Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2008

Κουκουλοφόροι - Δοσίλογοι


Κουκούλες στην Κατοχή φορούσαν οι δοσίλογοι για να προδώσουν πατριώτες για ...τριάκοντα ή και λιγότερα αργύρια! Κουκούλες φορούσε μετέπειτα το παρακράτος της Δεξιάς κρύβοντας το δολοφονικό του πρόσωπο ή έστελνε τους Κοτζαμάνηδες - "αγανακτησμένους πολίτες" για να δολοφονήσει! Κουκούλες σήμερα φοράνε οι προβοκάτορες, προκειμένου να δημιουργήσουν φασαρία ώστε η αστυνομία, το κράτος καταστολής, να δρα ανενόχλητο!
Πότε συνελήφθη και αποκαλύφθηκε πραγματικός κουκουλοφόρος; Ούτε μία φορά!
Τα χημικά ρίχνονται πάντα σε όσους δεν φορούν κουκούλες, σε όσους έχουν ακάλυπτα πρόσωπα και συγκεκριμένες ιδεολογικές προτάσεις. Τα χημικά ρίχονται σε μαθητές, σε φοιτητές, σε εργαζόμενους, σε συνταξιούχους, στους λιμενεργάτες, σε όσους μάχονται με ανοιχτό πρόσωπο για τα δίκαιά τους.
Τα παλικάρια, όπως ο Σολωμός Σολωμού (μεγάλη φωτογρφία) και ο Τάσσος Ισαάκ (μικρή φωτογραφιά), για να τους θυμηθούμε κι αυτούς που ξεχάστηκαν, αγωνίζονται με θάρρος και ανοιχτά πρόσωπα και το όνομά τους ανοιχτό στην κοινωνία και στους αγώνες. Αυτός που έχει κάτι να πει, το λέει χωρίς κουκούλα και με τ' όνομά του.
Και για να κλείσω, βαρέθηκα όλους αυτούς τους ανώνυμους στην ελληνική blogόσφαιρα, που κάτω από την ανωνυμία τους υβρίζουν και ξεσπαθώνουν κατά πάντων. Τους βαρέθηκα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ