Πέμπτη, 26 Απριλίου 2012

Η πατρίδα σε έχει ανάγκη Πύρρο, όχι το ΠΑΣΟΚ και ο Βενιζέλος...Ο ΠΥΡΡΟΣ Δήμας τέθηκε επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ! Τώρα δηλαδή το ΠΑΣΟΚ και ο Βενιζέλος… έχουν έναν αθλητή να κάτσει κάτω από την μπάρα! Να δούμε αν θα μπορέσει να σηκώσει τα βάρη και τις αμαρτίες του παρελθόντος ο Πύρρος Δήμος.
Από την άλλη όμως, δεν καταλαβαίνω την ανάγκη κάποιων ανθρώπων να κάνουν κάτι που δεν τους ταιριάζει! Ο χρυσός Ολυμπιονίκης, που έχτισε μια μεγάλη καριέρα στον αθλητισμό… τι έψαχνε να βρει και έφτασε να μπει στο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ;

Ο Πύρρος Δήμας σίγουρα θα εκλεγεί! Δεν είναι εκεί το ζήτημα… όμως, τι κρίμα… Πώς θα μπορέσει να σταθεί σε μια Βουλή στην οποία φυτρώνουν κοράκια, διαβόλοι και τριβόλοι!
Ο ίδιος, στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει την απόφασή του δήλωσε μεταξύ άλλων: «Επέλεξα να πάω τώρα που άλλοι φεύγουν φοβισμένοι μπροστά στην ευθύνη και στην οργή. Δεν έχω να κερδίσω κάτι από την πολιτική. Και ίσως έχω να προσφέρω περισσότερα από αυτά που θα χάσω. Θα το δούμε. Αν η πολιτική είναι το μέσο με το οποίο αλλάζουμε τα πράγματα, τότε οφείλω να συμμετάσχω. Βάσανο είναι, όχι προνόμιο. Είναι περιπέτεια, όχι καταφυγή. Δεν έχω ανάγκη να μπω στην πολιτική. Η πατρίδα είναι που έχει ανάγκη και μας χρειάζεται όλους. Αισθάνομαι υποχρεωμένος να βγω μπροστά, να εκπροσωπήσω την Ελλάδα που μπορεί να καταφέρει ακόμα και όταν οι συνθήκες είναι αντίξοες και οι πιθανότητες εις βάρος της. Να θυμίσω σε όλους ότι η σκληρή δουλειά, η μεθοδικότητα και η προσήλωση σε στόχους οδηγούν σε θεαματικά αποτελέσματα.»
Η πατρίδα σε έχει ανάγκη Πύρρο, όχι όμως από αυτή τη θέση. Είσαι χρησιμότερος στους Έλληνες από τη θέση που κατέχεις τώρα! Και ίσως θα πρέπει να μπορείς να ξεχωρίζεις, πότε σε καλεί η πατρίδα και πότε σε καλεί ο Βενιζέλος και το ΠΑΣΟΚ! Έχει μεγάλη διαφορά… περισσότερη από τα κιλά που σήκωνες κάτω από την μπάρα! Εκεί σήκωνες την Ελλάδα… τώρα, με όλους αυτούς τους ρεμπεσκέδες, τους πολιτικάντηδες, τους μικροκομματικούς συμφεροντολόγους… πρόσεξε μην σε πάρει και σε σηκώσει…