Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Γέμισε η χώρα προβοκάτορες, δωσίλογους, φονιάδες!

● ΑΠΑΙΧΤΗ ΕΛΛΑΔΑ! Στους δρόμους και στα γήπεδα αναστενάζεις, αλλά κατά τρόπο παράλογο ξεχνάς τους νεκρούς σου! Όταν ο Αλέξης Γρηγορόπουλος, μόλις 15 χρόνων, άφηνε τη ζωή του και τον μάταιο αυτόν κόσμο, χτυπημένος από το άνανδρο χέρι ενός άνανδρου αστυνομικού, κάηκε ο τόπος ολόκληρος. Ξεσπάθωσε η δημοκρατική Ελλάδα, ξεσπάθωσαν και οι προβοκάτορες, οι οποίοι βρήκαν ευκαιρία να δώσουν τη δική τους παράσταση.


● Και είδε όλη η χώρα τους προβοκάτορες σε δράση. Εκμεταλλευόμενοι τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξη, βίαζαν καθημερινά για μήνες τη Δημοκρατία! Τώρα, που αυτές οι ίδιες προβοκατόρικες ομάδες, που φωνασκούσαν φασίζοντες για την δολοφονία του Αλέξη, σκότωσαν τρεις ανθρώπους και ένα βρέφος στην κοιλιά, δεν άνοιξε ούτε μύτη! Εργαζόμενοι ήταν κι αυτοί. Έβγαζαν το ψωμί τους.


● Είχαν οικογένειες, όνειρα, προσδοκούσαν στο μέλλον. Κάποια άλλα αφεντικά, τους ανάγκασαν να παραμείνουν στη δουλειά τους. Κάποιοι άλλοι όμως, κάποιοι προβοκάτορες και δωσίλογοι, αποφάσισαν ότι έπρεπε να πεθάνουν. Λυπάμαι, που δεν βλέπω πουθενά τη Δημοκρατική Ελλάδα να ωρύεται, να φωνάζει, να ζητάει δικαιοσύνη για τους αδικοχαμένους νεκρούς! Τι κρίμα… τι κρίμα!


● Και πάνω απ’ όλα, με παραξενεύει αυτή η εκκωφαντική σιωπή και απουσία της Αριστεράς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ