Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Η προβοκάτσια με τη Συρία

Η προβοκάτσια με τη Συρία

Το ότι στήνουν προβοκάτσια με την Συρία προκειμένου να επέμβουν οι δυνάμεις της «πολιτισμένης» και πολεμοχαρούς Δύσης, δεν χωράει καμιά αμφιβολία. Τον τρόπο που οι ΗΠΑ και η CIA δουλεύει παγκόσμια και ετοιμάζουν πραξικοπήματα, «επαναστάσεις» του όχλου και πολέμου, έχει πλέον αποκαλυφθεί.
Όποιος δεν το βλέπει, δεν θέλει απλώς να το δει και προτιμάει να παραμένει τυφλός.
Πριν από λίγες μέρες, η ίδια η CIA ανακοίνωσε ότι είχε μεθοδεύσει ένα πραξικόπημα στο Ιράν την δεκαετία του 1950, προκειμένου να βοηθηθούν με την κυβέρνηση της χώρας. Οι ίδιες οι ΗΠΑ, ήταν αυτές που δίδαξαν τον Σαντάμ Χουσεΐν να κυβερνάει, τον έστησαν στην ηγεσία του Ιράκ, αργότερα τον κατηγόρησαν για χημικά και διάφορα άλλα φυσικά και στο τέλος άνοιξαν έναν ατελείωτο πόλεμο στον Κόλπο μέχρι και σήμερα και όλα αυτά για τα πετρέλαια αρχικά, την εδραίωση των αμερικανικών δυνάμεων στην περιοχή (Ρωσία, Κίνα, Συρία κτλ.) και άλλες πλουτοπαραγωγικές πηγές. Τώρα αποκαλύπτεται με σχετικό έγγραφο, ότι η ίδια η CIA είχε εμπλοκή στην υπόθεση χρήσης χημικού αερίου Σαρίν που ρίχθηκε από τον Σαντάμ το 1982.
Αργότερα, όπως είναι γνωστό, τον κατηγόρησαν ότι είχε χημικά τα οποία χρησιμοποιούσε και τα λοιπά που είναι γνωστά. Χρόνια μετά, αφού κρέμασαν στον Σαντάμ μετά από μια δίκη παρωδία που βόλευε τους πάντες και φυσικά την «πολιτισμένη» Δύση που υπερασπίζεται το Διεθνές «Δίκαιο» (τρομάρα μας…), ο ίδιος ο Τζορτς Μπους ο νεότερος αποκάλυψε ότι όντως το Ιράκ δεν είχε χημικά! Το απέδωσαν φυσικά σε λανθασμένες πληροφορίες.
Στη Συρία, αφού για πολλούς μήνες οι φονταμενταλιστές ισλαμιστές φασίστες έσφαζαν στο γόνατο Σύριους στρατιώτες και αμάχους, παιδιά εκτελούνταν με συνοπτικές διαδικασίες με σφαίρες στο κεφάλι, χριστιανοί σφάζονταν σαν τα κοτόπουλα στους δρόμους και απίστευτοι άγριοι φονιάδες (ισλαμιστές φασίστες; Τσετσένοι ισλαμιστές; και ποιος ξέρει ποιοι άλλοι…) προέβησαν σε εκείνη την περίφημη απαγωγή των δύο χριστιανών επισκόπων στη Συρία, τους οποίους προφανώς τελικά έσφαξαν και ακόμα και η ίδια η ελληνική κυβέρνηση το βούλωσε κυριολεκτικά, όπως και η επίσημη Ελληνική Εκκλησία και φυσικά το Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως… τσιμουδιά για το τρομερό και φρικτό έγκλημα.
Τώρα έχουμε τα δήθεν χημικά του Άσαντ. Το πιθανότερο είναι να πρόκειται περί προβοκάτσιας που έχουν στήσει οι ισλαμοφασίστες, οι οποίοι προφανώς βαρέθηκαν να περιμένουν την … αμερικανική επέμβαση να τους σώσει, αφού ο Άσαντ δεν λέει να πέσει και τα καταφέρνει ακόμα. Στην απίστευτη προβοκάτσια, θυσιάζονται φυσικά τα πάντα. Και αιφνιδίως λοιπόν η Δύση ύψωσε το σαθρό της κεφάλι!

[Ρωτάει ο άρχοντας τον υπηρέτη του:
«Τι κάνει ο κόσμος;»
«Φθείρεται κύριε…»]
Σαίξπηρ

Μπορεί λοιπόν αυτή τη στιγμή να είναι τόσο δυσδιάκριτο να δούμε εμείς οι απλοί άνθρωποι την προβοκάτσια, όμως σε λίγο καιρό θα μας την βγάλουν φόρα παρτίδα μπροστά στα μάτια μας. Αλλά ήδη το έχουν κάνει. Το γιατί βέβαια έχει στηθεί όλο αυτό το θέατρο στην Συρία, δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Τι παιχνίδια παίζουν; Είναι μόνο τα πετρέλαια στην περιοχή της Μεσογείου; Γιατί έχουν κυκλώσει όλη την νότια πλευρά της Μεσογείου; Όλη την βόρεια Αφρική μέχρι την Μέση Ανατολή; Τι ανακατατάξεις ετοιμάζουν; Γιατί τόσος λόγος ότι η όποια πολεμική επέμβαση στη Συρία από τις ΗΠΑ αναφέρεται στο ξεκίνημα του Τρίτου Παγκόσμιου πολέμου; Ποιος περιμένουν να είναι ο ρόλος της Ελλάδας, την οποία κρατούν αιχμάλωτη υπό την οικονομική δυσπραγία και υπό την σφικτή ηγεμονία της Γερμανίας; Αν όλη αυτή η φασαρία στα παράλια της Μεσογείου, και αν υποθέσουμε ότι πρόκειται περί ενός κύκλου που πρέπει να κλείσει (Λιβύη, Αίγυπτος, Ισραήλ, Συρία, Τουρκία, Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία…), έρχεται η σειρά της Τουρκίας και της Ελλάδας να γίνουν αλλαγές συνόρων τύπου πρώην Γιουγκοσλαβίας; Αναρωτιέμαι μόνο, πόσο σύντομα μπορεί να γίνουν όλα αυτά!!!

«Η Δύση συμπεριφέρεται στους μουσουλμάνους όπως ένας πίθηκος σε μια χειροβομβίδα».

Ντιμίτρι Ρογκόζιν. Αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης, αρμόδιος για την αμυντική βιομηχανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ