Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Ψήφος εμπιστοσύνης!

Τρίχες! Ασχολούμαστε με τρίχες, όταν υπάρχουν σοβαρότερα θέματα για να ασχοληθούμε επιτέλους σ’ αυτή τη χώρα! Ο ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί να ενδιαφέρεται να επιβεβαιώνει την ύπαρξή του… παρέχοντας «αναγκαστική» ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση για να επιβεβαιώνει την αντιπολίτευσή του, αλλά αν πει κανείς να ασχοληθεί σοβαρά σ’ αυτή τη χώρα, θα δει ότι πνέουμε τα λοίσθια και όλοι τους εκεί μέσα στη Βουλή είναι για κρέμασμα! Αρχής γενομένης από την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό!


Εμένα πάντως με τρομάζει όταν ακούω να μου λένε οι κυβερνώντες, ότι η Τουρκία μαζεύει στρατό στον Έβρο. Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αθ. Δαβάκης: «Υπερσυγκέντρωση τουρκικών στρατευμάτων στον ποταμό Έβρο».

Μπορεί να μας ζάλισαν με το αν ο Σαμαράς έπαιρνε 153 ψήφους υπέρ του και να εδραίωνε την «εμπιστοσύνη» της Βουλής που του χάρισε ο Αλέξης Τσίπρας, όμως ελάχιστα μας είπαν τα τηλεκάναλα για τους κινδύνους επί των εθνικών θεμάτων της χώρας και ότι η Τουρκία προκαλεί για άλλη μια φορά επ’ αυτού! Έχω προσέξει ότι, στην Ελλάδα, ελάχιστα αγγίζονται τα εθνικά ζητήματα πριν αυτά γίνουν γεγονότα (βλέπε Ίμια, Φούρνοι κτλ.) και είναι ακόμα σε … θεωρητικό επίπεδο!

Το ενδεχόμενο στρατιωτικής σύρραξης με την Τουρκία είναι πιθανό, σύμφωνα με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Απόστολο Κακλαμάνη. «Οι σημερινοί νέοι μπορεί να χρειαστεί να πολεμήσουν για την πατρίδα όπως έκαναν οι πατεράδες και οι παππούδες τους», προειδοποίησε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής στην ομιλία του κατά τη διάρκεια της συζήτησης της πρότασης μομφής του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Κακλαμάνης επικαλέστηκε αναφορές του υφυπουργού Άμυνας Αθανάσιου Δαβάκη περί συγκέντρωσης στρατιωτικών δυνάμεων στα χερσαία σύνορα προκειμένου να απευθύνει μήνυμα ενότητας προς την πτέρυγα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Τύπος στην Ελλάδα είναι μια πληρωμένη Ιστορία! Αυτός που πληρώνει, καθορίζει και τις ειδήσεις! Τα  υπόλοιπα είναι για γραφικούς και … ιστορικούς του μέλλοντος, να ανακαλύψουν το πώς φτάσαμε στο σημείο το 2013, να κινδυνεύουμε να χάσουμε τη Θράκη μέσα από τα χέρια μας! Δεν ασχολείται κανένας απολύτως, επίσημα τουλάχιστον!


Πολύ ωραίος ο τίτλος στην εφημερίδα «ΤΟ ΧΩΝΙ»: [ΜΟΜΦΙΝΗ… και στο βάθος μέτρα που πονάνε (κι άλλο)]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ