Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Νηστικά καρβέλια!

ΟΙ ΝΗΣΤΙΚΟΙ καρβέλια ονειρεύονται… λέει εύστοχα μια λαϊκή παροιμία! Κάνοντας πολιτική μέσω των κοινωνικών δικτύων όπως λέγονται, κυρίως μέσω του facebook, ο Γιώργος Βουλγαράκης προσπαθεί να επαναφέρει με κάποιο τρόπο τον Καραμανλή στην αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας, ή τουλάχιστον να ηγηθεί ενός νέου κόμματος!

M Με μήνυμά του στο facebook, ο Γιώργος Βουλγαράκης ζητάει από τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή να «ξαναμαζέψει» την παράταξη. Ο πρώην υπουργός είπε ότι ο χώρος της κεντροδεξιάς πρέπει να επανασυνδεθεί και αυτός είναι ο βασικός πυρήνας της  θέσης του. «Πρέπει να μαζέψει όλη την παράταξη σε ένα κόμμα που δεν ξέρω πως θα λέγεται αλλά θα είναι η μεγάλη κεντροδεξιά», έγραψε στο διαδίκτυο.
M Επαναλαμβάνοντας τα ίδια λόγια, σε συνέντευξή του στον Real FM, μίλησε και για τον Αντώνη Σαμαρά: «Δεν είπα να φύγει ο Αντώνης Σαμαράς, ούτε ότι είναι άχρηστος»!
M Η κεντροδεξιά παράταξη μπορεί να αντιμετωπίζει σήμερα πρόβλημα, αλλά προφανώς δεν μπορεί να δει και το μέλλον, μιας και το βλέπει πίσω από θολό τζάμι! Από τη μια πλευρά είναι η έξοδος της Ντόρας Μπακογιάννη από το κόμμα, η οποία δεν έβρισκε διέξοδο προς την ηγεσία του κόμματος και φυσικά προς την εξουσία. Από την άλλη πάλι, η Ν.Δ. μοιάζει να βγαίνει διχασμένη μετά την πολιτική του ΠΑΣΟΚ! Πολύ θα ήθελε ίσως η ίδια να ακολουθήσει την πολιτική που ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ, έστω στο μεγαλύτερο τμήμα της, όμως πώς να το κάνει όταν βρίσκεται στην αντιπολίτευση, καθώς προτείνει μόνο επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου και όχι πλήρη αντιμνημονιακή θέση!
M Αλλά το σπουδαιότερο απ’ όλα, είναι όταν χάνεις τα πρωτεία σε μια μεγάλη παράταξη όπως είναι η Ν.Δ. Μετά το σκάνδαλο του Βατοπεδίου, αλλά ακόμα και μετά από το τεράστιο εκείνο σκάνδαλο των υποκλοπών που έμεινε στα αζήτητα… ούτε το ίδιο το ΠΑΣΟΚ ασχολήθηκε εκτενώς μ’ αυτό και η μαύρη τρύπα του χρόνου το εξαφάνισε στα χρονοντούλαπα της ιστορίας (που θα έλεγε και ο αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου), νομίζω ότι είναι θράσος μεγάλο να ζητάς να επανέρχεσαι στην εξουσία!
M Ο Γιώργος Βουλγαράκης, ας ασχοληθεί καλύτερα με το κότερό του παρά με τον ελληνικό λαό! Πρέπει να αισθάνεται τυχερός το ότι βρίσκεται στην Ελλάδα και την περνάει ζάχαρη μετά από όλα αυτά! Και όχι μόνον ο Γιώργος Βουλγαράκης!
M Όσο για τον Κώστα Καραμανλή, μάλλον πρώτα θα έπρεπε να πει ορισμένες αλήθειες στον λαό, να γίνουν πιστευτές και με αποδείξεις και μετά ίσως μπορέσει να επανέλθει! Αλλά στην Ελλάδα, δυστυχώς, όλα μπορούμε να τα δούμε…
Θ.Πολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ