Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Μουσουλμάνοι στην Ελλάδα. Μια ελεγχόμενη εξέγερση με πολλούς αποδέκτες!

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ των μουσουλμάνων που βρίσκονται και διαβιούν στην Ελλάδα; Η ανέγερση ενός μεγάλου κεντρικού τζαμιού στην Αθήνα ή δυο-τριών μικρότερων, κρίνεται πλέον ως επιτακτική ανάγκη, προκειμένου οι χιλιάδες μουσουλμάνοι (από διάφορες χώρες της υφηλίου) που βρίσκονται στην Ελλάδα, να ασκούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα ελεύθερα και απρόσκοπτα...

Αυτό άλλωστε, είναι κάτι που προβλέπεται από το Ελληνικό Σύνταγμα, το οποίο προστατεύει το ζήτημα της Ανεξιθρησκίας στη χώρα για όλες τις αναγνωρισμένες και επίσημες θρησκείες του κόσμου μας. Ως εδώ όλα καλά.
Εδώ και χρόνια, οι μουσουλμάνοι που βρίσκονται στην Ελλάδα, ασκούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα σε διάφορους ανοιχτούς και δημόσιους χώρους. Ο πραγματικός τους αριθμός είναι άγνωστος. Σύμφωνα με την Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδος, ανέρχονται σε 1 εκατομμύριο και είναι διασκορπισμένοι σε όλη τη χώρα. Προ ημερών, στη δημόσια ανοιχτή προσευχή τους, έλαβαν μέρος περίπου 50.000 άτομα! Όχι μικρός αριθμός!
Η αλήθεια, που την κρύβουν εντέχνως πολλά ΜΜΕ, είναι ότι οι μουσουλμάνοι προσεύχονται ανοιχτά και δημόσια εδώ και πολλά χρόνια. Είναι κάτι που γίνεται απρόσκοπτα χωρίς καμιά απολύτως ενόχληση από κανέναν. Ούτε οι ίδιοι ενοχλήθηκαν ποτέ, ούτε ενόχλησαν άλλους, ούτε ενοχλήθηκαν κάποιοι άλλοι.
Τι έχει συμβεί λοιπόν τον τελευταίο καιρό, εντελώς αιφνιδιαστικά και το ζήτημα αυτό γίνεται γνωστό στο πανελλήνιο και παίρνει διαστάσεις; Γιατί οι ακροδεξιοί – φασίστες και εθνικιστές Χρυσαυγίτες θυμήθηκαν τώρα να τους προκαλέσουν; Γιατί προσπάθησαν να ξεσηκώσουν επεισόδια και γιατί όλοι αυτοί οι διάφοροι «αγανακτισμένοι πολίτες» επιμένουν με το ζόρι να ξεσηκώσουν επεισόδια;
Για κάποιον …παράξενο λόγο, γίνεται μια προσπάθεια, ώστε το μουσουλμανικό στοιχείο στην Ελλάδα, να μπει στο επίκεντρο μιας διαμάχης. Για δήθεν εθνικιστικούς λόγους, για δήθεν μειονοτικούς λόγους, για δήθεν ρατσιστικούς λόγους, για λόγους  δήθεν λαθρομετανάστευσης. Γιατί προκλήθηκαν αιφνιδιαστικά προχθές; Όλα δείχνουν ότι αυτό το ζήτημα δεν θα σταματήσει εδώ. Επεισόδια που προκλήθηκαν προχθές στην Αθήνα, μας οδηγούν ότι σύντομα θα έχουμε χειρότερα από αυτά και μάλιστα μπορεί να υπάρξουν και νεκροί, όπως προειδοποιούν.
Κάποιος χρησιμοποιεί το μουσουλμανικό στοιχείο στην Ελλάδα, ώστε να εγείρει επεισόδια που θα είναι ακόμα πιο σοβαρά από εκείνα τα Δεκεμβριανά που ακολούθησαν της άνανδρης δολοφονίας του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου.
Και πίσω απ’ όλα αυτά, μοιάζει να βρίσκεται κάποιο παρακράτος, το οποίο κάνει τα πάντα για να αποσταθεροποιήσει τη χώρα σε όποιο επίπεδο και βαθμό μπορεί. Που προσπάθησε και άλλες φορές να κάνει το ίδιο. Όπως προσπάθησε να ενσπείρει το φόβο των Αλβανών μεταναστών. Όπως προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου και κατάφερε να τραβήξουν σε μάκρος τα Δεκεμβριανά επεισόδια της νεότερης Ελλάδας.
Αλλά δεν τους βγήκαν τα παιχνίδια αποσταθεροποίησης. Μια παρόμοια προσπάθεια ξεκινάει σιγά-σιγά τώρα εκ νέου, με κύριο στοιχείο τις προσευχές των μουσουλμάνων και βασιζόμενη στον κόσμο της Αθήνας που αντιμετωπίζει έτσι κι αλλιώς προβλήματα με τους λαθρομετανάστες και την εγκληματικότητα! Ποιο παρακράτος προσπαθεί να αποσταθεροποιήσει το καθεστώς στη χώρα;
Και όλα αυτά με βασικό υπόβαθρο και θεμέλιο, τον φόβο της Άλωσης της Ελλάδας από το μουσουλμανικό στοιχείο. Αρκετοί είναι εκείνοι που μιλούν για κλιμάκωση και επιτάχυνση των διαδικασιών της διάλυσης της ελληνικής κοινωνίας και του ελληνικού έθνους. Λένε ότι η ανέγερση τζαμιού στο Βοτανικό θα αποτελέσει τον θεμέλιο λίθο της εθνοκτονίας μας. Τα συμμεριζόμαστε ή όχι, είναι ένα σοβαρό ζήτημα.
Κάτι άσχημο και σοβαρό συμβαίνει στη χώρα. Και οι τελευταίες κυβερνήσεις το επιτρέπουν να συμβαίνει κάτω ακριβώς από τη μύτη μας. Τι θα είναι αυτό; Πώς και πού θα ξεσπάσει; Αλλά πιστεύω ότι έχει άμεση σχέση με την αποσταθεροποίηση του πολιτεύματος και τον έλεγχο της χώρας! Ντόπιες και εξωτερικές δυνάμεις, εποφθαλμιούν για τον έλεγχο και την εξουσία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ