Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Λοβέρδος ο Αριστερός και ολιγομνήμων…


ΤΕΛΙΚΑ βρε παιδί μου, είναι να το ’χεις μέσα σου… Έτσι και δεν το ’χεις, δεν μπορείς να γίνεις υπουργός, ούτε καν Αριστερός…

M Με μια μεγάλη εξυπνάδα χτύπησε πάλι ο μέγας Λοβέρδος, αφού πρώτα διόρθωσε τα του Υπουργείου Εργασίας και τώρα βάζει τάξη στην Υγεία, επιχείρηση να διορθώσει τώρα και την Αριστερά στην Ελλάδα και να δώσει μια άλλη διάσταση, στο τι σημαίνει να είσαι Δεξιός στην Ελλάδα!
M Ορίστε τι είπε λοιπόν: «Ό,τι συνέβη στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια του Εμφυλίου, μετά τη Μεταπολίτευση αντιστράφηκε. Στην Ελλάδα της Μεταπολίτευσης, η ζωή έχει αξία μόνο όταν είσαι αριστερός…» Πολυσήμαντη φράση και ο καθένας μπορεί να την ερμηνεύσει κατά πως θέλει! Μόνο που ο ίδιος δεν μας είπε ακόμα, αν ανήκει στην Αριστερά και περνάει καλά, ή νιώθει τον εαυτό του Δεξιό και την βγάζει άσχημα!
M Στην Ελλάδα της Μεταπολίτευσης, την οποία κατά κύριο λόγο διαμόρφωσε το … Αριστερό (;) ΠΑΣΟΚ! Τι γινόταν δηλαδή κατά τη διάρκεια του Εμφυλίου κ. Λοβέρδε μας; Οι Δεξιοί κυνηγούσαν τους Αριστερούς; Και τώρα οι Αριστεροί κυνηγάνε τους Δεξιούς; Μεγάλες κουβέντες, μεγάλα λόγια … και διηγώντας τα να κλαις!
M Αλλά λέει και άλλα πολλά ο κ. Λοβέρδος. Έχει μεγάλο στόμα βλέπετε και το μυαλό του παίρνει στροφές! Ότι, «ένα εκατομμύριο δημοσίων υπαλλήλων ταλαιπωρούν 10 εκατομμύρια Έλληνες», και τράβηξε απότομα το χαλί κάτω από τα πόδια του Γιώργου Παπανδρέου!
M Ξεχνώντας φυσικά πάλι ο κ. Λοβέρδος, ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι το βαθύ κράτος του ΠΑΣΟΚ και μέσω των συνδικαλιστών και κλαδικών οργανώσεών τους κρατούν όρθιο ακόμα το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία! Ολιγομνήνων ο Λοβέρδος! Αλλά ξεχνάει ότι, ο εμπρηστής στο τέλος πάντα καίγεται… αγνοώντας τους νόμους της φύσης, ότι, όταν σκάβεις τον λάκκο του άλλου, ο ίδιος πέφτεις μέσα!
M Φυσικά προσπαθεί να σκάψει τον λάκκο του Παπανδρέου, γιατί μυρίστηκε ψητό στην εξουσία του κόμματος, σπέρνοντας τη διχόνοια μέσα στο κόμμα που τον σιτίζει χρόνια τώρα! Ξύνει πληγές του Εμφυλίου, της δικτατορίας, της Μεταπολίτευσης. Διχάζει το κόμμα του για να παραμείνει αυτός στον αφρό! Ωμός εκβιαστής, χωρίς ίχνος ντροπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ