Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Από πότε η αθωότητα της ΕΛ.ΑΣ.;

Τι έγινε; Από πότε η Ελληνική Αστυνομία ή για να λέμε πιο σωστά τα πράγματα, οι αστυνομικοί είναι αγγελούδια; Επειδή άρχισε ξεσκαρτάρισμα εξαιτίας της δράσης της «Χρυσής Αυγής»; Όχι, δεν το λέω για ολόκληρο το αστυνομικό σώμα. Η πλειοψηφία τους, είναι άνθρωποι που κάνουν σωστά και με αξιοπρέπεια τη δουλειά τους. Όμως, γιατί αμφιβάλουμε ότι κάποιοι απ’ αυτούς καλοβλέπουν την «Χρυσή Αυγή» - και καλά κάνουν, από πολιτικής απόψεως και ψήφου – και ας ψηφίζουν αν θέλουν εκεί, δημοκρατία έχουμε. Όμως, στα έκτροπα, όταν κάνουν τα στραβά μάτια ορισμένοι, εκεί υπάρχει πρόβλημα. Γιατί δεν το παραδεχόμαστε λοιπόν  και τα βάλαμε τώρα με τον Δένδια που προσπαθεί να κάνει ξεκαθάρισμα;

Όχι βέβαια ότι ο Δένδιας είναι καμιά παναγίτσα και ούτε τους ήρθε τώρα να «εκδημοκρατίσουν» την Ελληνική Αστυνομία. Σίγουρα θα υπάρξουν και παράπλευρες απώλειες, συμβαίνουν αυτά! Αλλά αυτές οι δήθεν μαζικές διαμαρτυρίες αστυνομικών, ότι δήθεν τους διώκουν και τα τοιαύτα, είναι παρανοϊκά. Εξαρτάται βέβαια από ποια σκοπιά το βλέπει κανείς. Είναι τόσα πολλά τα γεγονότα που βλέπουμε να βγαίνουν στο φως, που δεν αφήνουν καμία απολύτως αμφιβολία, ότι ΚΑΠΟΙΟΙ αστυνομικοί, κάνουν τα στραβά μάτια όταν βγαίνουν στην πιάτσα τα «τάγματα εφόδου» της «Χρυσής Αυγής».
Σήμερα βλέπετε η τεχνολογία είναι τόσο προχωρημένη, που όλοι έχουν κάμερες στα χέρια τους, ένα κινητό τηλέφωνο μπορεί να τραβήξει βίντεο χωρίς να το καταλάβει κανείς και στο λεπτό μπορεί να το δει η οικουμένη μέσω διαδικτύου! Ας αφήσουν λοιπόν τα παραμύθια κάποιοι, ότι διώκουν την Ελληνική Αστυνομία, ότι αποδεκατίζουν τους καλούς αστυνομικούς! Από την άλλη βέβαια, θα πω ότι, σίγουρα ο Δένδιας και η κυβέρνησή του, βρήκαν ευκαιρία να κάνουν και «ξεκαθάρισμα» λογαριασμών!
Το πρόβλημα με την «Χρυσή Αυγή», είναι ότι θα μπορούσαμε εύκολα να περάσουμε την λεπτή γραμμή της Δημοκρατίας και να φτάσουμε στις συνολικές απαγορεύσεις επειδή μας ενοχλεί το ένα ή το άλλο. Το έγκλημα παραμένει έγκλημα, ακόμα και αν έχει πολιτικές προεκτάσεις. Και η Δικαιοσύνη οφείλει αν ξηλώσει το βρώμικο κουβάρι. Δεν μπορεί κανένα κόμμα να διατηρεί τάγματα εφόδου. Καμιά Δημοκρατία δεν μπορεί να επιτρέψει τάγματα εφόδου να την πέφτουν σε μετανάστες ή λαθρομετανάστες και να μην ενοχλείται κανείς και κυρίως η ΕΛ.ΑΣ. να κάνει τα στραβά μάτια. Και να μην ενοχλούμαστε ιδιαίτερα, για το ότι τα θύματα των ταγμάτων εφόδου είναι ξένοι, έγχρωμοι και μελαψοί! Ξεχνάμε όμως ότι, τα συγκεκριμένα τάγματα εφόδου είναι «εναντίον όλων» και όχι απλώς των ξένων!
Όπως επίσης, καμιά Δημοκρατία δεν μπορεί να επιτρέψει την απαγόρευση ενός κόμματος, ακόμα και με τις εγκληματικές ιδέες του νεοναζισμού, να πολιτεύεται. Αυτό είναι το γνώρισμα και το μεγαλείο της Δημοκρατίας. Εδώ ακριβώς έρχεται ο λαός, ο οποίος πρέπει να είναι ο βασικός θεματοφύλακας της Δημοκρατίας σ’ αυτή τη χώρα. Ο οποίος πρέπει να διαφυλάξει τη Δημοκρατία ως κόρη οφθαλμού, να απορρίψει ολοκληρωτικά την θεωρία των δύο άκρων και να την στείλει στο διάβολο, και να μην αφήσει την λειτουργία των θεσμών ούτε στα χέρια κανενός Δένδια, όμως ούτε και στα χέρια κανενός Μιχαλολιάκου ή Κασιδιάρη!

Σε μια αληθινή Δημοκρατία, όλοι έχουν θέση, εκτός από την βία, τα τάγματα εφόδου, τις πολιτικές δολοφονίες και τον ρατσισμό!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ