Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Διχασμένο παραμένει το ΠΑΣΟΚ στη Δράμα για τις δημοτικές εκλογές

● ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ, ο Ανέστης Τερζής και ο Κώστας Σούτος, με διαφορά μιας εβδομάδας περίπου, ανακοίνωσαν την κάθοδο των παρατάξεών τους στις δημοτικές εκλογές. Όχι την από κοινού κάθοδο, αλλά ο καθένας της δικής του παράταξης. Στις συνεντεύξεις τους, τόνισαν και οι δύο ότι το ζητούμενο είναι η ενότητα του χώρου του τοπικού ΠΑΣΟΚ και φυσικά η νίκη των δυνάμεών τους στο Δήμο Δράμας.

● Η κάθοδος του Ανέστη Τερζή γίνεται φυσικά με την ήδη υπάρχουσα παράταξη της οποίας είναι επικεφαλής «Πρώτα η Δράμα». Ο Κώστας Σούτος, ονόμασε την παράταξη της οποίας τέθηκε επικεφαλής «Μαζί για τη Δράμα». Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που έδωσε, διοργανώθηκε μια μικρή ψηφοφορία μεταξύ των όσων παραβρέθηκαν εκεί, οι οποίοι είχαν να ψηφίσουν ανάμεσα σε πέντε τίτλους. Επιλέχθηκε το «Μαζί για τη Δράμα».

● Χαρακτηριστικό είναι μάλιστα, ότι, και ο Ανέστης Τερζής και ο Κώστας Σούτος, στις δηλώσεις τους μίλησαν για «καθοδηγούμενη ηγεσία της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Δράμας, που με τις πράξεις της απαξίωσε πλήρως τις διαδικασίες ανάδειξης του υποψηφίου δημάρχου».

● Σε σχετική ερώτηση, και ο Ανέστης Τερζής και ο Κώστας Σούτος, σημείωσαν ότι θα μπορούσαν να συνεργαστούν οι παρατάξεις τους για κοινή κάθοδο στις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου.

● Να σημειώσουμε εδώ, ότι, ο Ανέστης Τερζής διάλεξε για χώρο της συνέντευξής του την εξέδρα στο «Ύδραμα» της Αγίας Βαρβάρας και ήταν μόνος του καθ’ όλη τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου. Ανάμεσα στους δημοσιογράφους καθόταν μόνο ο νυν δημοτικός σύμβουλος Γρηγόρης Μιχαηλίδης, ενώ σημαντική βοήθεια πρόσφερε στην όλη διοργάνωση ο Παναγιώτης Αθανασιάδης, μέλος του ΠΑΣΟΚ.

● Ο οποίος Παναγιώτης Αθανασιάδης παραβρέθηκε και βοήθησε και στο στήσιμο του μικρού χάπενινγκ του Κώστα Σούτου, που έγινε στο καφέ του Πάρκου των Κομνηνών, δίνοντας έτσι αφορμές για σχόλια!!! Και λέμε χάπενινγκ, γιατί ο Κώστας Σούτος δεν έκανε μια απλή συνέντευξη Τύπου. Είχε καλεσμένο αρκετό νέο κόσμο που γέμισε τα τραπεζάκια της καφετέριας, δίνοντας έτσι ένα δείγμα, ότι μάλλον θα έχει αρκετούς νεολαίους στο ψηφοδέλτιό του.

● ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ με την στήριξη του ΠΑΣΟΚ για το Δήμο Δράμας; Όπως είπε και ο Ανέστης Τερζής, στη Δράμα τελικά δεν θα στηθεί κάλπη όπως θα γίνει σύμφωνα με εγκύκλιο του κόμματος σε άλλους Δήμους, ίσως. Στη Δράμα αποφασίστηκε να γίνει γκάλοπ, μέσα από το οποίο υποτίθεται ότι θα φανεί η τάση των Δραμινών. Και σύμφωνα με πληροφορίες, το γκάλοπ πρέπει να έχει ήδη πραγματοποιηθεί και σύντομα θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα.

● Ο ίδιος ο Αν. Τερζής πάντως, στη συνέντευξή του είπε ότι το γκάλοπ είναι κάτι που μαγειρεύεται… Εν αναμονή των αποτελεσμάτων, που όπως λένε πάντως αυτοί που γνωρίζουν τα πράγματα, μάλλον δεν θα υπάρχει κάποια ιδιαίτερη έκπληξη!

● Τι γίνεται όμως με τον τέταρτο υποψήφιο στη λίστα που περιμένει και αυτός την στήριξη του ΠΑΣΟΚ, τον Νίκο Πολυμενέρη; Ο κ. Πολυμενέρης, προς το παρόν, δεν έχει δώσει καμιά συνέντευξη Τύπου με όλα τα μέσα ενημέρωσης μαζί για να ανακοινώσει τις προθέσεις του, παρά μόνο μιλάει μεμονωμένα στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Όπου φυσικά έχει ανακοινώσει και αυτός την υποψηφιότητά του και περιμένει την στήριξη του κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ