Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Έλα, πλάκα με κάνεις τώρα! Οικουμενική χωρίς ΠΑΣΟΚ και ΝΔ; Τι μου λες!!!


Τα μάθατε; Ήρθε καινούριος τσομπάνης στο μαντρί!!!


ΚΑΠΟΙΟΙ προσπαθούν να κάνουν αριθμητικές προσθαφαιρέσεις, αλλά προφανώς στα μαθηματικά ήταν … νούμερα! Ρε παλικάρια... δεν βλέπετε ότι τα νούμερα δεν σας βγαίνουν; Αφήστε λοιπόν το παραμύθι με τις οικουμενικές – δήθεν – κυβερνήσεις, αφού δεν μπορείτε να τα βρείτε!

            Όσο για σένα Φώτη Κουβέλη, έχω την εντύπωση ότι παραξήλωσε το πλεκτό! Δεν σου βγαίνει… και εκείνα τα περί «όλοι μαζί» και ο ψωριάρης χώρια, δεν μπορούν να τραβήξουν! Προ ημερών εδώ στη Δράμα, ο ίδιος δεν έλεγες ότι δεν μπορείτε με Ν.Δ. και με ΠΑΣΟΚ; Και ακόμα και την τελευταία εβδομάδα των εκλογών, εκείνος ο Ψαριανός από τη Δράμα, δεν μας έλεγε ότι «το θέμα δεν είναι με ποιον θα συνεργαστούμε, αλλά για ποιον λόγο» θα συνεργαστούμε!
            Λοιπόν, πού άλλαξε και τι στην πορεία; Τελικά με ποιον, με ποιους και για ποιους λόγους … επιμένετε όλοι μαζί να σώσετε την Ελλάδα, αφού ο καθένας από σας θέλει μόνος του να κάνει παιχνίδι!
            Πρόκειται για παρανόηση τελικά! Αφού το ξέρετε ότι δεν μπορείτε, είτε επειδή δεν έχετε τις απαιτούμενες δυνάμεις, είτε επειδή φοβάστε τι θα επακολουθήσει, αφήστε το λοιπόν και πείτε καθαρά και ξάστερα στον κόσμο ότι θα πάτε σε εκλογές! Εκείνα τα μεσοβέζικα, ότι ναι μεν προσπαθείτε αλλά ξέρετε εμένα με πολεμάει ο ένας και ο άλλος και όλοι μαζί είστε αντίπαλοι, είναι παραμύθια!
            Ο λαός έδωσε εντολή ξεκάθαρη. Όλοι μαζί! Αφήστε το λοιπόν τα μπαλάκια που πετάτε ο ένας στον άλλον και ελάτε στις κάλπες να τελειώνουμε! Τελικά, ίσως, λέω ίσως, το ΚΚΕ να έχει δίκιο: αφού δεν υπάρχει βάση επικοινωνίας δεν έχει νόημα. Να πάει ο λαός στις κάλπες να διορθώσει το αποτέλεσμα!
            Απέκτησαν άλλο νόημα πλέον οι κάλπες: να διορθώσει ο λαός το αποτέλεσμα! Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι στις εκλογές του Ιουνίου 2012 ο λαός θα στείλει αυτοδύναμη κυβέρνηση στη Βουλή. Αλλά είμαι σίγουρος ότι θα η εντολή του για ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ θα γίνει ακόμα πιο ξεκάθαρη!
            Και μην διαστρεβλώνεται την λαϊκή εντολή: η Ελλάδα στην Ευρώπη και στο ευρώ, αλλά όχι στην αυστηρή λιτότητα, όχι στο Μνημόνιο, όχι στις μειώσεις μισθών και συντάξεων, όχι στην εξαθλίωση, όχι στη μιζέρια και όχι στη φτώχεια. Αυτή είναι η εντολή! Γι’ αυτό έδωσε σε όλους σας ίσες έδρες, ασχέτως με το μπόνους – της πλάκας – των 50 εδρών! (Τι να τις κάνεις Αντώνη τις 50 έδρες όταν δεν ξέρεις πώς να τις χειριστείς; Άστες σε κάποιον άλλον. Και να δεις, ότι στο τέλος, ο λαός θα τις στείλει αλλού τις 50 έδρες…)
            Πήξαμε τελικά στην οικουμενική ασυνεννοησία! Γι’ αυτό θα πρέπει να καταλάβετε όλοι εσείς, ότι, η όποια κυβέρνηση μπορέσει και σταθεί, είτε μέσα στην επόμενη εβδομάδα, είτε μετά τις επόμενες εκλογές του Ιουνίου 2012, με όποιο κόμμα κι αν έχει την πρωτοκαθεδρία ή όποιο άλλο κόμμα κουμαντάρει το τιμόνι, δεν θα συνεχίσει έτσι απλά από εκεί που σταμάτησε η κυβέρνηση Παπαδήμου!
            Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα, αν αυτό πιστεύετε κ. Σαμαρά και κ. Βενιζέλε μας! Ο λαός αποφάσισε ότι, αυτό το Μνημόνιο είναι παράλογο και παρανοϊκό και δεν γίνεται να προχωρήσει με κανέναν τρόπο! Είτε με Σαμαρά, είτε με Τσίπρα, είτε με Βενιζέλο, είτε με Καμμένο, είτε με Παπαρήγα, είτε με Μιχαλολιάκο, είτε με Κουβέλη, το Μνημόνιο τελείωσε εδώ και εδώ θα σταματήσει!
Είναι λαϊκή εντολή, είναι λαϊκή ετυμηγορία! Τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες της ύπαρξής σας ως αρχηγοί κομμάτων και ως πολιτικά κόμματα! Το Μνημόνιο είναι μια ανεφάρμοστη κατασκευή που λειτουργεί προβοκατόρικα απέναντι στον ελληνικό λαό. Και όταν βρίσκεται πλέον απέναντι στον τοίχο που γράφει αδιέξοδο, τότε πάει να πει ότι χρειάζεται να στρίψεις!
Και όχι τίποτα άλλο, αλλά για να δείτε πώς μας δουλεύουν, ο Σαμαράς χθες το μεσημέρι άφησε «ελπίδες» για κυβέρνηση καταθέτοντας μια πρόταση: Κυβέρνηση τριών κομμάτων με ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ και ψήφο ανοχής τον ΣΥΡΙΖΑ!
@
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ πάνω απ’ όλα, εκείνες οι φωνές της γηραιάς Ευρώπης, που όσο δεν σχηματίζεται κυβέρνηση ολοένα και πληθαίνουν και μας οδηγούν στην εκ νέου κατατρομοκράτηση των μαζών και στην εκ νέου έξοδο της χώρας από το ευρώ, όχι μόνο αν δεν σχηματίσουμε κυβέρνηση, αλλά και τι είδους κυβέρνηση θα έπρεπε να είναι αυτή, ώστε να είναι αρεστή στο ευρωπαϊκό διευθυντήριο και στους κερδοσκόπους και στο τραπεζικό σύστημα!
Το ότι την Ελληνική Δημοκρατία την έχουν γραμμένη κυριολεκτικά στα παλιά τους τα παπούτσια, φαίνεται από την πρώτη κουβέντα που θα ξεστομίσουν! Για παράδειγμα οι χθεσινές δηλώσεις του Ζοζέ Μπαρόζο: «Έχω μεγάλο σεβασμό για την ελληνική δημοκρατία και βεβαίως το ελληνικό κοινοβούλιο, αλλά έχω σεβασμό επίσης για τα άλλα 16 κοινοβούλια που ενέκρινα το πρόγραμμα».
Και συνεχίζει φυσικά: «Συνεπώς οι συμφωνίες πρέπει να γίνονται σεβαστές. Αν δεν γίνουν σεβαστές, αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να συνεχίσουμε με μία χώρα που δεν σέβεται τις συμφωνίες».
Κληθείς να διευκρινίσει αν αυτό σημαίνει ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να οδηγηθεί εκτός ευρωζώνης, ο κ. Μπαρόζο απάντησε ότι κανένα μέλος μιας οργάνωσης δεν μπορεί να συνεχίσει αν δεν σεβαστεί τους συμφωνηθέντες κανόνες.
«Κοιτάξτε, αν ένα μέλος ενός κλαμπ, δεν θέλω να αναφερθώ σε κάποια συγκεκριμένη χώρα, αλλά αν ένα μέλος ενός κλαμπ δε σέβεται τους κανόνες, τότε είναι καλύτερα να φύγει από το κλαμπ και αυτό ισχύει για κάθε οργάνωση, θεσμό ή έργο» συμπλήρωσε.
Εντάξει, το καταλάβαμε: ή θα πεινάσετε ή θα πεινάσετε ή θα ψοφήσετε από την πείνα!
@
Απίστευτο και όμως αληθινό! Οι αυτοκτονίες στην Ελλάδα την τελευταία διετία παρουσίασαν αύξηση κατά 22%. Τα παραπάνω επισήμαναν επιστήμονες σε συνέντευξη Τύπου με αφορμή το 38ο Πανελλήνιο Ιατρικό Συνέδριο που θα διεξαχθεί στην Αθήνα από τις 16 έως και τις 19 Μαΐου.
Όπως επισημαίνει ο Διευθυντής της Ψυχιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου «Αττικόν» Ελευθέριος Λύκουρας, οι κυριότεροι παράγοντες κινδύνου για την εκδήλωση καταθλιπτικής συμπτωματολογίας είναι η μείωση του εισοδήματος, η ανεργία και η οικονομική δυσχέρεια.
Ωστόσο οι παράγοντες αυτοί δεν είναι και οι μοναδικοί, καθώς, ο φόβος, η ανασφάλεια και η αβεβαιότητα για το μέλλον, μπορούν να οδηγήσουν στην εμφάνιση καταθλιπτικών συμπτωμάτων. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην κεφαλαλγία, καθώς αποτελεί μία από τις δέκα αναπηρίες, σύμφωνα με την ταξινόμηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας ΠΟΥ . Εμφανίζεται σε όλες τις ηλικίες, κυρίως όμως αφορά τις νεότερες παραγωγικές ηλικίες, από 15-50 ετών, και επηρεάζει άμεσα και έμμεσα την καθημερινή δραστηριότητα, την ποιότητα ζωής, την εργασία και την παραγωγικότητα.
Σύμφωνα με την πρόσφατη μελέτη Eurolight (2011), το συνολικό κόστος για την κεφαλαλγία στην Ευρώπη είναι 173 δισ. ευρώ και ειδικά για την ημικρανία 111 δισ. ευρώ. Εξ ίσου ανησυχητικό φαινόμενο είναι και η εξάπλωση των εξαρτήσεων, κάτι για το οποίο οι επιστήμονες αναμένουν ότι θα αυξηθεί κατακόρυφα, καθώς επίσης και ότι είναι άμεσα συνδεδεμένο με την κρίση.
@
ΚΙ ΕΚΕΙΝΑ τα κροκοδείλια δάκρυα από τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης της χώρας! Τι κουραστικοί που γίνονται πια, πόσο βαρετό έγινε να αποκαλύπτονται κάθε τρεις και λίγο, ότι προσπαθούν να φερθούν δημοκρατικά! Ενώ γνωρίζουν τι ακριβώς παίζεται πίσω απ’ όλη αυτή την βαβούρα για τον δήθεν σχηματισμό κυβέρνησης, εντούτοις συνεχίζουν να παραπλανούν τον κόσμο, μεταδίδοντας τις «ειδήσεις» και τα «γεγονότα» με τρόπου που καθοδηγεί!
Ακόμα και την «Χρυσή Αυγή» ανακάλυψαν αιφνιδίως, όταν χρόνια και χρόνια και χρόνια ολόκληρα, το αυγό του φιδιού του φασισμού και του ναζισμού εκκολάπτονταν καθημερινά, εξ αιτίας των δικών τους λαθών και φυσικών των πολιτικών πράξεων της εξουσίας και των «κοιμωμένων» κυβερνήσεων!
Την «Χρυσή Αυγή» δεν την εξέλεξε στη Βουλή ο κόσμος, αλλά την οδήγησαν εκεί οι πολιτικές πρακτικές πολλών χρόνων! Και αυτό γινόταν συστηματικά χρόνια τώρα. Το εκλογικό αποτέλεσμα επισημοποίησε απλώς αυτό το γεγονός.
Η άνοδος της «Χρυσής Αυγής», είναι ένα από τα πολλά μηνύματα που ποτέ δεν είχαν μπει στον κόπο να «κάτσουν να διαβάσουν» οι πολιτικοί αυτής της χώρας, αλλά ούτε και τα κόμματα και φυσικά κανένας που ενδιαφέρονταν για την δημοκρατία σ’ αυτή τη χώρα. Η δημοκρατία είναι ευαίσθητο πολίτευμα και χρειάζεται προσοχή!
Όμως όλοι είχαν στραμμένα τα μάτια στη ρεμούλα, στο ξέπλυμα χρήματος, στις λαμογιές και στο ξεκοκάλισμα του δημόσιου χρήματος! Ο κορβανάς τους ενδιέφερε, όχι η δημοκρατία! Όταν το Δίστομο ψηφίζει 6% «Χρυσή Αυγή», τότε θα έπρεπε να καταλάβουμε όλοι, ότι κάτι έφταιξε και φτάσαμε ως εδώ!
Αλλά ξέρετε τι λέω; Σιγά μην το καταλάβουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ