Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Κυβέρνηση τραπεζιτών!!!


Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ στη χώρα έχει ξεφύγει κυριολεκτικά. Και κάποιος πρέπει  να την συμμαζέψει… και αυτός δεν μπορεί να είναι ένας πρωθυπουργός ο οποίος συμφωνείται από τους αρχηγούς των δύο μεγάλων κομμάτων της χώρας και με την επιβολή από το διευθυντήριο της Ε.Ε.!
Κι όμως, όλες αυτές οι πρωτόγνωρες πολιτικές ανακατατάξεις και διαδικασίες που συμβαίνουν αυτή την συγκεκριμένη χρονική περίοδο στη χώρα, δεν έχουν προηγούμενο! Ζούμε τις πλέον σκοτεινές στιγμές της σύγχρονης Ιστορίας της Ελλάδας.

Ο Γαλλογερμανικός άξονας και κυρίως η Γερμανία, εκβιάζουν την κατάσταση και κινούν πλήρως τα νήματα. Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και αξιωματική αντιπολίτευσης της Νέας Δημοκρατίας, έχουν καταντήσει μαριονέτες, κυριολεκτικά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία θέτει ήδη τις βάσεις νέων μορφών διακυβέρνησης της Ευρώπης! Αυτό που σήμερα συμβαίνει στην Ελλάδα, είναι μόνο ένα πείραμα, που άρχισε μόλις να εφαρμόζεται στην Ιταλία. (Οι δηλώσεις Ρουμπινί ότι η Ιταλία πρέπει να επανέρθει στο εθνικό της νόμισμα, είναι πλέον από φανερό, ότι στήνουν εκεί το αντίστοιχο παιχνίδι).
Προσπάθησαν να πείσουν τους Έλληνες, ότι έπρεπε να πάνε σε μια νέα μορφή διακυβέρνησης, όπως αυτή με τον Λουκά Παπαδήμο, προκειμένου να μην βγει η χώρα από το ευρώ! Το παιχνίδι ήταν στημένο μέχρι την τελευταία του λεπτομέρεια! Η έξοδος από την ευρωζώνη και το ευρώ, έπρεπε να είναι όπλο στα χέρια της Ελλάδας και όχι όπλο από τους Ευρωπαίους και τους κερδοσκόπους των αγορών στον κρόταφο της χώρας.
Την επόμενη κιόλας ημέρα από την τελική απόφαση για την τοποθέτηση Λουκά Παπαδήμου στον κυβερνητικό θώκο της χώρας, ο επικεφαλής του Eurogroup Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, δήλωσε σε πορτογαλικό κανάλι: «Αποκλείω την υπόθεση της αποβολής μιας χώρας από την ζώνη του ευρώ. Στην πραγματικότητα η συνθήκη δεν έχει εργαλεία που να μας επιτρέπουν να το κάνουνε». Ομολογώντας έτσι ξεκάθαρα, ότι, όλες αυτές οι απειλές και οι εκβιασμοί περί άμεσης εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ αν δεν υπογράψει την συμφωνία της 27ης Οκτωβρίου και τη νέα δανειακή σύμβαση και άλλα ευτράπελα, δεν ήταν παρά ένα συστηματικό κόλπο να συρθεί η χώρα σε ελεγχόμενη κυβέρνηση για να περάσουν οι συμφωνίες και τα μέτρα εις βάρος του ελληνικού λαού!
Αυτό που κύρια προσπαθούν να σώσουν, είναι το δικομματικό σύστημα που τόσο βαθιά σημάδεψε αυτόν τον πολύπαθο τόπο. Ένα σύστημα σαθρό και διεφθαρμένο που παρέσυρε τα πάντα στο πέρασμά του. Ένα σύστημα που χρόνια τώρα διέφθειρε τους πολίτες του, μέσα από τις πολιτικές και μικροκομματικές πελατειακές του σχέσεις. Ο καθένας απ’ όλους αυτούς τώρα, προσπαθεί απλά να σώσει το τομάρι του και το τομάρι του ομογάλακτου – αντιπάλου του! Γιατί αν χαθεί ο ένας, θα χαθεί και ο άλλος! Μπορεί να παρουσιάζονται ως αντίπαλοι, στην πραγματικότητα όμως είναι παιδιά του ίδιου συστήματος, πρεσβεύουν τις ίδιες θέσεις, υπακούν στους ίδιους νεοφιλελεύθερους νόμους της αγοράς και δεν μπορούν με κανέναν τρόπο να αγνοήσουν τις εντολές των ξένων διευθυντηρίων που τους κατευθύνουν. Γιατί πολύ απλά, χωρίς αυτούς, δεν θα μπορούν να υπάρχουν!
Οι μάσκες έχουν πέσει, τα προσχήματα τέλειωσαν και η Δημοκρατία έχει μπει στη γωνία! Φοβούνται να κάνουν εκλογές, όπως ο διάβολος το λιβάνι! Γιατί γνωρίζουν πολύ καλά, ότι, οι εκλογές αυτή την στιγμή θα τους εκμηδενίσουν. Γι’ αυτό ακριβώς και η πίεση από το ευρωπαϊκό διευθυντήριο είναι αφόρητη, ώστε «να τα βρουν» μεταξύ τους!
Και επειδή κατάλαβαν τι ακριβώς συνέβη στις 28 Οκτωβρίου 2011 κατά τη διάρκεια των παρελάσεων, επειδή ακριβώς κατανόησαν πλήρως το νέο μεγάλο «ΟΧΙ» του ελληνικού λαού, γι’ αυτό και έτρεξαν να προλάβουν τα γεγονότα, πριν τους προλάβει η νέα «μούντζα», το επόμενο γιουχάισμα, το σκληρότερο γρονθοκόπημα του κόσμου προς την πολιτική τους τακτική! Γι’ αυτό τρέχουν και δεν φτάνουν τώρα, προσπαθώντας να εκπληρώσουν και τις εντολές του ευρωπαϊκού διευθυντηρίου και να μην «φάνε το ξύλο της χρονιάς τους» σε επόμενο ξεσηκωμό! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ