Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2008

Σώπα..... ωρέ Καρβέλα!!!


Τα γεγονότα είναι λίγο ή περισσότερο, γνωστά σε όλους μας. Ο Νίκος Καρβέλας και Ανίτα Πάνια, αρνήθηκαν να σταματήσουν σε έλεγχο που γινόταν σε δρόμο της Αθήνας τα ξημερώματα της Πέμπτης.
Ο γνωστός τραγουδιστής, δεν σταμάτησε σε σήμα των αστυνομικών και συνέχισε με το περιπολικό να το καταδιώκει. Πέρασε μάλιστα και ένα ή δύο κόκκινα φανάρια με κίνδυνο να διαπράξει και τροχαίο ατύχημα.
Και ποιος είναι δηλαδή ο Καρβέλας και δεν σταμάτησε σε σήμα της αστυνομίας; Δικαιολογημένα ο αστυνομικός τον καταδίωξε, εφόσον ο ίδιος ο οδηγός έδωσε το δικαίωμα στην αστυνομία να τον θεωρησει ύποπτο! Τα υπόλοιπα είναι παραμύθια της Χαλιμάς!
Απαίτησε εισαγγελέα! Και λοιπόν; Ήρθε ο εισαγγελέας. Και τι έγινε; Σώπα ρε μάγκα μου! Δηλαδή, όσοι είναι διάσημοι και φίρμες θα πρέπει να αρνούνται να σταματούν σε μπλόκα της αστυνομίας; Τι μας λες!!!
Κι εφόσον δεν είχε τίποτα να φοβηθεί, γιατι πήρε τους δρόμους κι έτρεχε;
Αυτά τα περί διασημότητας και φίρμας είναι φούμαρα για τις γούνες του Καρβέλα!!!
Συνλήφθη, όπως θα συλλαμβάνονταν ο καθένας. Οι διάσημοι, δεν αποτελούν καμιά απολύτως εξαίρεση. Αυτό δεν θέλουμε όλοι εμείς οι πολίτες; Γιατί λοιπόν τόση φασαρία για το ότι ο Νίκος Καρβέλας και η Αντία Πάνια συνελλήφθησαν εφόσον δεν υπάκουσαν σε μπλόκο της αστυνομίας; Θα έκαναν τον έλεγχό τους και θα πήγαιναν σπίτι τους.
Αλλά βέβαια, αυτή είναιο η μαγκιά του Έλληνας: Ξέρεις ποιος είμ' εγώ ρε;

2 σχόλια:

  1. Θανάση μου, αφού αυτούς τους …VIP έχουμε, αυτά θα δούμε και θα ακούσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς δεν είναι μόνο των ...υποτιθέμενων VIP που έχουμε, είναι θέμα νοοτροπίας. "Ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε?" Ξεχνώντας βεβαίως, όλοι εμείς, ότι, στα νεκροταφεία ξαπλώνουν εκατομμύρια ...αναντικατάστατοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ