Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2008

Σώπα..... ωρέ Καρβέλα!!!


Τα γεγονότα είναι λίγο ή περισσότερο, γνωστά σε όλους μας. Ο Νίκος Καρβέλας και Ανίτα Πάνια, αρνήθηκαν να σταματήσουν σε έλεγχο που γινόταν σε δρόμο της Αθήνας τα ξημερώματα της Πέμπτης.
Ο γνωστός τραγουδιστής, δεν σταμάτησε σε σήμα των αστυνομικών και συνέχισε με το περιπολικό να το καταδιώκει. Πέρασε μάλιστα και ένα ή δύο κόκκινα φανάρια με κίνδυνο να διαπράξει και τροχαίο ατύχημα.
Και ποιος είναι δηλαδή ο Καρβέλας και δεν σταμάτησε σε σήμα της αστυνομίας; Δικαιολογημένα ο αστυνομικός τον καταδίωξε, εφόσον ο ίδιος ο οδηγός έδωσε το δικαίωμα στην αστυνομία να τον θεωρησει ύποπτο! Τα υπόλοιπα είναι παραμύθια της Χαλιμάς!
Απαίτησε εισαγγελέα! Και λοιπόν; Ήρθε ο εισαγγελέας. Και τι έγινε; Σώπα ρε μάγκα μου! Δηλαδή, όσοι είναι διάσημοι και φίρμες θα πρέπει να αρνούνται να σταματούν σε μπλόκα της αστυνομίας; Τι μας λες!!!
Κι εφόσον δεν είχε τίποτα να φοβηθεί, γιατι πήρε τους δρόμους κι έτρεχε;
Αυτά τα περί διασημότητας και φίρμας είναι φούμαρα για τις γούνες του Καρβέλα!!!
Συνλήφθη, όπως θα συλλαμβάνονταν ο καθένας. Οι διάσημοι, δεν αποτελούν καμιά απολύτως εξαίρεση. Αυτό δεν θέλουμε όλοι εμείς οι πολίτες; Γιατί λοιπόν τόση φασαρία για το ότι ο Νίκος Καρβέλας και η Αντία Πάνια συνελλήφθησαν εφόσον δεν υπάκουσαν σε μπλόκο της αστυνομίας; Θα έκαναν τον έλεγχό τους και θα πήγαιναν σπίτι τους.
Αλλά βέβαια, αυτή είναιο η μαγκιά του Έλληνας: Ξέρεις ποιος είμ' εγώ ρε;