Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Ημεροδείκτης

Το μακρύ χέρι!!!
Το μακρύ χέρι της Τρόικα, διέλυσε ακόμα και τον «γάμο» της Εθνικής Τράπεζας με την Eurobank. Δηλαδή, για να καταλάβουμε, πέρα από την παραχώρηση της οικονομικής ανεξαρτησίας της χώρας μέσω των υπέρογκων δανείων και των τόκων που πρέπει να πληρώνουμε τα επόμενα 200 χρόνια, πέρα από την παράδοση μέρους της εναέριας και εδαφικής μας κυριαρχίας (Γερμανοί αστυνομικοί στα τρία μεγάλα αεροδρόμια της χώρας), παραδώσαμε και την τραπεζική κυριαρχία της χώρας; Φυσικά… τι άλλο περιμένατε δηλαδή;

Εδώ που τα λέμε, το τι γράφουν τα Μνημόνια δεν μπορούμε να γνωρίζουμε! Εδώ δεν τα διάβαζε ο Χρυσοχοΐδης… Όμως, ας μην διαμαρτυρόμαστε… Από την στιγμή που η εθνική ανεξαρτησία της χώρας παραδίδεται κομμάτι – κομμάτι στους Γερμανούς, όλα τα υπόλοιπα είναι απλώς  θέμα χρόνου για να συμβούν!!! Αν πιστεύετε ότι εδώ τελειώνει, γελιέστε! Μόλις τώρα αρχίζει και ακόμα είμαστε στην αρχή… και προφανώς δεν έχουν δει τίποτα ακόμα! Άντε… να μας ζήσει η τρικομματική συγκυβέρνηση που ξεπουλάει την χώρα και ο Αριστερός Κουβέλης που παριστάνει τις πατερίτσες και παίζει με τις λέξεις!!!
Τελικά, ξέρετε πού καταλήγω; Αυτοί που έχουν την μεγαλύτερη ευθύνη για το τι πραγματικά συμβαίνει σ’ αυτή την χώρα, δεν είναι αυτοί που κυβερνούν και την ξεπουλάνε, αλλά αυτοί που τους έχουν ψηφίσει, οι Έλληνες ψηφοφόροι! Αλλά μην διαμαρτυρηθείτε και μην παραπονεθείτε όταν βάλουν χέρι και στις καταθέσεις σας, όπως έβαλαν στους μισθούς και στις συντάξεις!!!
 
 
Εξαπλώνονται οι Femen
Femen_Poutin_MerkelΓυμνόστηθες διαδηλώτριες αναστάτωσαν την επίσκεψη του Προέδρου της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν στη Διεθνή Βιομηχανική Έκθεση του Ανόβερου, την οποία εγκαινίασε μαζί με την καγκελάριο Άγγελα Μέρκελ. Ο Πούτιν και η Μέρκελ ήταν στο περίπτερο της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας Volkswagen, συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο του ομίλου Μάρτιν Βίντερκορν, όταν τέσσερις γυναίκες που φώναζαν «Fuck dictator!», όρμησαν πάνω στην εξέδρα. Σε εικόνες που μετέδωσε το γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο συνεχούς ενημέρωσης NTV, βλέπει κανείς δύο απ' αυτές τις γυναίκες, που είχαν γραμμένο στο σώμα τους με μαύρη μπογιά το σύνθημα που φώναξαν, να τίθενται με δυσκολία υπό έλεγχο από την αστυνομία.
 
«Γαϊδούρι» ο Πάγκαλος;
pagalosΣώπα καλέ… Το περιστατικό συνέβη την Κυριακή 7 Απριλίου στην λίμνη της Βουλιαγμένης. Όταν ένας πολίτης συνάντησε μπροστά του τον Πάγκαλο (βλέπε και φωτογραφία), είπε: «Δείτε το γαϊδούρι που έχει το θράσος να έρχεται και για μπάνιο». Προφανώς ο Πάγκαλος δεν άκουσε καλά, τον πλησίασε και του ζήτησε να επαναλάβει. Όταν λοιπόν ο πολίτης επανέλαβε την φράση του, ο πρώην υπουργός κάλεσε τον αστυνομικό της ασφάλειάς του, ο οποίος ζήτησε τα στοιχεία του. Όταν εκείνος αρνήθηκε να τα δώσει, τότε κάλεσε την άμεση δράση. Αμέσως ήρθαν 5 περιπολικά και δύο μοτοσυκλέτες της ομάδας «ΔΙΑΣ» για να τον συλλάβουν. Ο Πάγκαλος υπέβαλε μήνυση στον πολίτη  που τον αποκάλεσε «γαϊδούρι» και ο πολίτης αφέθηκε ελεύθερος λίγο αργότερα!
 
Έρχονται μασέρ από την Ταϊλάνδη!!!
Επιτέλους, αρχίζει η ανάπτυξη και η καταπολέμηση της ανεργίας στην Ελλάδα! Με Κοινή Υπουργική Απόφαση, από τον υπουργό Εξωτερικών κ. Αβραμόπουλο, Εσωτερικών κ. Αθανασίου και υφυπουργό Εργασίας Κοιν. Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Παναγιωτόπουλο, ανακοινώνεται ο καθορισμός ανώτατου αριθμού αδειών διαμονής για εργασία υπηκόων τρίτων χωρών για το 2013.  Α. Στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής καθορίζεται το ανώτατο όριο αδειών διαμονής για εργασία έτους 2013 στις 307 και κατανέμονται ανά περιφερειακή ενότητα ως εξής:
ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ: Μασέρ (από Ταϊλάνδη) για παραδοσιακό, αυθεντικό, εξειδικευμένο, θεραπευτικό ταϊλανδέζικο μασάζ, οκτώ (8) θέσεις. Εξειδικευμένος Μασέρ− σπα (από Σρι Λάνκα) για παραδοσιακό, αυθεντικό, εξειδικευμένο, θεραπευτικό αγιουβερδικό μασάζ, μία (1) θέση. Εξειδικευμένος Μασέρ−σπα (από Κίνα) για παραδοσιακό, αυθεντικό, εξειδικευμένο, θεραπευτικό  μασάζ σιάτσου, μία (1) θέση.
Αμφιβάλλεις; Ψάξε να βρεις το ΦΕΚ 681/22 Μαρτίου 2013. Μην πάει ο νους στου στο πονηρό, δεν πρόκειται για ροζ αγγελίες! Τι να τους κάνει ο Δήμος Αθηναίων αυτούς; Στην Κέρκυρα ζητούνται 8 θεραπευτές – μασέρ και άλλοι έξι για απολέπιση!!! Από τον νομό Ιωαννίνων, επίσης, ζητούνται: Ένας οδηγός μουλαριών, και ένας τεχνίτης γλυκών Βηρυτού!
Η ανάπτυξη ξεκίνησε λοιπόν, ετοιμαστείτε…

 
Ιστορική δήλωση Ερντογάν, ότι οι Πομάκοι δεν είναι ΤούρκοιΗ πόλη Εσκίσεχίρ (ελλ. Δορύλαιο) της Τουρκίας, ανακηρύχθηκε σε πολιτιστική πρωτεύουσα του τουρκικού κόσμου για το έτος 2013. Πραγματοποιήθηκαν εντυπωσιακές εκδηλώσεις στο στάδιο «Ατατούρκ», όπου στις 23 Μαρτίου 2013, παρέστη και ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρ.Τ. Ερντογάν. Η τελετή ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγή και την ανάκρουση του τουρκικού εθνικού ύμνου. Ο Ερντογάν στην ομιλία του (η οποία μεταδόθηκε από τα τουρκικά τηλεοπτικά κανάλια) αναφέρθηκε στα επιτεύγματα των Τούρκων, και επεδίωξε να υπογραμμίσει τα κοινά στοιχεία των λαών με τουρκική καταγωγή μέσα στους οποίους κατέταξε ονομαστικά τους:Καζάκους, Τουρκμένιους, Κιργίζιους, Ουζμπέκους, Τάταρους, Τούβα, Μπασκούρτ και …Γκαγκαούζους!
Αφού ονομάτισε τους «τουρκικούς λαούς», πέρασε σε δεύτερη κατηγορία λαών οι οποίοι δεν έχουν τουρκική καταγωγή, αλλά έχουν κοινή θρησκεία και κάποια κοινά πολιτιστικά στοιχεία με τους Τούρκους. Σε αυτούς, μεταξύ των Κούρδων, Αλβανών, Βοσνίων, Πακιστανών, Αφγανών, Περσών, Γεωργιανών και Λαζών, συμπεριέλαβε και τους …Πομάκους!
Άρα, κατά τον τούρκο πρωθυπουργό, όσο μπορεί να είναι Τούρκοι οι ΄Αραβες και οι Πέρσες, άλλο τόσο είναι Τούρκοι και οι Πομάκοι...
Η εντυπωσιακή δήλωση είναι ένα ακόμη ισχυρό ράπισμα στους γενίτσαρους Πομάκους της Ελληνικής Θράκης, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι είναι Τούρκοι. Όσο και να φωνάζουν, όσο και να προσπαθούν να γίνουν πιο Τούρκοι και από τους Τούρκους, όσο και να μισούν και να προδίδουν τη χώρα στην οποία ζουν, Τούρκοι ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ! Θα είναι μαϊμού-ιμιτασιόν Τούρκοι, τους οποίους χρησιμοποιεί το Τουρκικό κράτος για να βλάπτει την Ελλάδα. Και όπως δήλωσε ένας γέρος Πομάκος: όταν τα κατσίκια γίνουν πρόβατα, τότε και οι Πομάκοι θα γίνουν …Τούρκοι!
Όσον αφορά τους Γκαγκαούζους, τους οποίους σε αντίθεση με τους Πομάκους …ετίμησε ο Ερντογάν κατατάσσοντάς τους στους Τουρκικούς λαούς, σύντομα θα ξεσκεπάσουμε τα τουρκικά παραμύθια για την δήθεν τουρκική καταγωγή των Γκαγκαούζων. Η Ζαγάλισα διαθέτει μοναδικά ιστορικά ντοκουμέντα που καταρρίπτουν τις κατασκευασμένες τουρκικές θεωρίες.
(Από την Πομακική εφημερίδα «Ζαγάλισα»)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ