Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008

Η καφρίλα στην ελληνική τηλεόραση ξεπέρασε τα όρια!!!


Ένας μεγάλος Κύπριος πολιτικός έφυγε προ ημερών απο τη ζωή. Ο ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ. Ο άνθρωπος που τόλμησε και ύψωσε το ανάστημά του απέναντι στην Τουρκία, απέναντι στον ΟΗΕ, απέναντι σε μια Ελλάδα της οποίας η πλειοψηφία των πολιτικών της .... πρόδιδε για άλλη μια φορά την Κύπρο, και είπε ΟΧΙ στο σχέδιο Ανάν για την δήθεν λύση του Κυπριακού προβλήματος.
Ο θάνατος του Τάσσου Παπαδόπουλου στην Ελλάδα, ήρθε να συμπέσει, τόσο με τα γεγονότα της εξέγερσης της ελληνικής νεολαίας (όχι των προβοκατόρων με τις κουκούλες) για τη δολοφονία από ειδικούς φρουρούς του Αλέξη Γρηγορόπουλου.
Όμως αυτό δεν ήταν το άσχημο. Μερικές φορές η Ιστορία γράφει τα δικά της σενάρια. Ο θάνατος του Τάσσου Παπαδόπουλου στην Ελλάδα ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να τιμηθεί ΔΕΟΝΤΩΣ από τη χώρα, αλλά ποιος θα το έκανε; Η πουλημένη πολιτική ηγεσία της χώρας; Οι ίδιοι που τον πίεζαν τότε να υπογράψει ΝΑΙ στο σχέδιο Ανάν, δεν είναι που βρίσκονται στην κυβέρνηση και στην αξιωματική αντιπολίτευση;
Το χειρότερο απ' όλα όμως, και εδώ είναι η ειρωνία, είναι ότι ο θάνατος και η εκφορά του Τάσσου Παπαδόπουλου, συνέπεσε με αυτήν του επιχειρηματία της νύχτας της Αθήνας Μπάμπα Λαζαρίδη, ο οποιος δολοφονήθηκε προφανώς από την ανάλογη μαφία της Αθήνας. Δολοφονία η οποία με κάνει να πιστεύω απλά, ότι, η μαφία στην Ελλάδα αλλάζει χέρια. Αλλά αυτό είναι άλλο καπέλο τώρα και ζήτημα των αρμόδιων αρχών να το λύσουν (αν μπορέσουν φυσικά που δεν το βλέπω... Απλά θα περιμένουν να τελειώσουν οι δολοφονίες!!!)

ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ
Που βρίσκεται το αίσχος, θα μου πείτε: Βρίσκεται στα ελληνικά ΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΑ των Αθηνών, στα να έχουν ξεσκιστεί να δείχνουν με τις ώρες την κηδεία ενός ανθρώπου της νύχτας και διάφορους τύπους να εξυμνούν τον δολοφονηθέντα άνθρωπο και επιχειρηματία της νύχτας, ως καλό και χρυσό παιδί! Και όλη η χώρα να ασχολείται με την κηδεία του δολοφονηθέντος Μπάμπη Λαζαρίδη, και ελάχιστα λεπτά με τον θάνατο ενός μεγάλο τολμηρού πολιτικού, ο οποίος κράτησε πάτρια εδάφη με τον αγώνα του και τις πολιτικές του θέσεις.
ΑΙΔΩΣ.... ξεφτιλισμένοι των ελληνικών βρωμοκάναλων! ΑΙΔΩΣ ...άχρηστοι και ενεργούντες εσκεμμένα τηλεκανίβαλοι!!!
Η ξεφτίλα πια έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Ασχολούνται με το ζήτημα του δολοφονηθέντος Αλέξη Γρηγορόπουλο με την ίδια λογική που ασχολήθηκαν και με τον δολοφνηθέντα Μπάμπη Λαζαρίδη. Δεν ξεχωρίζουν. Η λογική είναι ότι: καλύπτουμε και αυτό και το άλλο ασχέτως με το τι είναι αυτό που πραγμτικά ενδιαφέρει. Τα νούμερα να πουλάνε και οι διαφημίσεις. Αυτό έχει σημασία!!!
Ο θάνατος του Τάσσου Παπαδόπουλου οφείλεται στη βιολογική φθορά του χρόνου και της ασθένειάς του, άρα δεν πουλάει, συνεπώς δεν μας ενδιαφέρει διόλου. Δέκα λεπτά στα δελτία ειδήσεων αρκούν και πολλά του είναι!!!
Ώρες ολόκληρες, να δείχνουν το ίδιο πλάνο από την κηδεία του Μπάμπη Λαζαρίδη και τίποτα στον Τάσσο Παπαδόπουλου. Τι πιστεύουν ότι καταφέρνουν έτσι; Τι πιστεύουν ότι κάνουν; Πιστεύουν ότι αυτό θέλει ο κόσμος; Πιστεύουν ότι έτσι θα ξεφύγουμε από το ζήτημα της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου και θα περάσουμε φάλτσα την οποιαδήποτε αναφορά στο κυπριακό ζήτημα που μας άφορα;
Αυτοί οι ίδιοι λοιπόν οι τηλεκανίβαλοι, πιστεύουν ότι με αυτές τις ύποπτες μαλακίες τους, δεν θυμώνει ο κόσμος; Δεν τρελαίνεται το τηλεοπτικό τους κοινό; Δεν εξεγείρετε ο κοσμάκης; Να πάνε έξω απο τα ελληνική βρωμοκάναλα να διαμαρτυρηθούν οι νέοι της Αθήνας. Εκεί αξίζει τον κόπο, γιατί από εκεί ξεκινάει η παραπληροφόρηση!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ