Πέμπτη 6 Αυγούστου 2009

Να φύγουμε απο την Google, να πάμε αλλού!!!


Τον τελευταία καιρό, περισσότερο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αλλά και ...παραπανισιας ζέστης, παρακολουθώ τα ιστολόγια εκ του μακρώθεν! Μιας και ο χρόνος που περισσεύει, αναλίσκεται περισσότερο σε εξόδους δροσερές!!!
Είδα σήμερα ότι το ιστολογιο του "Τρωκτικού", αντιμετωπίζει πρόβλημα με την Google! Πραγματικά, δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει. Παρακολουθώ το "Τρωκτικό" σταθερά. Καθώς και άλλα ιστολόγια. Σημερα η Google έκλεισε το "Τρωκτικό". Δεν μππορώ να ξέρω προσωπικά τίνος δάκτυλος είναι. Κάποιος σίγουρα βάζει χέρι! Είναι η ΕΥΠ άραγε? Είναι διάφοροι κυβερνητικοί? Είναι "ομάδες" χακεράδων που επιτίθενται κατόπιν εντολών κάποιων? Για να πω την αλήθεια, δεν ξέρω!!! Ειναι ο Δένδιας? Όλα είναι πια πιθανά σ' αυτή τη χώρα!!!
Εχώ μια προταση. Γιατί άραγε στην Ελλάδα επιμένουμε τόσο πολύ με την Google? Μήπως θα έπρεπε να διαμαρτυρηθούμε με τον δικό μας, τον ελληνικό, τρόπο? Να σηκωθούμε να φύγουμε, κι άσε την Google να ψάχνει μετά να βρει άκρη τι έγινε.
Υπάρχει κατ' αρχάς ο ελληνικότατος Pathfinder στον οποίο διατηρώ το ίδιο ιστολόγιο με αυτό, http://eothinon.pblogs.gr/, και δεν είχα ποτέ προβλήματα. Και από όσο γνωρίζω υπαρχουν και άλλοι πάροχοι, όπως είναι η Wordpress! Γιατι αυτη η μανία με την Google?
Να φυγουμε λοιπόν απο την Google, να πάμε αλλού, για να καταλάβουν οι άνθρωποί της εδώ στην Ελλάδα, τι θα πει να χάσουν διαφημίσεις! Μάλλον την έχουν δει ....κυβερνητικά τη δουλειά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ