Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Η επόμενη κίνηση της Μπούτεστανγκ...


Η επόμενη κίνηση της Μπούτεστανγκ, θα είναι να διατάξει Γερμανό Εισαγγελέα, να ερευνήσει τα πόθεν έσχες των Ελλήνων βουλευτών, τις πηγές και τις διαδρομές των χρημάτων τους!




M ΣΥΜΦΩΝΑ με ανακοίνωση του Δήμου Δράμας, ολοκληρώθηκε το έργο: «Σύστημα Πολιτικής Ασφάλειας Πληροφοριών, Δεδομένων και Υπολογιστικών Πόρων στους χώρους του Δημαρχείου Δράμας», πράγμα που σημαίνει ότι, όλοι οι χρήστες κομπιούτερ, είναι συνδεδεμένοι σε ένα κεντρικό σύστημα διαχείρισης, ακολουθώντας συγκεκριμένους κανόνες και διαδικασίες ορθής χρήσης του πληροφορικού συστήματος του Δήμου.
Ø Τι σημαίνει όμως αυτό στην πραγματικότητα; Ότι οι χρήστες έχουν αποκλειστεί από όλες τις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης όπως για παράδειγμα το Facebook, το Twitter κτλ. Ότι έχουν αποκλειστεί για όλους ανεξαιρέτως τους χρήστες οι ιστοσελίδες μουσικού περιεχομένου και στοιχημάτων.
J Ότι έχει αποκλειστεί για όλους ανεξαιρέτως τους χρήστες η δυνατότητα λήψης και ανταλλαγής μη υπηρεσιακών αρχείων. Έχει εγκατασταθεί ειδική συσκευή λήψης αντιγράφων ασφαλείας σε κεντρικό υπολογιστή μαζί με ειδικό λογισμικό το οποίο λαμβάνει καθημερινά αντίγραφα από τα αρχεία των εξυπηρετητών, των βάσεων δεδομένων και όλων των χρηστών του πληροφοριακού συστήματος.
@  Έχει εγκατασταθεί πρόγραμμα προστασίας από κακόβουλο λογισμικό στους χρήστες του πληροφοριακού συστήματος και επιπλέον γίνονται προγραμματισμένοι έλεγχοι σε συγκεκριμένες ημέρες και ώρες στα τερματικά και στους εξυπηρετητές. Καταργούνται κάποιες επιλογές που προσφέρουν τα λειτουργικά συστήματα στους χρήστες όπως π.χ. παιχνίδια κλπ.
u Οι χρήστες δεν έχουν δικαίωμα να εγκαταστήσουν από μόνοι τους προγράμματα στον υπολογιστή, με εξαίρεση τις αναβαθμίσεις εκείνες που είναι απαραίτητες για την ορθή λειτουργία των υπολογιστικών συστημάτων.
N Επιτέλους,  κάτι που έπρεπε να γίνει εδώ και καιρό. Μπορεί να ήταν ίσως ελάχιστοι ή και καθόλου οι δημοτικοί υπάλληλοι που περνούσαν την ώρα τους είτε παίζοντας χαρτιά, είτε μάθαιναν τα νέα για το «Στοίχημα», είτε ξόδευαν τις ώρες τους στο Facebook, όμως είναι ένα μέτρο που σίγουρα θα αλλάξει τον τρόπο εργασίας των υπαλλήλων.
C Αυτό το μέτρο θα πρέπει να επεκταθεί και στις υπόλοιπες υπηρεσίες του Δήμου. Για παράδειγμα, αν δεν έχει γίνει ακόμα, να γίνει και στα κομπιούτερ της ΔΕΥΑΔ για παράδειγμα, γιατί, όπως γνωρίζουμε καλά, μέχρι και την κονσόλα από το σπίτι του κουβαλούσε κάποιος και έπαιζε παιχνίδια και ας περίμενε ο κοσμάκης στη σειρά του για να εξυπηρετηθεί!
S Και όχι μόνο στο Δήμο. Ευκαιρία είναι, να γίνει κάτι και στα κομπιούτερ του υπηρεσιών του Διοικητηρίου. Να δοθεί ένα τέλος πια σ’ αυτή την κατασπατάληση των ωρών εργασίας των υπαλλήλων, που αρκετοί την εκμεταλλεύονται με τρόπο που μόνο σ’ αυτούς αρέσει!

M ΤΟΣΟΣ ήταν ο θόρυβος με τα χρήματα που λέγεται ότι έχουν βγάλει Έλληνες βουλευτές έξω από τη χώρα, που ναι μεν στην Ελλάδα θορυβηθήκαμε … αλλά δεν έγινε και τίποτα… στην Γερμανική Βουλή όμως το πήραν στα σοβαρά και θορυβήθηκαν τόσο που μπήκαν στον κόπο να στείλουν και επιστολή στον πρόεδρο του Ελληνικού Κοινοβουλίου.
Ø Και ζητούν από την Ελληνική Βουλή, να μάθουν τι ακριβώς συμβαίνει και γιατί Έλληνες βουλευτές να βγάζουν χρήματα σε ξένες τράπεζες, την ώρα που η Ελλάδα βαριανασαίνει από την οικονομική ύφεση.
@ Αλλά το θέμα δεν είναι απλώς το ότι οι Γερμανοί θορυβήθηκαν, αλλά το ότι η Γερμανική Βουλή, έχει όλο το δικαίωμα να ζητάει τον λόγο για το τι συμβαίνει στην χώρα… αλλά και πάνω απ’ όλα έχει το δικαίωμα να ελέγχει τις κινήσεις των Ελλήνων βουλευτών σ’ αυτή την τόσο κρίσιμη περίοδο…
L …  κι αν οι Έλληνες βουλευτές δεν το έχουν πάρει ακόμα χαμπάρι … γιατί ο λαός το έχει ήδη ψυλλιαστεί εδώ και μήνες… η Γερμανία ορίζει για το τι θα γίνεται στην Ελλάδα εφεξής! Αν δεν το έχουν καταλάβει ακόμα… ελπίζω ότι σύντομα θα καταλάβουν τι πραγματικά συμβαίνει στη χώρα…
@ Και επιτέλους, κάποτε, θα πρέπει να πάρει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του! Όπως τονίζει στην επιστολή του ο πρόεδρος της Μπούντεσταγκ, οι Γερμανοί βουλευτές έχουν αναστατωθεί με την είδηση περί διαφυγής κεφαλαίων στο εξωτερικό από Έλληνες βουλευτές και παρακαλεί τον κ. Πετσάλνικο να υποδείξει τρόπους εξάλειψης των αντιδράσεων οι οποίες εκφράστηκαν από μέλη του γερμανικού Ομοσπονδιακού Κοινοβουλίου.
F Αν αυτό δεν είναι εξευτελισμός, τότε τι είναι; Όπως εξευτελισμός είναι, να έχουν το θράσος να μειώνουν κατά 22% τους μισθούς των εργαζομένων και τις συντάξεις, και οι ίδιοι τρομοκρατούμενοι μήπως χάσουν τα λεφτά τους από μια χρεοκοπία που οι ίδιοι δεν μπορούν να ελέγξουν, να στέλνουν τα λεφτά τους σε τράπεζες του εξωτερικού!
{ Αλλά ποιος απ’ όλους αυτούς εκεί μέσα μπορεί και τολμάει να βγει να πει αλήθειες, να δώσει τα ονόματά τους στον κόσμο και να ζητήσει, έστω, μια συγγνώμη;


M ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ Χρήστος. Πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη. Μπορεί να μην παραιτήθηκε από τη θέση του υπουργού, όταν δεν μπόρεσε να ελέγξει τους κουκουλοφόρους που έκαιγαν για μια ολόκληρη νύχτα την Αθήνα, παραιτήθηκε όμως από τη θέση του υπουργού προκειμένου να είναι υποψήφιος πρόεδρος στο ΠΑΣΟΚ!
I Τέτοιο είναι το ήθος του ανθρώπου αυτού, που ούτε καν κοκκινίζει!

J Μόλις κυκλοφόρησε όμως και ο Δωδεκάλογος του Μνημονίου και είναι απολαυστικός:
1. Καταργείται η φράση αγανακτισμένου γείτονα «Θα κάνετε ησυχία να κοιμηθούμε, δουλεύουμε αύριο» (σιγά να μην δουλεύετε από αύριο).
2. Κατά συνέπεια καταργείται και η συνώνυμη έκφραση «Τελειώνετε κυρία μου, έχουμε και δουλειές» (δεν έχετε είπαμε).
3. Μη ορθή θεωρείται επίσης και η έκφραση «Μια δουλειά σε βάλαμε να κάνεις» (Μία; αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ.......!!!).
4. Καταργείται πλέον το σύνθημα «Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο» (Βρες εσύ πελάτη και μετά δώσε του και δίκιο).
5. Καταργείται από τα σχολεία το μάθημα του Επαγγελματικού Προσανατολισμού (εκτός και αν το διατηρήσουμε, έτσι ρε παιδί μου, για εγκυκλοπαιδικές γνώσεις).
6. Πλέον από το Δημοτικό, η δημιουργία προτάσεων θα αξιολογείται μόνο ως προς την ορθογραφία και τη γραμματική. (Η σύνταξη είναι πλέον ανύπαρκτος όρος).
7. Η φράση «εθελοντική εργασία» θεωρείτε πλεονασμός. Ο όρος «εργασία» από μόνος του, αρκεί για να αποδώσει το ίδιο νόημα.
8. Τέλος, έπειτα και από σύμφωνη γνώμη της Εταιρίας Προστασίας του Παιδιού και του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, στην κατηγορία της Κακοποίησης Ανηλίκου συμπεριλαμβάνεται και η ερώτηση προς μικρά παιδιά «Εσύ, τι θέλεις να γίνεις όταν μεγαλώσεις;»
9. Από την έκφραση «δουλειές με φούντες» κρατήστε τις φούντες, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πού μπορεί να χρειαστούν. Αυτούς τους καιρούς δεν πετάμε τίποτα!
10. Ξεχάστε τη δικαιολογία «άργησα γιατί είχα μια δουλειά» καθώς δεν περνάνε πια αυτά ...
11. Η έκφραση «εργασία και χαρά» καταργείται μέχρι νεωτέρας.
12. Καταργούνται επίσης χαζές ερωτήσεις τύπου «τι δουλειά έχεις εσύ εδώ;» - «άλλη δουλειά δεν έχεις να κάνεις;» - «τι δουλειά είχες με αυτόν/ήν;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ