Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Δράμα - «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2011» Χωρίς βουλευτές η κατάθεση στεφάνων

«ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2011»
Χωρίς βουλευτές η κατάθεση στεφάνων
Άλλοι άκουσαν τον εξάψαλμο των «Αγανακτισμένων»

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ίσως φορά, η επιμνημόσυνη δέηση και η κατάθεση στεφάνων στο άγαλμα της Ελευθερίας της πόλης, στα πλαίσια του εορτασμού των «Ελευθερίων» την 1η Ιουλίου, έγινε χωρίς την παρουσία των βουλευτών του νομού.
Η επιμνημόσυνη δέηση και η δοξολογία τελέστηκαν νωρίς το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων της πόλης μας, ενώ στις 11.00 το πρωί, ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων μπροστά στο άγαλμα της Ελευθερίας στο δημοτικό κήπο της πόλης.
Για πρώτη ίσως φορά, δεν υπήρξε κυβερνητική εκπροσώπηση, καθώς δεν παραβρέθηκαν ούτε οι κυβερνητικοί βουλευτές Χρήστος Αηδόνης και Χαρά Κεφαλίδου, ούτε όμως και ο βουλευτής της Ν.Δ. Μαργαρίτης Τζίμας. Ήδη από την προηγούμενη μέρα, οι «Αγανακτισμένοι» είχαν αναγγείλει ότι θα είχαν κάποιου είδους παρέμβαση την ώρα της κατάθεσης στεφάνων.
Φοβούμενοι μάλλον διάφορα έκτροπα, τελικά, κανένας από τους βουλευτές της Δράμας δεν παραβρέθηκε. Παρόντες ήταν μόνο ο αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γιάννης Ξανθόπουλος, ο δήμαρχος Δράμας Κυριάκος Χαρακίδης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δράμας Θεόδωρος Μπέσσας, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Κων/νος Καραβάς και Αργύρης Πατατάκης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κώστας Σούτος, Ανδρέας Χαραλαμπίδης και Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ και οι αστυνομικές και στρατιωτικές αρχές της πόλης.
Αποτέλεσμα ήταν να ακούσουν αυτοί … τον εξάψαλμο των λιγοστών «Αγανακτισμένων» που παραβρέθηκαν στην κατάθεση στεφάνων. Επρόκειτο τελικά για μια μικρή ομάδα 20 περίπου ατόμων, αποτελούμενη κυρίως από τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Δράμας, χωρίς πανό και σημαίες, οι οποίοι φώναζαν από το γνωστό σύνθημα «Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία, η χούντα δεν τελείωσε το 73» μέχρι και άλλα όπως «ξεφτιλισμένοι» κτλ.
Θ.Πολ.

31 σχόλια:

  1. Κυριε Πολυμενη καλησπερα .
    Δεν σας γνωριζω το αρθρο σας το διαβασα σημερα στον Πρωινο Τυπο . Το θεωρω απο τα πιο αντικειμενικα για τα συμβαντα στην καταθεση στεφανων επ ευκαιρια της απελευθερωσης της Δραμας.
    Κυριως γιατι εχετε το θαρρος να πειτε τα πραγματα με τ ονομα τους.Πραγματι ολα τα μεγαλοστελεχη του ΣΥΡΙΖΑ ηταν εκει Καρβουνης Καραγιαννιδης Σπυριδης και νομιμοποιησαν με την παρουσια τους τις εξυβρισεις σε βαρος οσων κατεθεσαν στεφανια.
    Ομως ολ αυτα περασαν απαρατηρητα .Ειναι συνεχεια της ριψης αυγων της αφαιρεσης των πινακιδων απο τα γραφεια των βουλευτων της κυρηξης τους ως ανεπιθυμητων απο 40 -50 παροντες στην πλατεια αν και ειναι χιλιαδες αυτοι που τους εξελεξαν.
    Ρωταω αν παμε ετσι 20 ''αγανακτισμενοι'' μπορουν να εξυβριζουν οποιον θεωρουν προδοτη ;;
    Και αν εγω ο βουλευτης εχω μαζι μου 20 φιλους μου αγανκτισμενους απο την συμπεριφορα των αγανακτισμενων τι θα γινει ;;;
    Θα παμε ολοταχως πισω στην δεκαετια του 80 που επεφτε ξυλο για μια αφισα !!!
    Ευχομαι να επικρατησουν οι πιο ψυχραιμοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΩΝΥΜΕ. Πιστεύω ότι ένα κίνημα "Αγανακτισμένων", θα έπρεπε ίσως να υπάρξει στη συγκεκριμένη εποχή! Το ζήτημα πάντα σ' αυτή τη χώρα, είναι, πόσο "αγνά", κατά βάθος είναι κινήματα του είδους και πώς πρόκειται να εξελιχθούν. Αυτό είναι κάτι άγνωστο ακόμα. Πιστεύω ότι γίνεται μια προσπάθεια καπέλωσης των "Αγανακτισμένων" κυρίως από τον ΣΥΡΙΖΑ, αφού στη Δράμα τουλάχιστον, αυτοί είναι που πρωτοστατούν σ' αυτό. Ο κομματισμός στην Ελλάδα είναι παντού στη ζωή μας. Δεν λείπει λεπτό! Από την άλλη πλευρά, οι βουλευτές με την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου και με τον τρόπο που αυτή έγινε, προκαλούν. Κάποια στιγμή ο κόσμος θα ξεσηκωθεί ακόμα περισσότερο. Έχω την εντύπωση ότι θα δούμε χειρότερες καταστάσεις. Από την άλλη, ο βουλευτής δεν μπορεί να ψηφίζει υπό το κράτος της οποιασδήποτε απειλής, είτε αυτή προέρχεται από αγνώστους (βλέπε Αθανασιάδη που λέει ότι τον απείλησαν πως θα βρεθεί σε χαντάκι), μέχρι την απειλή του ξεσηκωμένου πλήθους που κατεβάζει ταμπέλες βουλευτών και τους προπηλακίζει! Η αλήθεια είναι ότι όλα και όλοι βρίσκονται στα όριά τους! Ευχαριστώ πάντως για τα καλά σας λόγια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανωνυμε μια ερωτηση. Στην Ασφαλεια δουλευεις? Αξιος ο μισθος σου.
    Πολυμενη, γιατι δεν ερχεσαι στην πλατεια να καταγγελεις οσα γραφεις εδω. Για γλυτωσει την προσπαθεια καπελωσης(!) (ωραια λεξη) και η πλατεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολυμενη 3 ατομα ηταν του συρριζα..οι υπολοιποι 17 τι ημασταν??Κ για καλυτερη πληροφορηση σου ημασταν 35 ατομα.Ασυναρτησιες μπορει ν γραφει ο καθενας,το θεμα ειναι ν ψαξει ενα θεμα απο ολες τις πλευρες του οπως υποτιθεται οτι πρεπει ν πραττει ενας δημοσιογραφος..αλλα τα πραγματα ειναι μαλλον διαφορετικα και "λαδωμενα" στη μικρη μας πολη..


    Ανωνυμε για την κυρηξη τους ως ανεπιθυμητους αποφασισανε 200 ατομα.Αλλα αν ΚΑΙ εσυ δεν κατεβαινεις δεν μπορεις να ξερεις.Στο κατω κατω δεν καταλαβαινω γιατι καποιος μπορει να μην τους θεωρει ανεπιθυμητους..προσοχη..καποιος που δεν εχει βολευτει απο τους εν λογω εννοω..

    Το συμπερασμα μου και για τους δυο σας ειναι οτι απο τον υπολογιστη και τον καναπε σας πολλα μπορειτε να γραψετε και να κραξετε.Ομως μαλλον δεν εχετε τα κοτσια εστω και αυτη την υστατη στιγμη για τη χωρα,να κατεβετε κατω να δειτε με τα ματια σας τι γινεται και να συμβαλλετε με την οποια δικη σας εμπειρια σε αυτην την προσπαθεια.
    Και αυτα που λετε για ατομα που πρωτοστατουν ειναι αηδιες.Υπαρχουν και δεξιοι στην πλατεια κυριε Πολυμενη αλλα ουτε αυτο το ψαξατε ή απλα το κρυψατε.Κανενας απο αυτα τα ονοματα που αναφερεις δεν πρωτοστατει..ολοι αριστεροι δεξιοι κ ανενταχτοι κανουμε συνολικη προσπαθεια.Αλλα αν δεν κατεβεις τα ιδια θα γραφεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πως μπορείτε να έχετε άποψη για τους αγανακτισμένους όταν ποτέ δεν ήρθατε στην πλατεία? Βγάζοντας φωτογραφίες απο τα γραφεία του ΚΚΕ τα συμπεράνατε όλα αυτά? Ποιος σας δίνει το δικαίωμα να χαρακτηρίζετε εμένα καπελωμένο? Δεν καταλαβανετε ότι αυτό είναι τουλάχιστον προσβλητικό τουλάχιστον για τους υπόλοιπους που δεν ειναι συριζα? στην πλατεία υπάρχουν περισσότεροι πασοκτζήδες και νεοδημοκράτες παρά συριζα... Έως και ακροδεξιες απόψεις ακούγονται συχνά... Δεν δέχομαι να με χαρακτηρίζουν έτσι άνθρωποι της ηλικίας σου που ενώ είναι υπεύθυνοι για την κατάσταση που φτάσαμε σήμερα δεν κάνουν τίποτα για να την αλλάξουν... ΤΙΠΟΤΑ!!! Γιατί αναφέρεστε συνέχεια σε 20 άτομα? Οι κυριακάτικες πορείες έχουν από 1000 έως 3000 άτομα! Καθημερινά στην πλατεία βρίσκονται 100 άτομα που συζητάνε και ανταλλάσουν απόψεις πέρα από κομματικές ιδεολογίες... Αλλά τα δικά σας τα μυαλά είναι τόσο κολλημένα και μικρά που δεν μπορούν να φανταστούν ότι κάποιος αριστερός με κάποιον δεξιό μπορούν να συμφωνούν σε ένα απλό πράγμα: ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ! ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΓΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ! ή συμφωνείτε με αυτό και έρχεστε στην πλατεία ή την άλλη φορά να πάτε στον κήπο και να υπερασπιστείτε τους βουλευτές σας ενάντια στους αγανακτισμένους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΑ ΧΑ ΠΛΑΚΩΣΑΝΕ ΤΑ ΔΡΑΜΙΝΑ ΤΡΟΛΙΑ .
    ZALION ΕΙΣΑΙ ΓΑΤΑ ΣΤΗΝ CIA EIMAI !!!
    (ΕΤΣΙ ΞΟΡΚΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ Σ ΑΡΕΣΕΙ )
    ΑΝΩΝΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ 20
    ΠΩΠΩ ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΧΑΣΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ
    ΕΠΙΜΕΝΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΚΗΡΥΞΗΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΩΣ ΑΝΕΠΙΘΎΜΗΤΩΝ ΟΥΤΕ 40 ΧΕΡΙΑ ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ
    tynik ΣΑΤΑΝΙΚΩΤΑΤΟ (Η) ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΩ
    ΕΕΕΕ ΠΟΤΕΕΕ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
    ΤΣΤΣ ΤΣΤΣ ΛΙΓΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΤΕ
    ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΜΕΙΟΨΗΦΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. φοβερή απαντηση μου δώσατε ανώνυμε... γεμάτη επιχειρήματα (και προσβολές...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝΤΕ ΟΙ ''ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ '' ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ !!!
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΝΟΥΣΔΙΛΗ ΤΟΥ ΚΑΡΒΟΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΤΙΔΗ .
    ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ .
    ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τουλαχιστον εμεις ημασταν 30 ατομα και πηγαμε ν εκφρασουμε την αντιθεση μας,μη οντας ουτε συρριζα ουτε τπτ..εσεις που δεν ηρθατε ή απλα ηρθατε για να θαψετε την κινηση πως νιωθετε ρε γαμωτο??και κινηση καθολα σωστη..κσι στον εθνικο υμνο προσοχη ημασταν,και στο ενος λεπτου σιγη και στα επο μου του στρατου.Μονο στις ομιλιες τα ακουσαν τα ανδρεικελα. Ειλικρινα τωρα ανωνυμε..θα μας πεις ενα σοβαρο επιχειρημα??Γιατι δεν μπορω να σε παρω και πολυ στα σοβαρα με αυτα που λες και ειδικα με βαση το γεγονος οτι απαξιωνεις μια κινηση επειδη ειχε λιγο κοσμο.Αν με αυτο το σκεπτικο συμμετεχεις σε οτιδηποτε τοτε λυπαμαι πραγματικα για παρτη σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τα επιχειρηματα είναι ο νουσδιλης και ο καρβουνης ρε trixa... αφου ειναι αυτοι στην πλατεία, δεν παει να ξεπουληθεί η χώρα? Αν δεν ηταν ίσως να προσπαθούσε να κάνει κάτι ο ανωνυμος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. δηλαδή ανωνυμε αν ελειπαν αυτοι εσύ θα πήγαινες πλατεία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. oxi kai 30 re trixa
    aria aria kamia dekapentaria
    poy vrizate hsastan

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμοι και κουκουλοφόροι είναι πάντα οι προβοκάτορες και οι δωσίλογοι. Δεν θα αλλάξει τώρα το σύστημα χούγια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. οσο οι συριζαιοι & σια συνεχιζουν να καπελωνουν και να χειραγωγουν την πλατεια εγω δεν ξανακατεβαινω.....και δεν ξαναπαιρνω μερος σε καμια πορεια ........ο κοσμος σας πηρε χαμπαρι αλλα πανω απ ολα σας συχαθηκε....

    Υ.Γ
    αγαπητε zalion ασε την πολιτικη και τις αναρτησεις στο facebook και πουλα καμια φλαντζα κεφαλης!!! φιλουθκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. τελικά μερικούς κρατικοδίαιτους δημοσιογράφους και λιγδιασμένους προβοκάτορες σας αξίζει αυτο που ζούμε, αλλα δεν αξίζει σε εμάς...που είμαστε οι ντεμεκ χούλιγκαν τις πλατειάς συριζαιοι και μη, να δω ποτέ θα ξυπνήσετε φερέφωνα των βουλευτικών ρουσφετιων,,οταν η ανεργία φτάσει το 99% στην πόλη της Δράμας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Βλέπω ότι ξαφνικά το blog μου έγινε δημοφιλές. Ευχαριστώ όλους για τα περισσευούμενα κλικ!!! Ποτέ δεν μου άρεσε η ανωνυμία και γι’ αυτό το λόγο γράφω με το όνομά μου πάντα 20 χρόνια τώρα. Η πορεία μου είναι γνωστή σε αρκετούς σ’ αυτή την πόλη! Ξέρουν πώς και από πού ξεκίνησαν και ποιος είναι ο μισθός μου! Μισθός που ποτέ δεν είχαν, όσα είχαν άλλοι, δημόσιοι υπάλληλοι και δεν συμμαζεύεται! Ένας άλλος Ανώνυμος εδώ, με αποκαλεί «κρατικοδίαιτο δημοσιογράφο και λιγδιασμένο προβοκάτορα»! Τι φτωχό λεξιλόγιο… Προφανώς αν γνώριζε εμένα και είχε διαβάσει ποτέ τα κείμενά μου έστω και σ’ αυτό το ιστολόγιο έστω και μέσα από τις τοπικές εφημερίδες που γράφω τόσα χρόνια, δεν θα τολμούσε ποτέ να με αποκαλέσει έτσι! Για ένα ξεροκόμματο δουλεύω και έχω το θάρρος να γράφω τη γνώμη μου. Ας μου δείξουν έναν σ’ αυτό το νομό, που καταγγέλλει τους δωσίλογους, τους προβοκάτορες και την ανάλγητη κυβέρνηση! Διαβάστε πρώτα τα κείμενά μου και μετά ελάτε να μου πείτε ποιος είμαι! Όσο για τα άτομα του ΣΥΡΙΖΑ, γράφω ό,τι βλέπω. Φυσικά έχω γράψει και για τους ανώνυμους. Και στην πλατεία έχω κατέβει, και σε δύο μεγάλες πορείες συμμετείχα και τις κάλυψα και δημοσιογραφικά. Και στην εφημερίδα μου έχω γράψει πρωτοσέλιδα για το κίνημα των «Αγανακτισμένων» αλλά πού να τα διαβάσετε! Τα είδατε ποτέ; Είδατε τους τίτλους; «Μεγαλειώδης πορεία»!!! Γιατί τότε δεν μιλήσατε; Στα «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» ήταν αυτοί που ήταν. Αλήθεια, γιατί φοβούνται την κομματική τους ταυτότητα ορισμένοι; Τι έχουν να κρύψουν; Δηλαδή, όταν κατεβαίνουν χωρίς το πανό στην πλατεία είναι «Αγανακτισμένοι» και όταν την άλλη μέρα πάνε με τα πανό του ΣΥΡΙΖΑ τότε είναι του ΣΥΡΙΖΑ; Γιατί φοβούνται να πούνε ότι η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ της Δράμας είναι στους «Αγανακτισμένους»! Είναι κακό αυτό; Όπως λέτε εδώ, είναι και Δεξιοί! Και λοιπόν; Έχει κι άλλους πολλούς! Και καλά κάνουν! Ζούμε σε μια μικρή πόλη και γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας! Εκτός από τον Νουσδίλη, κανένας εδώ δεν τόλμησε να γράψει με το όνομά του! Πάντα τολμούσα να γράφω με το όνομά μου γιατί έτσι έπρεπε! Στη Δημοκρατία, μιλάμε με τα ονόματά μας και όχι κρυμμένοι πίσω από ψευδώνυμα! Ποτέ δεν μίλησα προσωπικά για παρέες του Νουσδίλη, για παρέες του Καρβούνη ή για παρέες του Απτίδη. Κάποιος ανώνυμος τα γράφει εδώ μέσα και προσωπικά τα καταδικάζω. Γνωρίζω καλά και τον Νουσδίλη, και τον Καρβούνη και τον Απτίδη και τον Καραγιαννίδη και όλους. Και με τον Άγγελο έχουμε δουλέψει μαζί, και τον Καρβούνη έχω πάρει συνέντευξη και από τον Καραγιαννίδη δηλώσεις! Ξέρω ότι θα ακολουθήσει βρίσιμο. Διάφοροι θα βρουν την ευκαιρία να βρίσουν, να φωνάξουν, να πουν διάφορες ανοησίες. Τα καταδικάζω όλα! Σημασία αυτή τη στιγμή έχει να σώσουμε αυτή την όποια Δημοκρατία έχουμε, να σώσουμε το Είναι μας, τις Ιδέες που έχουμε όλοι κι ας είναι διαφορετικές, να σώσουμε τη χώρα. Κι από τους πρώτους ήμουν που έλεγε τον κόσμο να κατεβεί στις πλατείες και να γιουχάρει, κι ας μην το έχετε διαβάσει ποτέ σας!
    Θ.Πολ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. οι εφημερίδες που εργαστήκατε κύριε πολυμενη δυστυχώς είναι κρατικοδίαιτες την σημερων ημέρα σε πολύ μεγάλο βαθμό και δε η “sosiala”ΗΧΩ!!!! επίσης τα κείμενα σας πέραν τις ποίησης και της λογοτεχνίας ως καταγγελτικο λόγο ήταν πάντοτε χλιαρά ακριβώς για τον παραπάνω λόγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προφανώς δεν ξέρεις να διαβάζεις καλά! Κάνεις μεγάλο λάθος αν πιστεύεις ότι η ΗΧΩ και άλλες τοπικές εφημερίδες είναι κρατικοδίαιτες. Αυτό δείχνει πόσο βαθιά νυχτωμένος είσαι! Ρώτα πρώτα να μάθεις και μετά ρωτάς! Κάνε μια έρευνα για το τι έγραφε η ΗΧΩ και πώς την έβγαζε τόσα χρόνια και όχι μόνον αυτή! Αυτά που λες είναι για τις μεγάλες αθηναϊκές εφημερίδες! Αλλά το κακό με σένα και άλλους ανώνυμους, είναι ότι δεν μάθατε να ξεχωρίζεται τον έναν από τον άλλον! Μαζί με τα ξερά καίτε και τα χλωρά! Αυτά είναι ανοησίες! Όσοι γνωρίζουν, ξέρουν καλά πώς επιβίωσε η ΗΧΩ με προσωπικές προσπάθειες όλων μας, ώρες ατέλειωτες δουλειάς. Και οι άλλες τοπικές εφημερίδες. Το κράτος δεν ξέρει τι θα πει επαρχιακός Τύπος και ποτέ δεν τον χρηματοδότησε! Βάλε όμως πρώτα το όνομά σου, τόλμα να δούμε ποιος είσαι και μετά μιλάμε! Σε ανώνυμους πλέον δεν απαντώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πρωτα για τον Θαναση.
    Ειναι αδικο μια διαμαρτυρια να γραφεται αυτο, "Επρόκειτο τελικά για μια μικρή ομάδα 20 περίπου ατόμων, αποτελούμενη κυρίως από τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Δράμας"Γιατι ειναι ξεκαθαρο ψεμμα. Ειμασταν 35 ατομα οπως εχει γραφει παραπανω και οι του ΣΥΡΙΖΑ ηταν 4. Οποτε καλο θαναι να ζητησεις συγνωμη για την παραπληροφορηση.
    Για τον μεγαλο"δημοσιογραφο" τωρα/
    Ακουσε με τσατσε του Αηδονη και του Χαρακιδη, οποιος εχει το θαρρος γραφει με το ονομα του. Μπορει να νιωθεις εξουσια τωρα που οι κατουρημενες ποδιες που φιλας ειναι στα πραματα. Καποτε ομως αυτο θα τελειωσει και τοτε να δουμε που θα κρυφτεις.
    Και θα μας παρακαλας να σε υποστηριξουμε στις μηνυσεις που τρως αλλα και για κανα ταξιδακι στις Βρυξελλες. Καταλαβαινεις βεβαια τι εννοω. Ή μηπως θελεις να σου το πω με λεπτομερειες?
    Καραγιαννιδης Χρηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ποιον εννοείς μεγάλο δημοσιογράφο Χρήστο; Εμένα; Με τον μισθό των 500 - 600 ευρώ το μήνα; Δουλευόμαστε μεταξύ μας; Ποτέ δεν ήμουν ούτε τσάτσος του Αηδόνη ούτε του Χαρακίδη! Ποτέ δεν φίλησα καμιά κατουρημένη ποδιά!!! Ούτε και πήγα ποτέ ταξιδάκι στις Βρυξέλες ούτε στις Βουλγαρίες ούτε και πουθενά αλλού που έτρεχαν άλλοι συνάδελφοι! Και ποτέ δεν ήμουν εξουσία και το γνωρίζεις καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. αγαπητε χρηστο-zalion-καραγιαννιδη καλο θα ειναι οταν κανεις δηλωσεις για τα δελτια ειδησεων να φορας εκεινα τα επαναστατικα μπλουζακια που φορας και στην πλατεια και οχι αυτα της DATSUN....
    Υ.Γ ποσο παει το κιλο το γρασσο? (το α΄ποιοτητας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Θερμή παράκληση... Ας μην ξεφεύγουμε και γράφουμε ότι νάναι για μπλουζάκια και άλλα χαζά! Έλεος πια... Αν κάποιοι βρίσκουν ευκαιρία να βρίζουν εδώ τους άλλους μισούς, τότε κάνουν λάθος αν νομίζουν ότι έτσι είναι. Δεν θέλω να αναγκαστώ να κλείσω τα σχόλια, δεν θέλω να το κάνω. Αλλά λίγος σεβασμός για τους άλλους δεν βλάπτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ευχαριστω Θαναση για το τελευταιο σου σχολιο. Βλεπεις ο γλιτσας εχει μαθει μονο σε αυτη τη γλωσσα οποτε του ειναι δυσκολο να μιλησει κανονικα. Νομιζει πως αν κρυβεται πισω απο την ανωνυμια μπορει να λεει οτι θελει. Ο καθενας με το ηθος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. λαος ειναι σοφος γι αυτο και εχει βγαλει απειρα γνωμικα και παροιμιες....ενα απο αυτα σου παει γαντι αγαπητε ζαλαδα!!!....εκει που πτυεις να μην γλυφεις....!!!

    ενας ανωνυμος γλιτσας...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Θαναση τα περι Αηδονη δεν ηταν για σενα. Ξερει ο γλιτσας για ποιον ηταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. K.Πολυμενη μακαρι ολα αυτα που λες οτι εκανες για τους αγανακτισμενους να ειναι αληθεια..αλλα μετα απο αυτο το δημοσιευμα μαλλον δεν θα μπω στην περιεργεια να τα ψαξω.Γιατι θα προτιμουσα το δημοσιευμα να λεει "αυτοι οι 30 αν και τοσοι λιγοι ειχαν τα κοτσια να πανε εκει και να γιουχαρουν.Οι υπολοιποι γιατι δεν ημασταν εκει?Δεν εχουμε προβλημα?Δεν αλλαξε η ζωη μας?"...και οχι να απαξιωνεις την κινηση αυτη..κριμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. αν μεσα στους 30 ηταν και ο zalion τοτε μιλαμε για ΜΕΓΑ πληθος και ΜΕΓΑ παθος.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Επειδή το βρισίδι δεν μου αρέσει καθόλου και επειδή δεν έχει καν πολιτικό λόγο και επειδή ανώνυμοι στοχοποιούν ονομαστικά κάποια άτομα, για το λόγο αυτό, τα δύο τελευταία σχόλια θα διαγραφούν άμεσα. Και θα διαγράφονται όσα αποτελούν στοχοποίηση ατόμων από ανωνύμους και βρίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. verboten verboten verboten
    Οχι ρε Θαναση κι ετσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Δεν γνωρίζω τον Θανάση αλλά ο ΕΩΘΙΝΟΝ λειτουργεί πολύ σωστά σαν διαχειριστής, προστατεύοντας στην ουσία την πραγματικά ελεύθερη έκφραση και γνώμη σε ένα δημοκρατικό διάλογο. Οι ύβρεις αυτό που έχουν σαν αποτέλεσμα τελικά, είναι να χάνεται η ουσία και η ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων, που μπορεί να λειτουργείσουν εποικοδομητικά προς την λύση ενός προβλήματος ή θέματος. Προσωπικά, θα με ενοχλούσε επίσης να διαβάζω χαρακτηρισμούς ή ύβρεις εναντίων ακόμα και αγνώστων. Αυτό απωθεί πολλούς από το χώρο του διαδικτύου. Σωστός Θανάση, έτσι προστατεύεις το διάλογο αλλά και το μπλόγκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ