Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009

Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα!!!

Τελικά, η ζωή, είναι ...μυστήριο τρένο!!!
Ναι, ναι... ακούτε που σας λέω!!!
Το ποσοστό νίκης του ΠΑΣΟΚ, όσο περνούν οι μέρες, όλο και με παραξενεύει!!! Μήπως ρε σεις κάποιος μας έχει υπνωτίσει; Κάτι συμβαίνει σ' αυτή τη χώρα! Η ψυχοσύνθεση ενός λαού είναι μυστήριο πράγμα, άντε και μυστήριο τρένο!!!
Τελικά, νίκηε το ΠΑΣΟΚ; Ή μήπως είναι περήφανη νίκη του Γιώργου Παπανδρέου; Λέτε να είναι νίκη του ΠΑΣΟΚ και του Παπανδρέου;
Ή μήπως τελικά η Νέα Δημοκρατία έπεσε ως ώριμο φρούτο και το ΠΑΣΟΚ το τσαλαπάτησε;
Αυτό που μου έμεινε τελικά, είναι ότι τα τρομερά λάθη ενός ανικανου πρωθυπουργού, ενός που δεν ήταν ούτε καν γιάπις ή ούτε καν απλός διαχειριστής της εξουσίας, οδήγησαν στο αποτέλεσμα.
Ε, και τι να κάνει ο κοσμάκης τώρα πια; Το έριξε δακγωτό στον Γιώργο, για να μάθουν αυτοί οι "γαλάζιοι", τι εστί βερύκοκο! Για να καταλάβουν ότι, ο κοσμάκης, δεν τρώει πια κουτόχορτο, ότι το βαρέθηκε τόσα χρόνια τώρα.
Από την άλλη όμως, εθισμένος ο κόσμος ...στην οικογενειοκρατία, έδωσε τη διακυβέρνηση στον Παπανδρέου! Ε, δεν μπορεί, σου λέει! Αφου έχει τ' όνομα, να μην έχει λίγη - έστω - κι από τη χάρη του αείμνηστου; Τι διάβολο πια... Κι όπως λένε, το μήλο κάτω απ' τη μηλιά και τα λοιπά και τα λοιπά και τα λοιπά!!!
"Σεμνά και ταπεινά" έλεγε ο Κώστας, αλλά ούτε σεμνά όδευσε, ούτε ταπεινά! Μπορεί ο ίδιος να ...φέρθηκε ταπεινά ως προς την θέση που κατείχε, όμως κάποιοι άλλοι δεν ήταν διόλου ταπεινοί - ως όφειλαν να είναι κάτι μοναχοί για παράδειγμα, ούτε σεμνοί ήταν, αφού γέμιζαν τις τσέπες τους και τα μπαούλα τους με χρήμα, σπίτια, οικόπεδα και ποιος ξέρει τι άλλο! (Δεν τα απαρριθμώ, γνωστά όλα... ή τουλάχιστον όλα).
Προεκλογικά, ο Γιώργος Παπανδρέου είχε πει τη δική του ατάκα: "Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα". Τώρα, πια, δεν μένει παρά να αποδείξει το τσιτάτο του! Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα;
Σοσιαλισμός κατ' επίφαση ή μόνο στα λόγια;
Τι θα κάνουν εκείνα τα λαμόγια, τα πρασινοπά, που περιμένουν να ξεμητίσουν και ν'αρχίσουν να μασουλάνε με δώδεκα μασέλες; Τι θα κάνουν οι κρατικοδίαιτοι του ΠΑΣΟΚ; Τι θα κάνουν αυτοίου περιμένουν να λάβουν θέσεις εκεί που πιστεύουν ότι τους αξίζουν; Τι θα κάνουν οι ρεβανσιστές του κόμματος; Τι θα κάνουν οι διάφοροι αριβίστες που κρέμονται από τα μπατζάκια του Γιώργου Παπανδρέου;
Και ποιος θα είναι άραγε ο σοσιαλισμός που υποτίθεται ότι θα εγκαταστήσει στη χώρα ο Γιώργος Παπανδρέου;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ