάστε κυρίως… γιατί αν αυτοί ξεσπάσουν … τότε μαύρο φίδι που μας έφαγε όλους μαζί… εκεί βρίσκεται το πραγματικό ξέσπασμα…
S Αν συζητήσετε έστω και με έναν απ’ αυτούς, θα καταλάβετε τι λένε όλοι μαζί. Μιλάνε για δικαστήρια, μιλάνε για απόδοση Δικαιοσύνης στις υπέρτατες θυσίες του λαού, μιλάνε ακόμα και για φυλακές και για … πραγματικές κρεμάλες… ζητούν Δικαίωση, ζητάνε ελευθερία και δημοκρατία!
v Πιστεύω ότι μπορείτε να ακούσετε αυτόν τον κόσμο… διαφορετικά θα έχουμε πρόβλημα! Όπως ακούτε υποθέτω το βουητό που βγαίνει από το … κίνημα της πατάτας… και το χειρότερο είναι ότι οι πατάτες δεν σπάνε μαλακά όπως τα αυγουλάκια… και οι ντομάτες… όταν οι πατάτες εκτοξεύονται μοιάζουν με πέτρες και πονάνε άσχημα…
F Δεν είναι καθόλου τυχαίο, ότι σε δημοσκόπηση που έγινε από την Alco για λογαριασμού της ιστοσελίδας Newsbomb.gr, στην οποία τρεις στους τέσσερις Έλληνες, ζητούν να δουν τον Γιώργο Παπανδρέου να πηγαίνει στη φυλακή, ως τιμωρία για την κατάντια της χώρας, για τα δεινά που υφίστανται καθημερινά οι ίδιοι και τα παιδιά τους.
{ Δεν είναι τυχαίο ότι 8 στους 10 Έλληνες, θεωρούν πως ο Γ. Παπανδρέου ξεπούλησε την εθνική μας κυριαρχία και 6 στους 10 πιστεύουν ότι ο νυν πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος υπηρετεί αποκλειστικά συμφέροντα των ξένων δανειστών μας.
M Όμως, η δημοσκόπηση της Alco, πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα. καταγράφει ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, όχι μόνο ξεχωρίζει κατά τρόπο απόλυτο τον Γ. Παπανδρέου ως υπεύθυνο για την οικονομική κατάρρευση της χώρας, αλλά απαιτεί και να τιμωρηθεί για αυτό. Η άποψη του 74% των Ελλήνων ότι ο τέως πρωθυπουργός «πρέπει να πληρώσει» ερμηνεύεται, όταν πρόκειται για πολιτικό, με έναν και μόνο τρόπο: ειδικό δικαστήριο, καταδίκη και, βέβαια, φυλακή.
L Και αν αυτά βλέπει σήμερα μια δημοσκόπηση, σκεφτείται πώς βράζει, κυριολεκτικά, ο ελληνικός λαός. Και φυσικά δεν θα είναι μόνο ένας Γιώργος Παπανδρέου που θα πληρώσει… θα ακολουθήσουν κι άλλοι… θυσία στο βωμό της Δικαίωσης που αυτή τη στιγμή ζητάνε οι Έλληνες και οι Ελληνίδες!
Ø Γι’ αυτό, κοιτάξτε να αλλάξετε την τακτική σας κύριοι που νέμεστε την εξουσία… Η λογοκρισία και η προσπάθεια ελέγχου του Τύπου της χώρας δεν αρκεί πια… το ποτάμι θα σκάσει και εσείς θα είστε εκεί μπροστά και δεν θα μπορέσετε να το σταματήσετε με κανένα τερτίπι!!!

M ΟΡΙΣΤΕ λοιπόν, που «ξαφνικά» και «αιφνιδίως» και από το «πουθενά» γίναμε … πετρελαιοπαραγωγός χώρα… με πλούσια κοιτάσματα στον υποθαλάσσιο χώρο, με πλούσια κοιτάσματα μεταλλευμάτων, τόσο πλούσια που θα μπορούσαν ευκόλως να μας βγάλουν από την μεγάλη κρίση στην οποία μας οδήγησαν τεχνηέντως!
Ø Και φυσικά δεν είναι τυχαίο ότι οι 8 μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου ερευνών για υδρογονάνθρακες έτρεξαν να δηλώσουν την παρουσία τους στο διεθνή διαγωνισμό του υπουργείου Ενέργειας, ενώ σε ένα μήνα πρόκειται να αρχίσουν άμεσα οι έρευνες σε Ιόνιο και Κρήτη για πετρέλαιο και φυσικό αέριο.
L Όπως δεν είναι τυχαίο, ότι σκοπίμως τελικά έκρυβαν τα κοιτάσματα αυτά από τους Έλληνες, τόσο ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου όσο και ο ανεκδιήγητος Θόδωρος Πάγκαλος. «Δεν έχουμε πετρέλαιο και μην ακούτε τι λέει μια εκπομπή». Γιώργος Παπανδρέου στη Βουλή για τις εκπομπές του Κώστα Χαρδαβέλα.
I Μιλάμε ξεκάθαρα πια για εξαπάτηση του ελληνικού λαού. Για προσπάθειες να ρίξουν την χώρα στα χέρια των άγριων δανειστών, να παραδώσουν την πλήρη οικονομική κυριαρχία της χώρας στους Γερμανούς, στους Αμερικανούς ή όπου αλλού συμφώνησαν να το κάνουν! Πρόκειται για σχέδιο που καθημερινά αποκαλύπτονται κομμάτια από το παζλ της προδοσίας!
D Τώρα, επειδή δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά και πρέπει να πάνε σε εκλογές, προσπαθούν να προδιαγράψουν το εκλογικό αποτέλεσμα. Διάφορες πολιτικές φωνές, βλέπε δηλώσεις Ανδρέα Λοβέρδου, δηλώσεις Πάγκαλου και άλλων, ότι μετά τις εκλογές πρέπει να πάμε σε μια νέα συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας…
K … για να κρατήσουν όρθιο το φαιδρό δικομματικό παιχνίδι που τόσα χρόνια κατάστρεψε την Ελλάδα και τώρα απειλεί να καταστρέψει τους ίδιους και τα μειοδοτικά τους παιχνίδια… που απειλεί να τους ξεμπροστιάσει… και προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν τον τραπεζικό υπάλληλο Παπαδήμο στη θέση της πρωθυπουργίας…
N … θυσιάζοντας ακόμα και τις προσωπικές τους φιλοδοξίες, καθώς τον ετοιμάζουν για πρωθυπουργό και μετά τις εκλογές… Προσέξτε μην σας τουμπάρουν! Το παιχνίδι είναι στημένο κι από πριν ξεπουλημένο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ