Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

"Το 2013 θα κλείσει το 20% των νοσοκομείων"


ΕΝΑ – ένα έχουν αρχίσει να τα βγάζουν στον … βρώμικο προεκλογικό αέρα και όποιος το πάρει χαμπάρι το πήρε! Τώρα που τα τηλεκάναλα των Αθηνών ασχολούνται με τις τηλεμαχίες των αρχηγών Σαμαρά – Βενιζέλου… βρήκε χρόνο ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, να μας πει ότι το 2013 δεν αποκλείεται να κλείσουν οριστικά κάποια νοσοκομεία στην Ελλάδα!

Ο Ανδρέας Λοβέρδος εκτίμησε πως από τα 132 νοσοκομεία του ΕΣΥ (82 με τη μορφή συνδιοικήσεων) δεν αποκλείεται να κλείσει το 20%! «Για το 2012 υπάρχουν χρήματα, ωστόσο ουδείς μπορεί να εγγυηθεί για την επιβίωση των νοσοκομείων το 2013»! Σύμφωνα με το υπουργό, ο ΕΟΠΥΥ δεν θα έχει τη δυνατότητα να καλύψει τις υποχρεώσεις του στα νοσοκομεία, τα οποία θα επιχειρήσουν να τα διεκδικήσουν από το Υπουργείο Οικονομικών, το οποίο όμως αδυνατεί να καταβάλλει.
Πρόκειται για την μεγαλύτερη των ειδήσεων… αρκεί κάποτε να το χωνέψουμε και να καταλάβουμε τι ακριβώς ακούμε… και ο Ανδρέας Λοβέρδος δεν μας έχει συνηθίσει να λέει αρλούμπες… συνήθως όσα λέει είναι αληθή! Θυμάστε που έλεγε ότι … «δεν υπάρχει σάλιο»; Ε, είχε άδικο; Αποδείχθηκε αληθινός… Εμείς τον είχαμε μετρήσει λάθος… κι ας μην το γουστάρουμε!
Λοιπόν! Οι αρλούμπες περί της Δημόσιας Υγείας, ότι τα νοσοκομεία θα πάνε καλά και ακόμα καλύτερα και άλλες τέτοιες ανοησίες, ας σταματήσουν! Ας ανοίξουμε όλοι τα μάτια μας να δούμε την αλήθεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ