Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Αναζητούνται δεκανίκια!!!



ΦΤΑΣΑΜΕ στο σημείο να ακούμε διάφορες αρλούμπες ακόμα και για νοθεία στο εκλογικό αποτέλεσμα! Τελικά, μέσα σ’ όλον αυτόν τον προεκλογικό ορυμαγδό, περί του ότι η Ελλάδα βουλιάζει ακυβέρνητη, περί του ότι θα χαθούμε οριστικά από τον χάρτη αν δεν βγει πρωθυπουργός ο Βενιζέλος ή ο Σαμαράς και άλλες μπουρδολογίες… πήγαν όλα περίπατο!
            Μέχρι και τον γέροντα Παΐσιο … επιστράτευαν και μας μιλούσαν για προφητείες ότι θα επέμβουν οι Ρώσοι και οι Τούρκοι θα φτάσουν στη Θεσσαλονίκη και άλλα παλαβά! Οι εκλογές έγιναν, νοθείες δεν υπήρξαν! Ανήμερα των εκλογών, το κόμμα του Καμμένου επέμεινε να στέλνει κάτι δελτία Τύπου ότι γίνεται νοθεία σε βάρος του… αλλά δεν έπαυαν να είναι ανοησίες της πλάκας… γελοιότητες…

            Το δελτίο Τύπου έλεγε ότι, σε ένα τάδε εκλογικό τμήμα, αυτός που έδινε τα ψηφοδέλτια, έδωσε δύο φορές το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ και δεν έδωσε των «Ανεξάρτητων Ελλήνων»! Ωραία νοθεία… με σκοπό την συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – Ν.Δ.!
            Τώρα είμαστε στις διερευνητικές εντολές! Είναι ώρα να αποδείξεις ο Τσίπρας, αν μπορεί να σταθεί η χώρα στην Ευρώπη, αν μπορεί να διαπραγματευθεί με την Μέρκελ και το διευθυντήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, να μας αποδείξουν ότι μπορούν να διαγράψουν το Μνημόνιο, να διώξουμε την Τρόικα που μας σβερκόθηκε και να τους εξηγήσουμε τι πάει να Ελλάδα και Έλληνες!
            Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι αντιμνημονιακές δυνάμεις με Καμμένο, Κουβέλη, Παπαρήγα, θα πρέπει να αποδείξουν ότι μπορούν να σταθούν οι ίδιοι και έπειτα ότι μπορούν να κρατήσουν τη χώρα σε τροχιά ανάπτυξης χωρίς ξένο δάκτυλο! Είναι η ώρα τώρα, να αποδείξει η Αριστερά ότι μπορεί να κυβερνήσει, ότι είναι έτοιμη να το κάνει!
            Είναι η ώρα να αποδείξουν οι αντιμνημονιακές δυνάμεις και η Αριστερά, ότι μπορούν να διώξουν από τη χώρα όλους αυτούς που την κατευθύνουν και να πάρουν το τιμόνι στα χέρια τους, οδηγώντας τον λαό σε μια νέα μεταπολίτευση, δίκαιη και σε τροχιά ανάπτυξης! Ίδωμεν!
J
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ να πούμε ότι οι Έλληνες ψήφισαν κατά συνείδηση! Ότι, ίσως, το εκλογικό αποτέλεσμα αντιπροσωπεύει τον σημερινό Έλληνα, την οργή του, το θυμό του, την αγανάκτησή του, το μπέρδεμά του, τον διχασμό του!
            Οι Έλληνες ψήφισαν ακόμα έχοντας στο μυαλό τους την τιμωρία! Την τιμωρία για εκείνους οι οποίοι τόσα χρόνια αγνοούσα την φωνή του! Έδειξε την πόρτα σε πολλούς παλιούς πολιτικούς που είχαν θρονιαστεί κυριολεκτικά στους θώκους της εξουσίας σε όλη τη διάρκεια της μεταπολίτευσης! Έβαλε όριο στα κόμματα του Μνημονίου και τους έδειξε ότι χρειάζεται επιτέλους ένας άλλος, διαφορετικός, δρόμος!
            Για να πω όμως και την πάσα αλήθεια, δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο έστειλε τον νεοναζισμό της «Χρυσής Αυγής» στα Κοινοβουλευτικά έδρανα! Ποιον προσπαθεί να φοβερίσει; Τον εαυτό του ή το πολιτικό σύστημα; Δοκιμάζει μήπως τις αντοχές της Ελληνικής Δημοκρατίας; Αν η εκλογή των 21 βουλευτών της «Χρυσής Αυγής» ορίζει τη Δημοκρατία, τότε δεκτό! Όμως δεν την ορίζει!
            Στη χώρα όπου ο χιτλερισμός και η ναζιστική Γερμανία έδρασαν με αθρόες εκτελέσεις, δεν μπορεί να δικαιώνονται τα νεοναζιστικά απομεινάρια σε ένδειξη διαμαρτυρίας για οτιδήποτε! Δεν μπορεί να υπάρχει καμιά δικαιολογία γι’ αυτό!
Η χώρα και ο λαός που πέρασαν τα πάνδεινα από τους ναζί, από τη ναζιστική και χιτλερική Γερμανία, από την ιδεολογία του θανάτου, δεν μπορεί να δικαιώνει τον φασισμό σήμερα, ως μια απλή διαμαρτυρία απέναντι στις μνημονιακές δυνάμεις, ούτε και απέναντι σε οτιδήποτε άλλο! Δεν μπορεί να υπάρχει καμιά δικαιολογία γι’ αυτό! Πρόκειται για ένα τραγικό γεγονός!
Γενικότερα όμως, έχω την εντύπωση ότι το σημερινό πολιτικό τοπίο σύντομα θα αλλάξει μορφή. Εφόσον όπως όλα δείχνουν, δεν καταστεί δυνατόν να σχηματιστεί κυβέρνηση, στις εκλογές του Ιουνίου 2012, το πολιτικό τοπίο θα αλλάξει με στόχο την σταθεροποίησή του! Αυτή τη στιγμή είναι όλα ρευστά!
Ας μην κάνουμε μαντεψιές σε ποια πλευρά θα γύρει η ζυγαριά και πώς θα σταθεροποιηθεί! Μπορεί για παράδειγμα να μαζέψει τις δυνάμεις η Δεξιά, να αποκόψει την «Χρυσή Αυγή» και αρκετοί ψήφοι από εκεί να επανέλθουν στη Ν.Δ. , στους «Ανεξάρτητους Έλληνες» και στον ΛΑΟΣ. Μπορεί να ισορροπήσουν περισσότερο οι δυνάμεις μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ.
Οι επόμενες 30 ημέρες που θ’ ακολουθήσουν, θα είναι ακόμα πιο ρευστές απ’ αυτό που ζήσαμε στην προεκλογική περίοδο της 6ης Μαΐου και δεν μπορεί να προβλεφθεί που θα καταλήξει!
 χώΗ

J
            ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ο Έλληνας ξεσηκώθηκε… Με το αποτέλεσμα των εκλογών, σήκωσε ψηλά το κεφάλι και παρατήρησε … επίσης ξαφνικά… ότι τον ψεκάζουν! Αχ, αυτός ο Έλληνας! Και πλάκωσαν τα τηλέφωνα σε όλη τη χώρα! Τηλεφώνησαν και στην εφημερίδα μας, αλλά και την Πολεμική Αεροπορία, και αλλού!
            Προφανώς, αυτός ο Έλληνας που την ημέρα των εκλογών της 6ης Μαΐου σήκωσε το κεφάλι ψηλά να δει τον ουρανό, δεν βλέπει τι γίνεται καθημερινά εδώ και πάνω από 10 χρόνια στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο! Οι ψεκασμοί αυτοί είναι καθημερινοί εδώ και πολλά χρόνια. Και στη Δράμα φυσικά και αλλού! Συμβαίνουν καθημερινά σε όλο τον πλανήτη!
            Έχουν γίνει διάφορα ντοκιμαντέρ, έχουν γίνει εκπομπές, αλλά από παντού υπάρχει μια περίεργη σκοτεινή σιγή. Η περίεργη ανακοίνωση της Πολεμικής Αεροπορίας που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα, μόνο την περιέργεια εξάπτει και είναι ολοφάνερο ότι δεν πείθει κανέναν!
            Οι ψεκασμοί γίνονται καθημερινά! Σηκώστε μια ζεστή μέρα με γαλάζιο ουρανό ψηλά το κεφάλι και θα το δείτε. Απλώς λιγοστεύουν κάπως τον χειμώνα, αλλά και στις ζεστές ημέρες του χειμώνα θα το προσέξετε! Κατ’ αρχάς, η ανακοίνωση της Π.Α. λέει αρλούμπες! Οι δήθεν υδρατμοί που μας λέει ότι είναι από τα καύσιμα των αεροπλάνων, είναι παραμύθι!
            Αν είναι έτσι, τότε γιατί αυτό δεν συμβαίνει συνέχεια και συμβαίνει ορισμένες μόνον ημέρες; Μπείτε στον κόπο να παρατηρήσετε μόνοι σας τα ίχνη των αεροπλάνων. Θα δείτε ότι τα πραγματικά ίχνη των αεροπλάνων που αφήνουν τα καύσιμα, διαλύονται αμέσως μετά από λίγα μέτρα της διαδρομής τους. Τα ίχνη όμως που απομένουν και απλώνουν σαν σύννεφα στη συνέχεια, παραμένουν για πολλές ώρες στον ουρανό, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται σύννεφα, τα οποία έλκουν άλλα σύννεφα που δημιουργούνται με τη φυσιολογική διαδικασία!
            Ας αφήσουν λοιπόν τα παραμύθια κι ας βγουν κάποτε να μας πουν την αλήθεια! Από όσο έχω ψάξει το θέμα, το συμπέρασμα που συνάγεται είναι ότι οι ψεκασμοί γίνονται για να αποτραπεί η αύξηση της θερμοκρασία του πλανήτη, κυρίως πάνω από τις πόλεις, οι οποίες με τη λειτουργία τους παράγουν αυξημένες ποσότητες θέρμανσης μέσω του διοξειδίου του άνθρακα!
            Σύμφωνα με όσα λέγονται και γράφονται, στα λευκά ίχνη του ουρανού, απελευθερώνονται ουσίες, οι οποίες περιέχουν κυρίως σωματίδια αλουμινίου και άλλα μέταλλα, τα οποία αντανακλούν τις ακτίνες του ήλιου έξω από την ατμόσφαιρα, προς το διάστημα και με το σύννεφο που δημιουργείται εμποδίζονται οι ακτίνες του να φτάσουν με όλη τους τη δύναμη στη γη.
            Τι υλικά όμως περιέχονται σ’ αυτούς τους ψεκασμούς; Κατά πόσο επηρεάζεται η υγεία των ανθρώπων που εισπνέουν όλα αυτά τα χημικά σωματίδια όταν αυτά με τη σειρά του πέφτουν στο έδαφος; Και τι γίνεται όταν ακολουθεί η βροχή και τα υλικά αυτά μπαίνουν στο έδαφος με αποτέλεσμα να περνούν στις τροφές;
            Εκεί βρίσκεται όλο το μυστικό και πουθενά αλλού! Προφανώς δεν γνωρίζουν τις επιπτώσεις που έχουν όλα αυτά στην ανθρώπινη υγεία αλλά και την επίδραση στα ζώα και στα φυτά! Γι’ αυτό δεν λένε την αλήθεια και προσπαθούν να μας πείσουν ότι πρόκειται για τα ίχνη των αεροπλάνων από τα καύσιμα και τους υδρατμούς και άλλες ανοησίες! Μην τους πιστεύετε… μας λένε άπειρα ψέματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ