Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009

Καιγόμαστε, ρεεεεε!!!!!




Δυστυχώς, αυτοί είμαστε!!! Αυτή είναι η Ελλάδα!!! Μονίμως απροετοίμαστη, μονίμως, στο χαβαλέ της, μονίμως στην αδιαφορία της και στον ωχαδερφισμό της, μονίμος στο τίποτα και στο τίποτα και στο τίποτα!!! Βουλιάζουμε ως χώρα και δεν κάνουμε τίποτα απολύτως!!! Άλλη μια φορά να καεί η Πελοπόννησος, άλλη μια φορά κι άλλες δώδεκα να καεί ο Υμητός, η Πάρνηθα, τα βουνά όλης της χώρας, εμείς το επόμενο καλοκαίρι, πάλι με τους κουβάδες στα χέρια θα τρέχουμε να σβήσουμε τις φωτιές!!! Ουστ μωρέ κοπρόσκυλα!!!

Σ' αυτό το κράτος τελικά κανένας δεν είναι υπεύθυνος; Σ' αυτό το κράτος κανένας δεν έχει ευθύνες; Ο αρχηγός κ. Φούρλας τι έφτιαχνε τόσα χρόνια; Μόνο αρχαία ήξερε να μαζεύει που δεν γνώριζε τι ήταν κι από πάνω;


Σ'αυτή τη χώρα, κανένας δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τίποτα!!! Απαλάσσουμε τον καθένα από τις ευθύνες του τόσο εύκολα, όσα εύκολα βάζουμε το χρήμα στην τσέπη απ' οπουδήποτε κι αν προέρχεται. Αδιαφορούμε για τις συνέπειες και το μέλλον αυτού του τόπου. Αδιαφορούμε για το ίδιο μας το μέλλον, για το δικό μας μέλλον, για τις ζωές μας και των παιδιών μας και των εγγονιών μας, τις ζωές.

Ο τάδε είναι υπεύθυνος, λέει ο ένας, κι αμέσως απαλλάσσεται με τον γενικό αφορισμό της πλάκας: Έλα μωρέ, τι να σου κάνει κι αυτός; Μήπως απ' αυτόν εξαρτάται; Πάει αυτός; Στον επόμενο τα ίδια. Κανένα κρατικό στέλεχος, κανένα διευθυντικό στέλεχο κρατικού ή δημοσίου φορέα, και πολύ περισσότερο βέβαια, κανένας κυβερνητικός ποτέ, δεν είχε ευθύνη για τίποτα. Δεν είπαμε να κάνει χαρακίρι, γιατί έκλεψαν πέντε κουτάλια, αλλά εδώ βρομάει ο τόπος, κι αυτοί ρίχνουν κολώνιες στους ψηφοφόρους τους!!!

Την επόμενη φορά που θα καεί η παραλιακή Πελοπόννησος, να ψηφίσεται και πάλι Νέα Δημοκρατία, για να κάνει περισσότερα ξενοδοχεία, να ανοίξει ο δρόμος, και να πάρετε και κάνα ξεροκόματο τυλιγμένο σε τριχίλιαρο! Ξεφτίλα πια, ξεφτίλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ