Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης τα είχε προβλέψει

Δημοσιεύεται στα ιστολόγια και το αναδημοσιεύω κι εγώ εδώ από το http://www.i-reportergr.com/2010/05/blog-post_692.html



- Δεν υπάρχει ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ Ελληνας που να άκουσε ή να γνώρισε τον Μιχάλη Χαραλαμπίδη και να μην γνωρίζει την εντιμότητα του, την καθαρότητα του, τον οραματικό του λόγο, την αγωνία του για την προκοπή της πατρίδας μας....
Ποιο το αποτέλεσμα; ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ. Τον Λοιδώρησαν. Τον συκοφάντησαν. Τον διέβαλαν όσο και όπου μπορούσαν οι χλεχλέδες τενεκέδες. Τα αρχιλαμόγια επιβήτορες μας. Οι μιζάνθρωποι με τα φουλάρια, το κότερα, τις Off shore, τις βίλες και τα κοχίμπας. Το υπηρετικό προσωπικό και τις "μαύρες καταθέσεις".
Η "Εγνατία Οδός" που υπαρχει σήμερα, ήταν ενα απο τα οράματα του Μιχάλη (άσχετο εαν σε αυτό είδαν οι...εργολάβοι και οι ύαινες της πολιτικής "πολύ χρήμα" και έφτιαξαν "κάτι"...).
Το 1996 δείτε τι έλεγε στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ - πριν αποχωρήσει αηδιασμένος.
Μυαλά σαν του Μιχάλη, τα κονιορτοποίησε και τα άλεσε το σάπιο πολτιικό μας σύστημα των ξεγάνωτων τενεκέδων. Που μαζί ΜΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ και ΜΕΓΑΙΡΕΣ επικυριάρχησαν.
Ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης απλά υπογραμμίζει οτι ΥΠΑΡΧΟΥΝ διαχρονικά και οι άνθρωποι και οι δυνάμεις εκείνες που μπορούν και θέλουν μια άλλη Ελλάδα. Αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν είναι ρουφιάνοι, οσφυοκάμπτες, νενέκοι,αγράμματοι, έχουν τιμή, αρχές και αξιοπρέπεια, έχουν "λόγο τιμής", οράματα, ξέρουν απο πολιτική και ιστορία, περιφρονούν το χρήμα και τα "φρου φρου και αρώματα", δεν τους ενδιαφέρουν οι δημόσιες σχέσεις αλλα η ουσία, αγαπάνε τον τόπο που γεννήθηκαν και ζούνε...Θέλουν "να κοιμουνται ήρεμοι με τη συνείδηση τους". Σε αντίθεση με τα τσακάλια και τις ύαινες των αγράμματων πολιτικών και δημοσιογράφων ή εκδοτών(αντρών τε και γυναικών).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ