Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

Σοκ, σοκ, σοκ, σοκ,. σοκ...


● ΣΟΚ, ΛΕΝΕ ΣΤΟΝ καλλιτεχνικό κόσμο, από τη σύλληψη του γνωστού τραγουδοποιού και καλλιτέχνη, Μανώλη Λιδάκη, για κατοχή ναρκωτικών και ηρεμιστικών χαπιών. Σοκ στον κόσμο της μόδας, καθώς συνελλήφθη όμορφο ξανθό μοντέλο, για κατοχή και διακίνηση ηρωίνης και όχι μόνο!

● Ο Μανώλης Λιδάκης, είναι ένας από τους γνωστούς και συμπαθής καλλιτέχνες του έντεχνου τραγουδιού. Παρ’ όλα αυτά, όμως, τίποτα δεν τον απαλλάσσει από τη σύλληψή του για ναρκωτικά. Τον τελευταίο καιρό, ακούμε πολλά τέτοια περιστατικά, και θα τολμούσα να πω, μετά από τη σύλληψη του άγρια δολοφονηθέντος συμπατριώτη μας ηθοποιού, Νίκου Σεργιανόπουλου.

● Είναι λες και άνοιξε μια πόρτα, και βγαίνει μέσα από τον καλλιτεχνικό κόσμο, όλη η μπόχα και η δυσωδία που τον περιβάλλει. Εκπλησσόμαστε, είναι αλήθεια, για όσα συμβαίνουν. Μέχρι τελευταία, όλος αυτός ο χώρος έχαιρε μιας κάποιας μορφής ασυλίας. Δεν τολμούσαν να τους συλλάβουν. Πρόσωπα γνωστά, αγαπημένα από τον κόσμο πολλές φορές, προσπαθούσαν να κρατήσουν κρυφό κάποια άσχημο κομμάτι της ζωής τους.

● Παρ’ όλα αυτά, η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Κανένας δεν μπορεί να είναι υπεράνω κανενός νόμου. Ναρκωτικά και πορνεία βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη στον εν γένει καλλιτεχνικό και τηλεοπτικό χώρο. Η είδηση που κυκλοφορεί τις ημέρες αυτές, είναι ότι, γνωστό τηλεοπτικό πρόσωπο, εκδίδει τη νεαρή σύντροφό του, έναντι λίγων ευρώ!

● Ο δημοφιλής άνδρας, ο οποίος έχει δώσει το παρόν σε όλες σχεδόν τις τηλεοπτικές εκπομπές, αντιμετωπίζοντας τελευταία μεγάλο οικονομικό πρόβλημα και βλέποντας τα επαγγελματικά του να οδηγούνται σε αδιέξοδο, αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τα νιάτα και τη δροσιά της κοπέλας που συνδέεται, αναγκάζοντάς την να βγει στη βίζιτα.

● Ζήτημα απλά κουτσομπολιού; Οι γαργαλιστικές λεπτομέρειες ναι! Η είδηση όμως όχι! Η είδηση αποτυπώνει την σκληρή πραγματικότητα, ότι ζούμε σε έναν κόσμο, καθόλου αγγελικά πλασμένος! Ότι ένας επαγγελματικός χώρος, είναι τόσο βρόμικος όσο ίσως κανένας άλλος. Και ότι αρκετοί τον έχουν περί πολλού! Η αλήθεια όμως είναι δύσοσμη και σαθρή! Και δεν καθαρίζει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ