Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Εμβόλιο μυαλού χρειάζεται ο κ. Γ. Παπαδάκης


● ΑΚΟΥΓΑ ΤΟ ΠΡΩΙ της Τρίτης 1 Δεκεμβρίου τον δημοσιογράφο του ΑΝΤ-1 κ. Γιώργο Παπαδάκη στην εκπομπή του, να μας λέει ότι θα πάει να κάνει το εμβόλιο για τη νέα γρίπη. Το έλεγε για να μας παραδειγματίσει και όχι να μας ενημερώσει, και ότι όλοι πρέπει να το κάνουμε. Και απευθυνόμενος σε κάποιους γιατρούς, είπε ότι «χρειαζόμαστε εμβόλιο μυαλού»!


● Αυτή είναι η υποτιθέμενη ανεξάρτητη δημοσιογραφία των τηλεκάναλων των Αθηνών. Εμβόλιο για μυαλά χρειαζόμαστε λοιπόν, κατά τον κ. Παπαδάκη. Ο οποίος, επειδή αποφάσισε να κάνει το εμβόλιο, πιστεύει ότι δεν υπάρχει πλέον κανένα πρόβλημα. Όταν, η πλειοψηφία του ιατρικού κόσμου, αποφεύγει να απαντήσει ξεκάθαρα, για το αν το εν λόγω εμβόλιο είναι τελικά ασφαλές ή όχι.


● Ας δούμε ένα πραγματικό γεγονός, και όχι μια υπόθεση συνωμοσιολογίας. Η Νέα Ζηλανδία, η Σκωτία, η Ιρλανδία, η Ισπανία, η Πορτογαλία, η Γαλλία, η Ολλανδία, η Σουηδία και το Μεξικό, απαγόρευσαν την χορήγηση του εμβολίου για τη νέα γρίπη. Υποστηρίζοντας ότι η νέα γρίπη είναι εν ολίγοις απάτη, προκειμένου να εξοικονομήσουν χρήματα οι φαρμακευτικές εταιρείες.


● Όπως αποκαλύπτει η γαλλική εφημερίδα Le Mond, η Γαλλία έστειλε τις φαρμακευτικές εταιρείες Baxter, Roche & Pharma στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης στις 12 Ιουλίου 2009, διότι έχει αποκαλυφθεί το μέγεθος της τακτικής των εταιρειών, που θέλει νέους πελάτες, που να νομίζουν ότι κινδυνεύουν, για να πωλούνται τα νέα πανάκριβα και επικίνδυνα φάρμακα.


● Η Γαλλία, κατηγορεί τις 3 εταιρίες ότι σπέρνουν σκόπιμα τον πανικό και πως σκόπιμα σε εργαστήρια δημιούργησαν τον εν λόγω ιό και ασκούν δριμύ κατηγορώ ως προς την σκόπιμη απελευθέρωσή του στον αέρα με έναν και μοναδικό σκοπό το κέρδος.


Επίσης, εξετάζονται ταυτόχρονα σοβαρές και βάσιμες καταγγελίες από δικηγόρους του United States Department of Justice καθώς και γιατρών και επιστημονικού προσωπικού του Amercian Medical Association η εμπλοκή στην όλη υπόθεση της γρίπης των χοίρων, δίκτυο καναλιών και επιχειρήσεων μέσων μαζικής ενημέρωσης, οι οποίες όπως υποστηρίζεται χορήγησαν ή αλληλοχορηγήθηκαν από φαρμακευτικές εταιρίες έτσι ώστε να πάρει το θέμα διαστάσεις διεθνούς εμβέλειας.


● Προ ημερών, δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» άρθρο της Γεωργίας Λινάδρου με τίτλο: «Πρέπει να εφεύρουμε αρρώστιες». Η οποία μεταξύ άλλων γράφει: [Πρόσφατα, συντάκτες της εφημερίδας «Le Monde diplomatique» θύμισαν κάποια λόγια που ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια της Πανευρωπαϊκής Ιατρικής Συνόδου στη Μάλτα, με χορηγούς τις εταιρείες παραγωγής αντιγριπικών εμβολίων και αντιιικών φαρμάκων, τον Σεπτέμβριο του 2005.]


● [Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τότε «ο γενικός διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, ανακοίνωσε πως δεν γνωρίζουμε το πότε, αλλά αναμένεται να εκδηλωθεί μία πανδημία γρίπης. Λείπει μόνον μια συνθήκη για την πραγματοποίηση αυτού του γεγονότος, ένας ιός ικανός να μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο». Κατά τη διάρκεια εκείνης της Συνόδου έχει καταγραφεί το περίφημο: «Για να πουληθούν τα φάρμακά μας πρέπει να εφεύρουμε αρρώστιες»!]


● Όλα αυτά τα σημαντικότατα γεγονότα, δεν είναι παραμύθι, δεν υπακούουν στη σφαίρα της φαντασίας κανενός, και δεν είναι συνωμοσιολογικά σενάρια. Η αλήθεια είναι ότι τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης τα αποκρύβουν. Και ιδιαίτερα στην Ελλάδα, κανένα δελτίο ειδήσεων δεν τα έχει ανακοινώσει ποτέ μέχρι σήμερα. Μόνο περί γενικόλογων αμφιβολιών μιλούν.


Αν ο κάθε «έξυπνος» σ’ αυτή τη χώρα θέλει να κάνει «εμβόλιο μυαλού», ας το κάνει στο δικό του κεφάλι και όχι στο δικό μας, λοιπόν. Γιατί, αλήθεια, αυτή η συστηματική παραπληροφόρηση; Ακόμα και η «Ελευθεροτυπία» δεν έδωσε μεγάλη έκταση στο ζήτημα. Γιατί άραγε; Και γιατί η Γαλλία, επίσημα, μιλάει για γρίπη απάτη; Και γιατί να παραπέμψει τις φαρμακευτικές εταιρείες στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης;


ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ; ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ;


ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ: Ξαφνική εμπλοκή με τα εμβόλια -

Φοβούνται μη τους μείνουνε αμανάτι τα εμβόλια;

Σοβαρές παρενέργειες σε 4 Έλληνες από το εμβόλιο της γρίπης!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ