Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2008

Ιερά διαμάχη και ... άγιο ξύλο!!!

Ιερά διαμάχη και άγιο ξύλο, για άλλη μια φορά, στον Πανάγιο Τάφο. Όλοι αυτοί οι ιερείς, πιστοί στα κεκτημένα και κατακτημένα που έχουν, είναι αποφασισμένοι να διατηρήσουν αιωνίως όσα κατέχουν ή όσα δεν κατέχουν.
Μια ζωή η ίδια υπόθεση. Οι Αρμένιοι να αμφισβητούν και οι Ορθόδοξοι να δέχονται το ξύλο και τις γροθιές. Αλλά, πέρα από τα κεκτημένα, η υπόθεση κατάντησε γελοία.
Όλο αυτο το ζήτημα, δεν παύει να γίνεται για το χρήμα και μόνο γι' αυτό. Όπως και νάχει, η εξουσία είναι εξουσία και δεν παραδίδεται από κανέναν σε κανέναν. Την εξουσία την κατακτάς με γροθιές, κλωτσίδι, και όταν υπάρξει ανάγκη, με τα όπλα. Να μου το θυμηθείτε, ότι θα φτάσει ο καιρός που θα ηχήσουν τα όπλα σ' αυτήν την υπόθεση.
Η εκμετάλλευση δεν παύει να είναι εκμετάλλευση, είτε είναι ελληνορθόδοξοι χριστιανοί, είτε είναι μονοφυσίτες Αρμένιοι και όπως αλλιώς τιτλοφορούνται, είτε είναι ο ίδιος ο Πάπας!
Εκμετάλλευση και Άγιος ο Θεός και μη χειρότερα, να λέμε. Διότι, αν είναι να ευλογείς τις τσέπες σου, τότε η ψυχή σου ευφραίνεται με τα υλικά αγαθά!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ