Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

H Σέχτα των Φασιστών!!!


Παραλογισμός και φασισμός, όταν πάνε μαζί, έχουμε, σίγουρα, δολοφόνους!!! Διαφωνείς μ' αυτά που λέμε; Θα σε φάμε!!! Θάνατος! Στον μικρο-αστό! Ποιος φταίει άραγε για όλη αυτή την κατάσταση; Για να πω την αλήθεια, δεν ξέρω. Ή τουλάχιστον, δεν μπορώ να καταλάβω. Θεωρητικά, φταίμε όλοι μας. Από τη στιγμή που λαμβάνεις μέρος σ' αυτό το μεγάλο παιχνίδι της ζωής, στη διαδικασία παραγωγής, από τη στιγμή που πληρώνεις φόρους, από τη στιγμή που είσαι εργαζόμενος, από τη στιγμή που εκφράζεις άποψη, από τη στιγμή που ψηφίζεις, συμμετέχεις σ' αυτό που λέγεται Πολιτεία. Ψηφίζεις, άρα έχεις άποψη. Έχει σημασία τι ψηφίζεις; Ίσως ναι, ίσως όχι!!!
Πάντως, έφτασε η μεγάλη στιγμή που αυτός ο λαός κάποτε πρέπει να αντιδράσει, επιτέλους, σε κάτι... που να πάρει ο διάολος!!! Ορθότατα αντέδρασε άμεσα στην άνανδρη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Και θα πρέπει επίσης να αντιδράσουμε άμεσα και στην άνανδρη δολοφονία του Νεκτάριου Σάββα, του αστυνομικού. Η "Σέχτα" απειλεί με δολοφονίες, απειλεί με αιματοκύλισμα. Το μέλλον θα δείξει τι ακριβώς θα πετύχει. Βέβαια, η ήττα της είναι το μόνο σίγουρο στο τέλος, αφήνοντας πίσω της πτώματα και τραυματίες από ένα "αντάρτικο πόλεων" όπως το ονομάζει!!! Αυτό λέει η Ιστορία. Τέτοιες ομάδες δεν έχουν καλό τέλος. Με λανθασμένο τρόπο βλέπουν την επανάσταση. Δεν γίνονται έτσι οι επαναστάσεις. Αυτή είναι η πραγματικότητα.
Κι εδώ ερχόμαστε όλοι εμείς. Ο λαός αυτής της χώρας θα πρέπει να δείξει την αντίθεσή του, την αντίδρασή του σ' αυτό το φασιστικότατο: "διαφωνείς μαζί μας; Θα πεθάνεις!!!" Η δημοκρατία μας, έστω και αυτή της κατ' επίφασης, δεν χρειάζεται πτώματα, δεν χρειάζεται βία, δεν χρειάζεται αιματοκύλισμα. Προτάσεις χρειαζόμαστε, προτάσεις δημοκρατίας! Όχι στις προτάσεις φασισμού!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ