Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

Θα κάνω ντου βρε πονηρή στα στέκια που αράζεις...

ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ: Κάνουν ντου τα ΜΑΤ σε μια βιομηχανία μπύρας. Ή σε μια αποθήκη, η οποία μαζεύει τα άδεια μπουκάλια μπύρας για να τα προωθήσει για πλύσιμο και κατόπιν για γέμισμα. Αυτό στοιχειοθετεί αδίκημα, ότι τα μπουκάλια αυτά θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για βόμβες μολότοφ;


● Τα άδεια μπουκάλια μπύρας που έχει ένα καφενείο στο χώρο του, ή μια καφετέρια, θα μπορούσαν να στοιχειοθετήσουν αδίκημα; Όπως και νάχει όμως, το «Ρεσάλτο», σαφώς και δεν είναι ένας πολιτιστικός σύλλογος, ούτε χώρος όπου μαζεύονται συνταξιούχοι για να παίζουν ταβλάκι

.


● Το «Ρεσάλτο» στο Κερατσίνι, όπου έγινε και το …ρεσάλτο της αστυνομίας είναι ένα στέκι που ανήκει στον αντιεξουσιαστικό χώρο. Όπως οι ίδιοι γράφουν στην κεφαλίδα της ιστοσελίδας τους, είναι «αυτοοργανωμένος χώρος αλληλεγγύης και ρήξης». Η ηλεκτρονική του σελίδα βρίσκεται εδώ: http://anarxiko-resalto.blogspot.com/.


● Το άλλο «Ρεσάλτο», για το οποίο γίνεται μπέρδεμα, είναι ένα περιοδικό «Πολιτικής και πολιτισμικής παρέμβασης». Το οποίο, στην κεφαλίδα του διευκρινίζει: «Σε καιρούς που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική. Και λίγο παρακάτω, στην ιστοσελίδα του (http://resaltomag.gr/) διευκρινίζει: «Το περιοδικό Ρεσάλτο δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το αναρχικό του Κερατσινίου που σφετερίζεται τον τίτλο».


● Μιας και το θέμα έγινε ιδιαίτερα γνωστό πέρα από τα συνήθη γνωστά ονόματα που μας απασχολούν καθημερινά, όσοι έχετε τη δυνατότητα, μπορείτε να δείτε τι πρεσβεύει ο καθένας στο χώρο του. Θα αρκεστώ προς το παρόν, να μεταφέρω εδώ μερικές μόνο γραμμές από την ιστοσελίδα του «ρεσάλτο», όπου έγινε η εισβολή των ΜΑΤ, και πώς αυτή ανακοινώθηκε από τον «αυτοοργανωμένο χώρο αλληλεγγύης και ρήξης»:


● Γράφουν λοιπόν: [Ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από το ελληνικό κράτος, ο στρατός κατοχής του καθεστώτος επιχειρεί να καταλάβει κάθε γωνιά της πόλης. Οι ένστολοι δολοφόνοι εισέβαλαν στο αυτοδιαχειριζόμενο στέκι ΡΕΣΑΛΤΟ στο Κερατσίνι και στο κατειλημμένο δημαρχείο του Κερατσινίου. Επιτέθηκαν σε νεολαίους, απέκλεισαν πολιτικούς και κοινωνικούς χώρους αγώνα, περικύκλωσαν την περιοχή των Εξαρχείων και το Πολυτεχνείο, προχωρώντας σε μεγάλο αριθμό προσαγωγών και συλλήψεων που συνεχίζονται μέχρι αυτή την ώρα. Τα φερέφωνα του καθεστώτος, τα ΜΜΕ, αναμεταδίδουν την κρατική προπαγάνδα δημιουργώντας κλίμα τρομοϋστερίας].


ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, το έργο της αστυνομίας στην εκάστοτε χώρα, είναι λίγο πολύ το ίδιο. Προσπαθεί να προστατεύσει την Πολιτεία στην οποία δραστηριοποιείται. Συμφωνούμε ή όχι, αυτό είναι. Για παράδειγμα, ας δούμε τι συμβαίνει στην πρωτεύουσα της Δανίας την Κοπεγχάγη, όπου αυτές τις ημέρες πραγματοποιείται η Διεθνής Διάσκεψη για το Κλίμα, υπό την αιγίδα του ΟΗΕ! (Σχετικά αναφερθήκαμε και στη χθεσινή στήλη, και πιστεύω ότι αξίζει να δούμε μερικά ακόμα πράγματα, σχετικά με τον τρόπο που θα αντιμετωπίσει η Δανία τους διαδηλωτές).


● Η κυβέρνηση της Δανίας λοιπόν, έχει επιστρατεύει 6.500 αστυνομικούς, έχει τροποποιήσει προσωρινά νόμους που διέπουν την προσαγωγή και κράτηση χωρίς απαγγελία κατηγορίας και έχει πάρει το πράσινο φως από την Ευρωπαϊκή Ένωση για τη διενέργεια ελέγχων στα συνοριακά περάσματα.


● Τριάντα ατσάλινα κλουβιά έχουν κατασκευαστεί σε εγκαταλελειμμένες αποθήκες της ζυθοποιίας Κάρλσμπεργκ (κι εδώ οι μπύρες…), για να φιλοξενήσουν τους επίδοξους «ταραξίες», όλους όσοι θα θελήσουν «να σπάσουν τις γραμμές της αστυνομίας».


● Όσοι προσαχθούν επειδή «εμπόδισαν το έργο της αστυνομίας», μπορούν κατ’ εξαίρεση να κρατηθούν στα ατσάλινα κλουβιά του παλιού εργοστασίου της Κάρλσμπεργκ μέχρι και 40 ημέρες. Εκπρόσωπος της Διεθνούς Αμνηστίας καταδίκασε το σχέδιο της αστυνομίας, τονίζοντας ότι «οι διεθνείς κανόνες αξιώνουν οι συλληφθέντες να μην εξευτελίζονται, να έχουν χώρο για να ξαπλώσουν και για να πηγαίνουν στην τουαλέτα. Αυτό τα κλουβιά υπολείπονται των προδιαγραφών».


● Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε ότι αν και τα κλουβιά δεν έχουν πολυτέλειες, παρ’ όλα αυτά οι χώροι κράτησης πληρούν τις προϋποθέσεις που θέτουν οι διεθνείς συμβάσεις. Επίσης, όσοι λάβουν μέρος στις διαδηλώσεις, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι απαγορεύεται να φορούν κουκούλες, μάσκες ή να έχουν βαμμένα τα πρόσωπά τους.


ΚΙ ΕΝΩ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ όλα αυτά, φαίνεται ότι κάποιοι, όχι μόνο ζουν στο δικό τους κόσμο, αλλά σίγουρα είναι χαμένοι… στο διάστημα!!! Τις παραμονές των Χριστουγέννων, στην Αθήνα, πρόκειται να πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός «Miss Sexy Vampire Greece». Ελληνιστί, η πιο όμορφη και σέξι βρικόλακας Ελληνίδα!!!


● Και φυσικά έχει ξεσηκώσει σάλο η όλη διοργάνωση, αν και οι διοργανωτές του …υποβαθμίζουν την εκδήλωση σε παρτάκι παρά σε κάτι σοβαρότερο και λένε ότι έχουν σκοπό να περάσουν κοινωνικά μηνύματα!!! Ναι, κοινωνικά μηνύματα! Τι σόι βέβαια «κοινωνικά μηνύματα» θα μπορούσε να περάσει ένα βρικόλακας, αυτό μάλλον ούτε οι ίδιοι το γνωρίζουν.


Το γεγονός μάλιστα, ότι μερίδα των διαγωνιζομένων πρεσβεύουν μια διαφορετική στάση ζωής κι έναν ξεχωριστό τρόπο σκέψης ξεσπά ακόμα μεγαλύτερη θύελλα αντιδράσεων, καθώς μέρα με την ημέρα, οι υποψηφιότητες αλλά και οι υποστηρικτές της διοργάνωσης αυξάνονται με ταχύτατους ρυθμούς.


«Ο διαγωνισμός μας δεν έχει καμία σχέση με τον σατανισμό ούτε με την προώθηση καμίας άλλης φιλοσοφίας. Όποιος εξακολουθήσει να διαδίδει τέτοιες φήμες θα θέλαμε να τον ενημερώσουμε ότι θα αναγκαστούμε να τον δαγκώσουμε!», υποστηρίζει χαριτολογώντας ο εκπρόσωπος του διαγωνισμού κ. Αργύρης Καράνης.


«Πρόκειται για μια εκδήλωση που θα παρουσιάσει στο Αθηναϊκό κοινό, μια εντελώς διαφορετική αισθησιακή εμπειρία. Είναι ένας Διαγωνισμός Ομορφιάς – Show που σκοπό έχει να γιορτάσει την ομορφιά ,τις αισθήσεις, την επιθυμία, τα φετίχ, την αμαρτία και την εναλλακτική σεξουαλικότητα, μέσα από την εξερεύνηση των σκοτεινότερων και πιο kinky – vampire φαντασιώσεων…». Μια γιορτή στην οποία θα πρωταγωνιστούν τα φέρετρα, τα κεριά, τα κόκκινα χαλιά και τα στεφάνια, κάνοντας ακόμα πιο μακάβριο το σκηνικό το οποίο θα στηθεί το απόγευμα της 20ης Δεκεμβρίου σε κατοικήσιμη περιοχή ξεσηκώνοντας τους κατοίκους.

1 σχόλιο:

  1. Τι φωνάζετε ρε παιδιά; Με τόσους που μας κουβαλήθηκαν εδώ (ΔΝΤ ΕΚΤ ΔΤ) για να μας ρουφήξουν το αίμα, οι βρικόλακες... έγιναν της μόδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ