Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Η προκήρυξη της «Σέχτας» για τη δολοφονία Σ. Γκιόλια

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ EGLIMATIKOTITA.blogspot.com

Την ευθύνη για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια φέρεται να αναλαμβάνει η οργάνωση «Σέχτα Επαναστατών» με προκήρυξή της που εστάλη στις 2.30 το μεσημέρι στην εφημερίδα «Τα Νέα».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άγνωστος τηλεφώνησε στην εφημερίδα και υπέδειξε συγκεκριμένο σημείο όπου είχε αφεθεί η προκήρυξη.
Δύο συντάκτες της εφημερίδας πήγαν στο σημείο, όπου βρήκαν φάκελο με επτασέλιδο κείμενο το οποίο αναφέρεται στη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια..Οι συντάκτες του κειμένου ....επιχειρούν να δικαιολογήσουν το δολοφονικό χτύπημα στον Σωκρ. Γκιόλια, ενώ εκφράζονται απειλές για αστυνομικούς, σωφρονιστικούς υπάλληλους αλλά και εκδότες όπως οι Τριανταφυλλόπουλος, Κουρής, Χατζηνικολάου και Κωστόπουλος.

Με βαριές εκφράσεις καταφέρονται κατά δημοσιογράφων και εκδοτών της νέας γενιάς, απειλούν και πάλι αστυνομικούς, δικαστικούς, σοφρωνιστικούς υπαλλήλους και διευθυντές φυλακών ενώ σε ένα μεγάλο μέρος του κειμένου το μίσος είναι διάχυτο για ένα συγκεκριμένο κομμάτι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Ολόκληρο το κείμενο της προκήρυξης αναμένεται να δημοσιευθεί αύριο στην εφημερίδα.

Μέχρι στιγμής το περιεχόμενο της προκήρυξης δεν έχει γίνει γνωστό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του" Fimotro" στην προκήρυξη που έστειλε η Σέχτα Επαναστατών, εξηγεί αναλυτικά την επιχειρησιακή δράση του εκτελεστικού βραχίονα στη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια. Υπάρχουν λεπτομερείς αναφορές στο πως έδρασαν και πως διέφυγαν με αυτοκίνητο.
Εξηγούν επίσης πόσοι ήταν στην ομάδα υποστήριξης. Στην προκήρυξη επίσης υπενθυμίζουν την εμπλοκή του Σωκράτη Γκιόλια στο σκάνδαλο του ντόπινγκ και τις στενές σχέσεις του με αθλητές και παράγοντες που "λέρωσαν τον αθλητισμό"...

Aπό το : nonews-news
Στην προκήρυξή της η ΣΕΧΤΑ αναφέρεται με λεπτομέρειες στο τρόπο που τα ξημερώματα της 19ης Ιουλίου έγινε η επίθεση εναντίον του Σωκράτη Γκιόλια τον οποίο χαρακτηρίζει "άνθρωπο των μπράβων και των νονών".
Ο συντάκτης του κειμένου αναφέρεται με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τα MEDIA, χωρίς να γίνεται αναφορά συνολικά στη μπλογκόσφαιρα. Μέσα από το κείμενο εξαπολύονται απειλές εναντίον πολιτικών, επιχειρηματιών, δικαστικών λειτουργών, σωφρονιστικών υπαλλήλων και διευθυντών φυλακών.
Στη εφτασέλιδη προκήρυξη γίνονται αναφορές στα σκάνδαλα, το Βατοπέδι, την οικονομική εξαθλίωση, και τους ντόπιους υπηρέτες των ξένων...

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια βρίσκεται πλέον η προκήρυξη από την Οργάνωση «Σέχτα Επαναστατών», την οποία έλαβαν τα «ΝΕΑ» και με την οποία γίνεται η ανάληψη της ευθύνης για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια. Το πλήρες κείμενο της προκήρυξης θα δημοσιευτεί στην αυριανή έκδοση της εφημερίδας.

Στο σκοτάδι οι έρευνες

Την ίδια ώρα οι έρευνες βρίσκονται στο σκοτάδι. Νέα στοιχεία δεν έχουν προκύψει, ενώ η χήρα του Σωκράτη Γκιόλια βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

«Δεν είναι σε θέση να μας μιλήσει. Έχει υποστεί ισχυρό σοκ και δεν θέλουμε να την πιέσουμε. Άλλωστε δεν περιμένουμε και πολλά από όσα θα μας πει» αναφέρει αστυνομικός και συμπληρώνει «Αλλά και οι υπόλοιποι από τους μάρτυρες που ήταν στην περιοχή την ημέρα του χτυπήματος ελάχιστα πράγματα κατάφεραν να δουν ή να ακούσουν».

Εκεί που επενδύουν πλέον οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής είναι στη διαφαινόμενη σχέση μελών του αντάρτικού πόλης με ανθρώπους του κοινού ποινικού δικαίου.

Τα όπλα που χρησιμοποιεί η συγκεκριμένη οργάνωση είναι σίγουρο ότι τα προμηθεύτηκε από ποινικούς, όμως από τη στιγμή που έφυγαν από τα χέρια ποινικών για να φθάσουν στα μέλη της οργάνωσης μεσολάβησαν πέντε με έξι άτομα με αποτέλεσμα η αλυσίδα να σπάσει και τα ίχνη να σβήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ